Regisztráció Blogot indítok
Adatok
13roberto14

0 bejegyzést írt és 84 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Írásos cikk helyett inkább készítettem egy hülye videót. Ha minden igaz a játék má több mint 10 éves, de nem emiatt maradt ki. Nem volt igazán alkalmas bemutatásra és nem is volt annyira rossz.Most felirattal (youtube videó) ..
Különös kegyetlenséggel verik a lábujjait. Nem csoda, hogy nem bír semmit csinálni  UI: Remélem senki sem érti úgy a bejegyzést, hogy szidnám a Prehistoric-ot... Jelentem, a második részével pont nagy küzdelmeket folytatok. Retro forever..
Sajnos a feltöltési limitek miatt ketté kellett szeletelnem a videót, úgyhogy itt a 8 perces maradék. Most is feltöltöttem youtube-ra, konvertálás nélkül. Nézze mindenki, amelyiket akarja  ..
Remélem már vártátok az új epizódot. Elég bitang körülmények között született meg, de azért bízom benne, hogy tetszik nektek. 2. rész a közeljövőben  Tesztjelleggel Youtube-ra is feltöltve. Konvertálás nélkül  ..
13roberto14 2010.10.16 07:30:05
Azt hiszem minőségi skálán ma igen magas színvonalon csaptam le :) Nagy örömömre ezzel végre megvan a teljes Veronica Mars sorozat is (összesen 3 évados). Nagyon tudom ajánlani. 2010-ben már csak a Toy Story 3-at tervezem megvenni, de ahogy ismerem magam, úgyis lesz még minimum vagy…..
Még nem végeztem a játékkal, de ma este is még nekiállok. Az a baj, hogy nevetségesen nehéz és néhol játszhatatlan a bugoktól, de majd úgyis meglátjátok.Aki esetleg felismerné a játékot (ami ennyiből igen szomorú volna), kérem ne lője le a poént, mert a legabszurdabb jelenetek…..
Rossz PC játékok sorozat Fanwork 2010.10.07 18:29:01
Valahol zseniális és a beteg közé sorolnám ;) Mindenesetre ilyen e-mailt is ritkán kap az ember :D Hello Freddy! Van itt egy jó kis videóm, amiben rólad beszélek. Ne lepődj meg, egy kutya vagyok! ..
Aki figyeli a blogon kívüli szösszeneteimet, tudhatja, hogy elég hülye helyzet állt elő, ugyanis új számítógépemmel (laptop) képtelen vagyok hangot rögzíteni. A szoftver megvan, de csak a mikrofon audióját ismeri fel, mint hangforrás. Enélkül meg nem lehet videókat…..
Az előző hetek eseményeit figyelembe véve, remélem értitek a paródiát  ..
Mint tudjátok, épp költözöm (vagy inkább már beköltöztem), de még hadiállapotok vannak. Illetve még internet sincs, úgyhogy pár percre tudok csak kunyerálni máshonnan. Ráadásul a számítógépemet is lecseréltem, most már laptopon fogom nyomni, remélem Fraps nem fog kiakadni…..
Rossz PC játékok sorozat Update 2010.09.14 22:00:47
Ahogy észrevehettétek, kevesebb a bejegyzés, mint a megszokott. Ennek egy épkézláb oka van: költözöm. Remélem nagyon érzékelhetően nem fogja befolyásolni a blog működését, de sajnos az is benne lesz a pakliban, hogy nem lesz egy jó ideig internetem sem. Persze azért megoldom…..
De utálom csinálni ezeket... De kötelességemnek érzem  ..
A valódi ok, amiért Kim Jong Il ilyen elmebajos! A mentési rendszert megint nem említettem, ugyanolyan szar, mint a Marine Sharpshooter 3-nál. Checkpointok vannak és csak a legutóbbit töltheted be. Ha kilépsz a pályáról, csak az elejéről kezdheted újra, a korábban…..
