Regisztráció Blogot indítok
Adatok
wittmanboy

0 bejegyzést írt és 50 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Nagyon izgalmas lehetőség adódott a debreceni Ikon étterem számára, amikor egy ismerősükön keresztül bemutatkozási lehetőséghez jutottak az orosz fővárosban. A kihívás óriási: egy elegáns moszkvai étteremben kell a magyar konyha hetét megrendezni, egy modern, magyar menüvel. A…..
  Küszködnek a forinthitelesek is A devizahitelesek megsegítése már mindenkinek a könyökén jön ki, egyesek néha meg is pendítik, vajon a forinthiteleseknél minden rendben van? Hát nincs. A 2011 végi – napokban közzétett - jegybanki statisztikák szerint a forinthitelek…..
wittmanboy 2012.03.02 08:23:07
Paternalism at its best:
index.hu/gazdasag/magyar/2012/03/02/a_magancsodot_sem_tamogatja_az_ngm/

Aki már fizetésképtelen, arról milyen bőrt akarnának még lehúzni?
A 'jogalkotó' (ha-ha) továbbra sem érti, hogy a magáncsőd nem egy kívánatos állapot kell, hogy legyen, hanem egy utolsó utáni lehetőség. Bár nyilván az életvezetési tanácsadás is hasznos lehet az inszolvens állampolgár számára. Ehh.
Tény, hogy a szabályok őket védik, a karosszéria viszont az autóst. Kapcsolódó cikkünk kommentposztja..
A Magyar Televízió a közmédia új rendszerében kiemelten figyel arra, hogy minőségi, pártatlan, naprakész és az állampolgárokat mindenben kiszolgáló hírszolgáltatást nyújtson. Munkatársaink szakmai felkészültsége, elhivatottsága a garancia arra, hogy nézőink mindig…..
wittmanboy 2012.02.15 16:17:29
@Wernher vonn Braun: Helyesen: "A kutya ugat, a karaván halad. Produkcióvezető (whoever) számláz. Kincstár teljesít."
Hogyan drágul az olcsónak hirdetett jogosítvány, miért kötelező a pótóra, és miért fontos, hogy elnyerjük a vizsgabiztos bizalmát? Kapcsolódó cikkünk kommentposztja..
wittmanboy 2012.02.15 14:01:50
@atpijkamo: Egyetértek abszolút. Az indexhasználatból is látszik, hogy az emberek jelentős része az autóban egyszerűen nem érti, hogy ő is a forgalom részese, képtelen elhelyezni magát az adott forgalmi helyzetben. Minden vezetéstechnikai, vészhelyzeti szimuláció (bármennyire is egyetértek a fontosságával) csak ez után jön szvsz. Amikor az illető már tudatosan elkerüli, hogy veszélyforrás legyen a közúton. Dehát ehhez tudatosság, empátia, és némi alázat kellene, amelynek amúgy is híján vagyunk. Elég reménytelen, mit ne mondjak.
wittmanboy 2012.02.15 15:43:36
@atpijkamo: Hát ja, nyilvánvalóan előjön az " állítsunk-e minden pofon mellé rendőrt dilemma", amelynek sokáig híve voltam, de egyre kevésbé hiszem, hogy megoldás. Máshol kellene ezt kezdeni, de a feltételek finoman szólva nem adottak, pedig akkor ez a puzzle darabka is a helyére kerülne. Hogy hol? Cinikus válaszom, hogy térjünk vissza rá ötven év múlva.
Michael Knight Lázár speki 2012.02.02 10:10:00
Lázár János egy undorító spekuláns (a továbbiakban: speki). Nem is értem, hogy Selmeczi szenátor asszony rémisztő kántálása mellett miért nem veti ki magából a Fidesz. Mert az egy dolog, hogy spekuláns, de még esetenként sikeres is... Pfúj, felfordul az ember konzervatív…..
 Bíró Lajos a szuvidolásról, a három részes sorozat (itt az első és a második) utolsó részében beszél arról, hogy mi a szerepe és hogyan kell lehűteni a szuvidolt ételeket, mennyi ideig szabad őket tárolni, rohad-e a hús a zacskóban, szuvidolt-e perverz kajákat és hogy…..
Karácsonykor és újévkor valamennyi ismeretterjesztő csatornát maga mögé utasította a Spektrum a világhírű természetfotósról, Máté Bencéről készült Láthatatlan Madárfotós című sorozata (kritikánk itt olvasható). December 26-án, 27-én és 28-án a sorozat egyes…..
wittmanboy 2012.01.11 12:40:15
+ 1
És akkor a sok unalmas, drága sportautó után nézzünk egy kis közszolgálatot. És értsük meg végre a Gymkhanát – Magyarország jelenlegi legmenőbb raliversenyzője segítségével.   Előző adásaink: BMW M5, Bódi Sylvi, Velodrom – tctv3 2. adás Nissan 370Z vs…..
