Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Zergevirag

0 bejegyzést írt és 20 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Cogito ergo bumm Szégyen Zalában 2012.05.21 07:04:00
Kitört ablakok, meggyalázott kripta, szétzúzott koporsók: van mit szégyellni annak, aki ezt tette, de annak is, aki évtizedek óta tétlenül nézi a Nemestóthy család kriptatemplomának pusztulását. A Zalacsány, Alsómánd és Szentgyörgyvár között található épület a 76-os…..
Három, egymás után befutott ""vicc"" sokkolja a NBSZ durvához szokott stábját. Itt van először is Dave, aki olyan dermesztő képviccel jelentkezett, ami csakis a csonkolt elme legmélyéről küldött jelentésként fogható fel. Milyen gyerekkori traumára utal, ha…..
Kriptozoologia Homo Gardarensis 2012.05.10 11:20:00
 A floresi előember felfedezése enyhén szólva is forradalmat csinált. KiderAz első fontosabb kövület, ami talán egy tudomány számára ismeretlen majomfélétől származik a Homo gardarensis. A csontokat Grönlandon, Garda városának keresztény temetőjéből ásták el 1926-ban.…..
A mongol történeti művek megegyeznek Dzsingisz anyjának a személyét illetőleg, Höelün volt az. Az apa kérdése már nehezebb, mert genetikai vizsgálatok nélkül nehéz ezt eldönteni. A legrégibb és legáltalánosabban elfogadott nézett szerint Jiszügej bátor volt Dzsingisz apja. A…..
Zergevirag 2012.10.02 04:49:24
dayaarmongol.ning.com/photo/altan-gereg?context=user
ezen a honlapon találkoztam vele, az aláirás szerint a diplomáciával kapcsolatos tárgy neve lenne. Talán csak a latinos írás miatt irják igy, a pontos írás, kifejezés más lenne?
köszönöm a váaszt.
Közkívánatra elindult a Magyar Paleoasztronautika Oldal fóruma! Mivel a törzstagok jelezték, hogy szükség lenne egy ilyen jellegű platformra, úgy gondoltam miért is ne tegyek eleget a kérésnek, hiszen így számtalan különféle gondolatot meg lehet…..
Zergevirag 2012.02.04 10:06:33
@jumas:

Beindult a Dél Amerika kutatása
Golenya Ágnes szervezésében Körmenden Móricz János kutatásaival kapcsolatos konferencia lesz.

www.konf.juanmoricz.hu/
Az ember viszonya a saját nevéhez időben ugyan változó lehet, de minden pillanatban pontosan kifejezi tudatát, függetlenül attól, hogy emócióval vagy értelemmel közelíti a témát. A gyermek először megtanulja, hogy „vagyunk mi, AZ ilyen-olyanék” (apa, anya, nagyi stb), majd…..
Bár már több mint két éve nem írtam ide, de még mindig foglalkoztatják a fantáziamat a manysik. A nyelvük, a kultúrájuk és a mitológiájuk. Még mindig megvan az a fantasztikus könyvem, amit Juvan Sesztalov írt és Medveünnep közeledik a címe. Nagyon gyakran magammal viszem, ha…..
Zergevirag 2010.12.02 17:20:12
@Zergevirag: nem értem miért maradt le a vége

Moszhum hótalpcsapása

Kezdetben a jávorszarvasnak hat végtagja volt. Ő maga szent volt. Senki őt
utolérni nem bírta, senki őt megölni nem bírta.
Egyszer azt mondja Moszhum:
Nemrég az egyik bejegyzéshez érkezett egy hozzászólás, amiben Helmut Hoffman: A tibeti műveltség kézikönyve c. műből szerepelt egy idézet: "Az újonnan megalapított mandzsu (Csing, 1644) birodalommal kialakított tibeti viszony kezdetben barátságos volt. Az első…..
Csőrösi Koma Meghívó 2009.08.26 12:23:17
A nagy kommentvihart arató első poszt nyomán kialakult vita végre kiömölhet a virtuális lavórból, és élő szóban folytatódhat. Legalábbis ezt ígéri az a meghívó, amit Németh Endre olvtársunk küldött:A kazahsztáni madjar törzs és a magyarok közötti genetikai kapcsolatBíró…..
Zergevirag 2009.10.18 19:06:24
Egy hétköznapi személy hétköznapi körülmények között születik, a családján és annak szűkebb környezetén kívül kutyát se érdekli. Azonban mi van akkor, ha egy jelentős, a világ történelmét befolyásoló ember születik? Mivel hatással van, illetve lesz az egész…..