Regisztráció Blogot indítok
Adatok
tzoil

0 bejegyzést írt és 12 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Skandar Graun, Yamael, Yvorl, Alouita romvára - ismerős valakinek? Hát persze hogy, a Káosz-ciklus a kilencvenes évek egyik legnépszerűbb magyar fantasyje volt, egy nemzedék élménye (hogy mennyire öregedett jól, azt most hagyjuk). Készült belőle asztali szerepjáték is, sőt egy számítógépes RPG. Évek…..
tzoil 2020.09.11 20:45:22
@kbz: En is
Üdv minden régijáték-rajongónak, megint itt van 2in1 rovatunk, a Checkpoint Mini, ami cikk és podcast is, attól függően, ki hogyan fogyasztja. Szokás szerint a lejátszó után egy cikkecske is jön a játékról azok kedvéért, akiknek a podcastes formátum annyira nem jön be, de pár bekezdést bármikor…..
tzoil 2019.03.25 16:33:32
Eddig tartott a 2018 végi adásdömpinget követő pihenésünk: 4 adás felvéve, abból 3 már megvágva, szóval ideje, hogy ezekből az elsőt publikáljuk végre. És ha már számok: 2018-ban 61 adásunk volt (30 Mini, 30 vendéges, 1 besztof), a vendéges adásokból hármat élőben vettünk fel, és bár volt 3 olyan…..
Mind tudtuk, hogy eljön a pillanat, amikor adást készítünk korunk egyik legnagyobb hatású és legnagyobbat bukott játékfejlesztőjéről, Peter Molyneux-ról. Csak azt nem tudtuk, hogy annyit pofázunk majd róla, hogy azzal rekordot döntünk - ugyanis bőven két óra fölött fejeztük be a beszélgetést…..
Az igazán jó játékok el tudják érni, hogy évekkel, sőt évtizedekkel a megjelenésük után is aktív közösség működik körülöttük. A Heroes of Might & Magic sorozatban pedig elég jó játékok jelenetek meg, mégis kicsit meglepő azért, hogy 2018-ban is mennyire virulens magyar HoM&M-rajongótábor…..
IDDQD Checkpoint 3x03: A BioWare 2017.02.26 22:52:54
Ti már várjátok a Mass Effect: Andromedát? Igen? Ez azt jelenti, hogy megbocsátottátok a haramdik rész végét? Ez is szóba került a legújabb podcastadásban, ugyanis a játék megjelenése kapcsán végigvettük a BioWare játékait és a hozzájuk kapcsolódó élményeinket, Baldur's Gate-től a SW: KotOR-on át a…..
Hat hétig nem jelentkeztünk podcasttel, pedig nagyon akartunk az E3-ról készíteni egy régiségeket bemutató adást, de sajnos az eddig megszokott retrosarok idén nem települt ki az expóra. Így a nyári szünet kicsit hosszúra nyúlt, de most vége: vendéges adással térünk vissza, méghozzá olyan vendéggel,…..
Mivel az elmúlt két Checkpoint Minire elég jó visszajelzések jöttek, maradunk ennél a formátumnál, azaz ezentúl minden Minihez lesz egy pár bekezdéses cikkecske is a tárgyalt játékról (nevezzük Kétheti Retrónak). Így a Checkpoint Mini-posztoknál azok is találnak majd kontentet, akik irtóznak a…..
tzoil 2016.02.19 11:12:46
@Celtic: hehehe, nekem van valahol belole peldanyom :D
Miutan kivittek nemetorszagba az egesz projektet abbol a verziobol is tudtam lecsipni egyet, de azota sem talalom.

Fun fact: az elso arenaban Skandar beleteleportalodott az arena kozepen levo kobe, onnan meg nem volt mozgastere :D

Ezeken felul van meg par melo ami onnan jott ki..
www.artstation.com/artwork/41Nqk
A simontornyai vár 3D modellezésének munkái 2008-ban kezdődtek, egy a Vármúzeum állandó kiállításnak megújítását célzó, az Alfa Programon nyertes pályázat részeként. Szőke Balázs először a vár 13. század végi, 14. századi, illetve 16. század eleji periódusának…..
tzoil 2011.06.29 15:12:39