Ma már hihetetlennek hangzik, de 1989 október 23.-án egy rakás budapesti gimnazista meg szerette volna nézni, ahogy Szűrös Mátyás, a rosszul dizájnolt komenista a Parlament erkélyéről kikáltja a Magyar Köztársaságot. Sok iskolából központilag vitték a gyerekeket a térre, más…..
Most jutottam hozzá, hogy átolvassam az első BÜ-posztot, TWÁ írását az Aldi szupermarketről, és mindenekelőtt gratulálni szeretnék a Homár kommentelőinek: kétszázötvenvalahány komment volt, amikor elkezdtem átfésülni, és a végére maradt 103. Vagyis a hozzászólások majdnem…..
nite club allegro, prága 2009.08.15 16:47:00
az allegro a prágai four seasons szálloda étterme. prága közepén, a belvárosban, tulajdonképpen megközelíthetetlen helyen, mert gyalog 467 millió nem prágain kell átvágni magad, kocsival meg a gigadugó néz szembe az emberrel. megoldottam,  remélem nincsenek térfigyelő…..
wittmanboy 2009.08.16 16:20:01
Végre nem egy odakozmált gasztorblog. Nice! Én mondjuk nem baszn@m el a michelin csillagos experience-t fotózgatással, dehát mindenki maga tudja, hogy mi a jó neki:)
     "...az összeset le kellene dózerolni a p*csiába. A k*rva oroszok itt raboltak, öltek, erőszakoltak. Rohadék ruszkik."Nem, ez nem a hétvégi Szabadság téri tüntetésen hangzott el. De elhangozhatott volna, mint ahogy hallottam elhangozni ilyen vagy olyan…..
Egy új sorozatot indítanék, hasonlóan a Reakció és a Vastagbőr blogoknál megszokott "Ilyen ország nincs is" kategóriákhoz. Nos, ebben a kategóriában azok lesznek, amelyek sehol máshol nem történhetnének meg a biztonság, vagyonvédelem területén, csak ebben a csodás…..
Belsőség Levegő a bögyömben 2009.06.03 10:45:00
  Vannak jó ötleteik is, de nálam a Levegõ Munkacsoport elvágta magát. Keressünk már egy normális környezetvédõ szervezetet!  Vélemények az azonos című írásunkról...
wittmanboy 2009.06.03 18:35:17
Póker Pirroszi győzelem 2009.05.14 13:00:00
Mekkora fish!!! Muhhhhaaahhaaaaa..
Az elemi, éltető rosszindulat politikai véleménytől függetlenül szórakoztató eseménnyé avatja egy nagyképű miniszterelnök számalmas bukását. De van viccesebb annál is, mint elképzelni, mit csinálhat éppen most Gyurcsány "Lelkész" Ferenc. Elképzelni, mit csinálnak…..
2008 a brunello fekete éve volt. Sok millió liter bort zároltak a hatóságok, a botrány teljesen beárnyékolta az amúgyis ezer sebből vérző 2002-es és 2003-as évjárat fogadtatását és forgalmazását. 2009 lehetett volna a kilábalás éve, mert a 2004-es évjárat ismét…..
Fotómontázs a blokád alatt álló (Leningrád) és a mai Szentpétervár képeiből. Szergej Larenkov munkái. ..
wittmanboy 2009.02.22 21:35:26
Magyarbűnözők agyonütik Szent Viborádát A zsidót még a hülye fasiszták is kultúrnépnek fogadják el, sőt a legtöbb hülye fasiszta pont azért utálja őket, féltékenységből. Viszont hagyomány és örökség ide, genetika oda, egy ilyen kultúrnép is lopni, rabolni fog, sőt…..
wittmanboy 2009.02.11 10:01:34
Póker Hamarosan 2009.02.08 00:00:00
...visszatérek. Addig is, ha még nem tettétek, olvassátok el ezt a cikket. Kikérdezem!EDIT: hamarosan = 22 perc..
Félrefordítások Elkúrták? 2009.02.07 20:27:00
Tiwi küldte: http://webcast.tv2.hu/dynamic/index.php?m=video&video_id=389586 A Tények február 4-i adásában adták le a fenti bejátszást. Fordítói szempontból annyi a probléma a párhuzamba állítással, hogy a 'screw up' jóval enyhébb kifejezés, mint a magyar…..
wittmanboy 2009.02.08 10:40:52
@Leiter Jakab: Szvsz ezt a fenti posztokban is kifejtették a hozzászólók, politikai meggyőződéshez ennek vajmi kevés köze van. Mivel nem gyanúsítottam senkit (még a szerkesztőt sem) konkrétan, ezért indokolatlannak tartom a hozzászólás módosítását. Ha esetleg mégsem értesz egyet, akkor kérem a poszt törlését! WB
wittmanboy 2009.02.08 11:04:35
@oázis: Pontosan erről van szó, a szöveg túlnyúlik a szigorú, betű szerinti értelmezésen, a szövegkörnyezet értelmezi azt. És ennek nincs köze a politikai meggyőződéshez (azon lehet vitatkozni, hogy szándékos, avagy sem, de az tényleg nem ennek a blognak a témája). Az előbb természetesen nem a poszt törlését, hanem a kommentem törlését kezdeményeztem:))