Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Kennysp2

0 bejegyzést írt és 28 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Anya pótolható! Legalábbis rövid időre biztosan! A feleségem elment 5 napra síelni, hogy ő is kikapcsolódhasson én pedig a gyerekekkel vagyok és eltöprengtem, miért olyan ritka és szokatlan ez a szerepcsere!? Vajon miért lepődünk meg annyira az ilyen képeken? Vajon miért gondolják az emberek,…..
Kennysp2 2016.03.17 21:54:02
Bár 70 éve, hogy a háborúnak vége, és béke köszöntött Európára, Hitler ördögi műve, melyet a városra hagyott, nap mint nap felidézi a sötét múltat, és a szörnyű időkre emlékeztet.  Az égbe nyúló, félelmetes monstrumok árnyékot vetnek minden értelemben az itt élők életére. Hitler gondoskodott róla,…..
Nyugodjon meg mindenki, végre megtörtént! Az Index visszarakta az euró és a svájci frank árfolyamot a fejlécbe. Nincs itt semmi látnivaló, már persze azon kívül, hogy egyre kevesebb a hiba, egyre kevésbé nyöszörög a rendszer, és amúgy is, ezentúl akár szexista cikkeink…..
Kennysp2 2015.04.13 14:42:10
Talán kevés túlzással állíthatom, hogy Millie, egy adoptált nőstény macska viszi ma a cukiság pálmáját, aki a gazdijával jár el hegyet mászni. Igen, jól látjátok, ennek a cicusnak elég furcsa hobbija van az egerészésen kívül! Minden macskában meg van a felfedezés iránti…..
Kennysp2 2014.06.04 09:56:36
A rámen egy szenzációs, a télies időjáráshoz nagyon jól passzoló, erőteljes ízű, gazdag, érdekes, egzotikus, de mégis azonnal ismerősnek tűnő tésztaleves.Alapvetően igyekszem csak az autentikus, valódi, hagyományos recepteket összeszedni a világból, de van néhány olyan…..
Kennysp2 2014.01.13 11:46:20
Amikor Per Holm Knudsen megírta ezt a könyvet... Amikor elkészültek ezek az illusztrációk... Amikor a Quelle & Meyer kiadóban ezt jóváhagyták... Amikor... Nem is tudok, hogy belekezdeni... Én amennyire emlékszem elég hamar felvilágosult lettem, első vizuális és ismereti…..
Magyar Zoltán jobbikos képviselő írásban feltett kérdését (pdf) minimális, az értelemzavaró hibákat (szarvas->cigány, stb.) orvosló módosításokkal közöljük. Tisztelt Elnök Úr !Az Országgyűlésről szóló 2012. évi ):XXVI. törvény 42. § (8) bekezdése alapján…..
Mosolygok, minden a legnagyobb rendben. Majd történik valami – lehet az bármilyen apró, vagy hatalmas dolog – egyik pillanatról a másikra betelik a pohár, elfáradok. Testileg, lelkileg. Mindazt, amit addig igyekeztem elnyomni magamban, átsiklani rajta, optimistán hozzáállni,…..
Handicap Élmények, élmények 2013.06.27 08:54:00
A családunk életében Kristóf is teljesen részt vesz, és természetesen mindent ki akar próbálni, amit a testvérei (pl. jég- és görkorcsolyázni is akar, pedig az aztán tényleg nem megy, de azért néha próbálkozunk). Nem mondom, hogy mindig könnyű vele ugyanazokat a programokat…..
Kennysp2 2013.06.29 22:08:30
Epres, ananászos habos csoda Hozzávalók 4 személy részére: 50 gr eper 50 gr ananász 100 gr cukor 2 db tojás fehérjéje 500 gr habtejszín Elkészítés: A feldarabolt epret és ananászt, turmixoljuk gyümölcspéppé. A tojásfehérjékhez adjuk hozzá a cukrot és verjük…..
Így húsvét ünnepén, amikor mindenki aki teheti, a sonkaevés meg a locsolkodás ünnepének adja át magát, boldogan olvastam arról, hogyan készülődik a szent-Orbán-család is erre a kellemes hétvégére. Bevallom idilli a kép, és egy kis időre külön tudok választani két Viktort.…..
Kennysp2 2013.04.02 13:00:31
@Sárga Király: Hát nem ezt mondtam, nem kötelező, hogy miniszterelnök legyél... Én mondjuk programozó gyakornokként is elég jól meg tudnék venni egy 15 kilós sonkát miközben egyetemre járok meg tanulok....
