Regisztráció Blogot indítok
Adatok
proKSA

1 bejegyzést írt és 3 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Villanyautót készíteni bárki tud. Először kell egy akku, ezért összekötögetünk sok cellát, hogy jó nagy legyen a feszültség. Aztán fogjuk a villanymotort, az akksit, meg a motorvezérlőt. Pluszt a pluszra, mínuszt a mínuszra, aztán mehetünk is. „How hard can it be?” A helyzet természetesen nem ilyen…..
Statnáci. Egy mezei public játékos aki jó képességek hiányában normál esetben kevésbé feltűnő egyéniség, ám ezt ellensúlyozandó a ranglistán elfoglalt helyével szeretne  hírnevet kivívni magának. Nem vagyunk egyformák a statnácik sem teljesen azok:Nagy az Isten…..
proKSA 2009.10.12 22:20:51
@Lowkolbász: Akkor most feltárom eme titkot! Azért nem warozunk mert vagy nem vagyunk meg, vagy mindenkinek van jobb dolga, vagy csak túl fáradtak vagyunk az egész napos tanulás után. Ettől függetlenül waroztunk már egy párszor, pickupolni is szoktunk, és valamennyire ismerjük a warok világát. Statnáciskodni nekem aztán végképp nem szokásom, de nem mentegetőzöm, mindenki azt gondol, amit akar.
Az 5cp-s mapok pedig a kedvenceim, csak hiába van benn a szavazásban a jónépnek goldrush kell, erről én nem tehetek. (Ilyenkor megy is az anyázás teamspeaken:) )
@ZolezZ: Elég érdekes, ha nem vagyok egy szinten a saját klánommal, nem gondolod? :)
Sajnos nem a tf az életem, nem leszek soha div akárhányas prő, de esténként amikor van egy kis időm, szeretek kartelon játszani, nem tudom ettől miért lennék csicska. Tudtommal nem ártottam senkinek. ( Még lowgecizni sem szoktam :( )
Tisztelettel: proKSA
proKSA 2009.10.13 19:32:02
@ZolezZ: Ne hülyézz le élből kérlek, észrevettem a pozitív megjegyzést. Arra kívántam utalni, hogy a klán többi tagja sem különb nálam, és mindenki a maga nemében igenis hozza az én szintemet ( Nem mintha én valami atomprő istencsászár lennék ).

@idk?: Ha az olyanoknak, akik kartelről magukat összeverbuválva egy, maximum két hétre összeállnak van joguk klánnak hívni magukat, akkor szerintem nekünk is van. (Számtalan ilyet láttam már, mióta a DB létezik - immár több, mint egy éve ). Ha nagyon zavar a klán elnevezés tekints minket baráti társaságnak, akiket a tf-en kívül még sok más dolog is összetart.
proKSA 2009.10.13 19:26:16
@inkább a lecsókolbi: Az nekem is jól jönne... Kevés az fps :S