Regisztráció Blogot indítok
Adatok
GrTs

0 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Jocó nagyon nehezen viseli, hogy tiszavirágéletű vállalkozói karrierje máris zátonyra futni látszik. Júniusban még ő volt a menőcsávó, a tehetős vállalkozó, akinek minden jól megy, erre tessék két hónap is alig telt el és már anyagi nehézségekkel küzd. A kollégái pedig egyre inkább…..
Férjcserélő Post scriptum 2013.08.21 05:38:39
Sok kedves buckalakó olvasó bújt elő az odvából, és írt, meg kommentelt, hogy ne hagyjam abba. Ez édes. Tudnivaló, hogy grafomán vagyok, meg exhibicionista, úgyis írok valamit, mert jólesik. Szóval akit tényleg érdekel, mi van velem, dobjon egy privátot, és megadom az új blog…..
GrTs 2013.10.25 10:53:33
@titti79: en csak szeretnem megkaparintani az uj blog cimet :D
IDDQD Japán, lóverseny, WTF 2011.05.30 10:00:00
Oké, kicsit magas labda nyugati szemmel nézve totál nemnormális japán játékokról posztolgatni, de ez most tényleg kiütötte a biztosítékot. Pedig nincs benne semmi csápos-szörnyes mangapornó meg hasonlók, csak egy sima lóverseny. Oké, a "sima" kis túlzás volt:  …..
Sejtettem, hogy ez lesz: ha a King's Bountyt teszem be a retrorovat szavazásába, az utolsó helyek egyikén végez. Bezzeg ha a Heroes of Might & Magicet teszem be, akkor még a Wolfenstein 3D-t is lenyomja. Pedig a King's Bounty a Heroes of Might & Magic közvetlen őse, ezért most…..