Regisztráció Blogot indítok
Adatok
autosave

0 bejegyzést írt és 871 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
autózz! Levillogta a hóekét 2010.01.03 11:31:00
Bár az alábbi levelet Zoli még a karácsony előtti havazáskor írta, az időjárásnak köszönhetően akár múlt éjjeli történet is lehetne, újabb iskolapéldája az emberi bunkóságnak. Tegnap (december 20.) fél 12 körül nyugodtan autózok az M0-on az M5 irányában. Havas volt az…..
Tehetetlenség vagy lehetetlen felkészülni az ítéletidőre? Mármint arra az arasznyi hóra, ami minden páratlan évben meglepi országunkat?   Ki gondolná, hogy az egyre ritkább hazai havazás miatt megbénult MÁV egy bő hétre elegendő témát biztosít a szak- és kevésbé…..
Sziasztok Legfrissebb élményeimet szeretném elmesélni nektek, nem is tudom, hogy sírjak, vagy nevessek. Tegnap éjszaka a barátaimmal töltöttem az év utolsó estéjét.Természetesen volt pia dögivel ,meg jókedv és miden ami ilyenkor kell. Egészen este fél tízig tartott a felhőtlen…..
Valakinek kipattant nemrég egy jó ötlet a fejéből a BKV-nál, telepakoltak egy villamost fényfüzérekkel, ami a 2-es vonalán, a pesti rakparton közlekedik sötétedés után. Amíg az ember nem megy hozzá közel, még jól is néz ki, na de nem is ez a lényeg. VakondM is ezzel az ezernyi…..
autosave 2009.12.31 14:05:45
@TH: "Mindig érdekelt a kérdés: hogy nem tűnt fel hogy jön egy kibaszottul nagy villamos? "

Ahhoz tükörbe kellett volna nézni :DD
autosave 2009.12.31 14:18:22
@TH: Szerintem előfordulhat, hogy tükörbe nézés nélkül nem látja a hátulról jövő gyors villamost. Persze, feltűnik akkor is, ha nem néz az ember bele legtöbb esetben, de nem mindig. Főleg nem egy olyannak szerintem, aki képes a Nagykörúton hirtelen felindulásból (gondolom) megfordulni.
Sziasztok! Egy dunántúli városban dolgoztam eladóként egy "nonstop" (valójában 06-22-ig nyitva tartó) abc-ben. Egy ismerősöm ismerőse volt a tulajdonos és bár nem szeretem az ilyen protekciós nyomulást, de mivel már hónapok óta nem volt munkám és két kiskorú…..
Menyasszonyiruhás drum and bass tánc! Ott tartunk, hogy felnőtt egy generáció akiknek már teljesen normális dolognak számít az esküvőn X-elgetni.   ..
autózz! 100 000 forintos videó 2009.12.28 10:25:00
Nincs ezen nagyon mit szépíteni, Gyula jól megszívta. Piros lámpán tilos átmenni, a kamera jó szögben állt, videó ügyesen megvágva, a szerencsétlen baleknak meg mehet a zsíros, kövér csekk. Megpályázom én is a nyeremény blogpólót, bár inkább kihagytam volna a lehetőséget,…..
Én már a kanyarodó sávból az egyenesen haladók közé bepofátlankodókat is rettentően tudom utálni, amit Northumberland írt és fotózott le nektek, az még ennél is nagyobb bunkóság. A csatolt kép története elé néhány szóban szeretném vázolni, hogy nem igazán tartom jónak…..
autosave 2009.12.28 00:15:17
@kzolika: "Ha normálisan indulnának, átférne 10-11 is."