13roberto14 2010.09.11 19:20:31
És még a kék négyzet is eltűnt a borító közepéről! Hát ha ez nem kihagyhatatlan ajánlat! Képet küldte: Knight A teljes rettenetért, itt az Airborne Hero trilógiám1. rész2. rész3. rész ..
13roberto14 2010.09.08 17:07:11
Még keresem a választ, hogy miért hallatszik vízcsobogás, ha a fejét megmozdítja... Ilyen közelről (élve) ezt a rohadékot nagyon ritkán látni, úgyhogy értékeljétek Renátó felvételét!  ..
Úgy tűnik nem csak az EVM újult meg, mert Sándor észrevette, hogy a Seven M féle Cool Games is fokozatosan átvált kékről zöldre. Míg az EVM-nél nekem bejött a váltás, itt szerintem a régi kék nyerőbb mint ez. Azoknál már 10 méterről is be lehetett őket azonosítani, hogy…..
13roberto14 2010.09.06 06:42:45
Hamarosan megjelenik majd az új videó. Bár még sehol sem tartok, de lesznek majd szabadnapjaim. És csak azért sem írom le, melyik filmből van ez ;)  ..
13roberto14 2010.08.31 07:32:43
.
Rossz PC játékok sorozat Kakia 2010.08.19 13:27:00
Régóta ígértem ezt a kiegészítőt, ahol az eddigi legdurvább harcos amazonnal kell megküzdenem. Próbálkoztam ellene sok különböző tündibündivel, de sikertelenül. Vagy talán most összejött? Az egészet egy szuszra vettem fel, úgyhogy tessék elnézni pár dolgot, a…..
Tamás levele: Szemet szúrt egy furcsaság, az általad bemutatott Marine Sharpshooter 3 folytatását a MS 4-et láttam a polcon 1000 forintért. Ebben még semmi paranormális nincs, csak a CD nem a játék dobozában volt, hanem a biztonsági dobozkában pihengetett. Kérdem én, hogy…..
13roberto14 2010.08.18 20:17:30
Angol cím: The Juice is Loose Magyar cím: - Leírás:Peter egy golfozás alkalmával találkozik O.J. Simpsonnal. Összebarátkoznak, és magához költözteti, a városka lakóinak felháborodására.Letöltés (szinkronos DVDrip):     Nézd meg most: (nemsoká) ..
13roberto14 2010.08.17 18:35:29
...és tényleg az!!! Ezt a rettenetesen elbarmolt olasz maszlagot nálunk egyedül az örök favorit, a Versus tudta lenyomni az igénytelenség terén, de az is csak hajszálnyira. Egyszerűen feldolgozhatatlan! A látottakért felelősséget nem vállalunk! Sorter..
Ezzel a két videóval befejeztük az Álom.net-et, végre. És ezzel a harmadik évadnak is vége, a következő videó már a negyedik évad első bemutatója lesz (meglepetésre számítsatok!).     ..
Angol cím: Barely legal Magyar cím: Majdnem legális... Leírás: Brian vállalja, hogy elkíséri Meget az iskolabálba, akinek nincs partnere. Csakhogy emiatt Meg az új barátjaként tekint Brianre. Peter, Cleveland, és Quagmire csatlakoznak a rendőrséghez. Letöltés (szinkronos…..
13roberto14 2010.08.15 20:50:39
Nincs szünet, a Német Nagydíj után rögtön jön a magyar is. A csapatok már célba is vették Budapestet, nagy reményeket dédelgetve. A két McLarenes, Barrichello és Petrov is bízik a jó szereplésben, Kubica már kevésbé. A versenyzők többsége szép emlékeket őríz a Magyar…..
A Mesterlövész "olyan bődületesen rossz, hogy már jó" szinkronja #1 a hazai piacon, de a Witcher magyar szinkronját elhallgatva, kemény a konkurencia. Nagyon pihentagyúak készíthették ezt, de pont ettől jó!  Küldte: BBence..