Naiv ügyfél bepróbált egy kézműves terméket, amit vélhetőleg illuminált állapotban fejlesztett a feltalálója. A hazavitt szárított paprika fülbevalónak teljességgel használhatatlannak bizonyult, hiszen az előtt szétesett, hogy kijutott volna a szabadba. Mindenesetre még így is…..
Anikó nem érti, hogy a Camponába deportált Csodák Palotája miért a hallássérült gyerekeken akarja behozni a felmerült pluszköltségeit. Korábban mindig bejutottak ingyen, most azonban a felnőtteknek teljes árat kellene fizetniük. De ezt persze telefonos egyeztetés után a…..
2perc Még mindig arra várok... 2011.12.14 13:11:00
2perc.blog.hu ..
Mosolyka Az álmaim visznek előre 2011.08.17 16:11:00
Elméletileg gyógyíthatatlan betegség, kerekesszék, de nem számít! Az életem akkor is egy boldog mese. Képes vagyok nem csak belülről, de kívülről is igazán mosolyogni. A mesém tele küzdelmekkel és csodákkal. Veszteségekkel és jutalmakkal. Bánatokkal és számtalan örömmel.…..
Azt adom! Férfi-nő kapcsolatok 2011.06.24 11:00:00
Kennysp2 2011.07.03 19:37:50
Csodálatos jó hír kaptunk .... Miközben a polgári kormány a legmagasabb fokozatba kapcsolja az ádáz harcot a gaz táppénzesek ellen, addig a Föld másik felén nagyszerű események történtek. Nemrég írtunk arról, hogy Semjén min.helyettes úr napokat töltött Paraguayban, az…..
József Nádor Műszaki Egyetem néven vonnák össze a Corvinus és a BME szakjait - a szerkesztőségünkbe eljuttatott tervezetből az is kiderül, hogyan. A dokumentum preambuluma az „ez még mind csak terv, ha kikerül, vonjátok vissza lécci, bármit is olvastok…..
Kurvannya Istenes preambulum 2010.05.27 13:11:00
A nemrégiben (és nem botránymenetesen) megalakult új Parlamentben, a "kettős állampolgárság" megadásához képest itthon kevéssé vitatott, tartalmában nemzeti konszenzust is élvező törvényt fogad el ma az Országgyűlés A Nemzeti Összetartozás (sic!) melletti…..
Kennysp2 2010.05.27 17:47:25
@ryuk:
Ha nem tévedek Orbán Viktor például református, ezen kívül a pártszövetség kb. negyedét a kereszténydemokraták teszik ki, szóval szerintem mondhatjuk, hogy keresztény párt a Fidesz.
És el tudom fogadni, hogy esetleg izr.aeliták, vagy más vallásúak is vannak ott, de hivatalosan szerintem keresztények.
Kennysp2 2010.05.27 17:51:26
@azallamenvagyok: Aki nem jelent meg a választáson, az ne várja, hogy képviselve legyenek az érdekei szerintem.
Egyébként igaz, hogy a szavazni elmenők nem 2/3a hanem fele szavazott rájuk, ez van..
De például az angol jogrendszer szerint, mivel 3 kivételével minden helyen a fidesz nyert, most 3 kivételével csak fideszesek lennének a parlamentben, szóval a mostani rendszer sem túlzottan igazságtalan.
Na, hát ezt akartátok, most megkapjátok. Pesty László Feketedoboz szerint az internetre való, hogy Desewffy Tibor MSZP-közeli szociológus azt merte mondani a székely himnuszra, hogy középszerű műdal. Mindezt a StoryTv-ben, ráadásul úgy, hogy a műsor felháborodott vendége volt…..
Kennysp2 2010.05.07 20:54:09
@nadivereb: no comment
Ez egy kommunista oldal egyébként?
Kennysp2 2010.05.07 21:29:43
@zme: Ha jól emlékszem azt nem mondta el, hogy miért nem tetszik neki maga a mű. Lehet hogy ha elmondta volna, hogy irodalmilag mik a hibái akkor megértőbb lennék de ez ebben a formában csak "menősködő" beszólogatás, amit Dessewffy tett.
Micsoda csapat! Elő a loginekkel!Legend!Bodys TibiÉvi hetven millió Kár, hogy pirosFodrászversenyHot stuffAz élet szépHázasPicúrJó a frizuraEljött az én időmAvatarBajai témaAlaposan dokumentált Wellness hétvége..