Hogy vezet a magyar ember? Menjenek már, akkor átférnénk többen is. Aztán mikor ott van a sor elején, akkor: ráérek, még zöld lesz...
Az ilyennek az anyját... Tényleg semmiből nem állna rendesen elindulni, nem úgy mint a bénák. Pesten még csakcsak megy, de vidéken szörnyű. Sokan mindig úgy indulnak, mintha jeges lenne az út :S
A kalandos, bal felső bölcsességfog-eltávolítással tarkított karácsony után ez volt az első, még december 23-án íródott levél, ami a Homár ollójába került. Kopaszkát érdeklik a gyerekralyzok, azért fotózta le, mi pedig halászlétől párás nyeles szemünkkel kiposztoltuk.…..
Az ünnepek közeledtével most egy szívet melengető történetet posztolunk kedves olvasóinknak a Magyar Postáról, hosszú sorról, megfenyegetett dolgozóról és hisztérikus embertársainkról. Továbbá minden elismerésünk a karácsonyi előtti pánikot elviselő kereskedelmi…..
Biztosan hallottátok, hogy az Egyesült Államok egyes részein rekord mennyiségű hó hullott mostanában, ezzel DÁ is jól megszívta egy szerencsétlen pillanatnak köszönhetően, de aztán meglepően és egyben pozitívan zárult a történet. Tegnap bezártam az egyetlen kocsi kulcsom az…..
Sok szó esett már az arctalanná vált felsőoktatásról, illetve arról, hogy egyes főiskolák és egyetemek diplomagyárrá alakulva ontják magukból a felkészületlen hallgatókat. Levélírónk saját tapasztalatát osztja meg velünk, megmutatva, hogy az oktatóknak is nehéz ebben a…..
Nem tudom, hogy a Frötön által emlegetett jégtömb mennyire volt tömör, mert egy olyan igazi fagyottvíz tégla nagy sebességnél a szélvédőt is simán be tudná verni, a kicsit megolvadt és aztán újrafagyott hó ennél egy fokkal talán jobb, mert ha abból érkezik egy adag az…..
Mikor lenne aktuálisabb akkumulátorokat hirdetni, ha nem a téli mínuszok megérkeztével, amikor sorra pukkannak ki az éjszakai fagyban hagyott kocsik akksijai. Ilyenkor kell rámozdulni az új akksit keresőkre, lehetőleg meggyőzve őket arról, hogy a mi termékünk teljesítménye a…..
Az elmúlt néhány napban szándékosan kerültem, hogy a havazásról, illetve annak a MÁV-ra gyakorolt hatásairól írjak. Inkább csak megfigyeltem. De így két nappal az "ítéletidő" után engedjetek meg egy elemzést. Szombaton relatív sok hó esett, persze erről és a -20…..
József egészséges, mozgékony kukacokat talált a müzlijében, ami eszerint tényleg nincs tele mérgező adalékokkal. József nem is tűnik dühösnek, ami normális reakció, az ember a mai világban örüljön, ha garantáltan természetes dolgot vehet a szájába. A szobában kicsit…..
Pár napon belül ez már a második olyan poszt, ami egy újabb dél-pesti közlekedési szivatós helyzetre világít rá. Pitta naponta közlekedik a lenti vasúti átjárón keresztül, ami alighanem Budapest leghosszabb ideig lezárt vasúti sorompója. Fénysorompót és vele együtt…..
Egyre közeledik a karácsony, néha szállingózik a hó, béke van és nyugalom. Balage számára ez addig volt így, amíg egy sietős taxis el nem kezdett rá szirénázni (nem is tudom, mennyire szabályos ez is önmagában), majd látványosan fotózgatott a telefonjával, biztos a családi…..
Tanácstalan levelét elolvasva teljesen filmszerűen jelentek meg a fejemben a történtek, mintha sűrű vágásokkal, villanásokkal elválasztva jönnének egymás után az egyes momentumok. Nyomasztó lehet visszagondolni is egy ilyen esetre... Leírom röviden mi történt, bár őszintén…..
Ez a nagyon vicces, amikor valaki azért kezd el a lámpánál fenyegetőzni, mert nem voltál hajlandó szabályt szegni az ő kedvéért, mint ahogy Zee75-tel is megesett nemrég. Életemben nem írtam még Önöknek, de most elég. Leírom, mennyire felháborít néhány ember…..
Pilu Bombák az utcán 2009.12.17 09:49:00
 Rövid időn belül két olyan mészárlás is történt kicsinyke hazánkban, melynek elkövetői vélhetően betegek. Mindkettőjükről kiderült utólag, hogy nemrégiben jártak pszichiáternél, illetve az utóbbi esetben az, hogy konkrét kezelés alatt állt, de ennek ellenére…..
Biztosak lehetünk benne, hogy külföldre szakadt hazánk fia, Attila, nem szerette meg jobban Magyarországot, amíg ide látogatott. Kíváncsi leszek majd az ügy végkimenetelére, mert a fotókból számomra nem teljesen világos, hogy levélírónk mozgáskorlátozottaknak szánt helyen…..
Az alábbi, sportos történetben egyedül az megdöbbentő, hogy OpTeK ezt az egész többórás kálváriát hajlandó volt végigcsinálni egy roskadozó szobabringáért, azok után, hogy alaposan megvezették a hipermarket pénztáránál. OpTeK mégis boldog ember, hiszen állítása szerint…..
Két egyetemi campust, két gyanús ügyekbe keveredett szórakozóhelyet és egy villamosmegállót köt össze az az aluljáró, amelyről András írt levelet az Urbanistának. A szétgrafitizett falakat egy hónapja ugyanis horpadt, foltos, randa bádoglemezek váltották fel: Kedves…..