Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Wickey78

0 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Kínos üzleti kapcsolatok a hatvani választókerület Jobbik jelöltjénél, derül ki a kiszivárgott felvételből:Sneider: Ti nem fogadjátok el Nyújtó Zsolt személyét. Czeglédi: Persze hogy nem, amikor üzlettársa ennek, aki a kórházat privatizálta….Nem érted Tamás, ha ilyen…..
Wickey78 2010.03.07 16:34:21
Az első kérdésem az lenne valójában hogyan is szivárgott ki két ember privát beszélgetése?
És miért pont Dr. Nyujtó Zsoltot kell támadni?/Aki a kiszedést megírta legalább a nevek helyességéről tájékozódhatna , mert nem Nyújtó hanem Nyujtó /
Kedves Sándor ! Van egy nagyon jó mondás kinek nem inge , nem veszi magára.Ha ön saját magát politikusbűnözőnek tartja akkor magára veszi ezt a bizonyos inget , ha nem akkor nem . Ön a hosszú pályafutása alatt már bizonyára sok tapasztalatot szerzett az élet minden területén , gondolok itt a több tíz - húsz -netán harminc órás műszakok egybeni letöltésére.
Dr.Nyujtó Zsolttal kapcsolatos probléma az is , hogy üzlettársa a gyöngyösi Kórházat privatizáló cég tulajdonosának? Tudtommal ez egy korábbi kapcsolat hosszú évekre visszamenőleg , és valóban üzlettársak .Hatvanban lévő bonbonos-csokoládés-kávés üzletükben , de a gyöngyösi kórházhoz mi köze van ? Közben pedig a konkurenciánál dolgozik? Hihi. Ez is egy nevetséges vádaskodás. De legalább el lehet terelni a magyar ember gondolatait a valós problémák irányából?
A mocskolódás és kavarás helyett a valós problémákkal kellene foglalkozni.Valószínűleg sokkal nagyobb lenne az ön olvasottsága is , ha olyan problémákkal foglalkozna mint : Kórház ügye - marad -e itt hatvanban kórház , megfelelő betegellátással ? Az iskolák helyzete , az uszoda silány megépítése , az évtizedek óta készülő buszpályaudvar.Mit készül Fidesz ezekben az ügyekben tenni ? Tájékoztatják esetleg a lakosságot az őket érintő problémákról?
Sorolhatnám ezeket a dolgokat reggelig is , de nem teszem.Az embereket ezek a dolgok érdekelnék.Próbáljon meg ön is ezekre a dolgokra koncentrálni.Tiszteletem.