Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Funci

0 bejegyzést írt és 110 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Üdv minden régijáték-rajongónak, megint itt van 2in1 rovatunk, a Checkpoint Mini, ami cikk és podcast is, attól függően, ki hogyan fogyasztja. Szokás szerint a lejátszó után egy cikkecske is jön a játékról azok kedvéért, akiknek a podcastes formátum annyira nem jön be, de pár bekezdést bármikor…..
Funci 2020.01.17 15:30:14
Régóta levelezünk mostani vendégünkkel, aki nagyon kedvesen válaszolgatott nekünk, de a személyes találkozót folyton halogattuk, ugyanis ő nem Magyarországon él. Végül úgy döntöttünk, távinterjút csinálunk, úgyhogy köszöntsétek szeretettel Nagymáthé Dénest, egyenesen Londonból (illetve…..
Régen volt olyan adásunk, amiben egy fejlesztőcsapat történetét veséztük ki. Márciusban kettő ilyen is lesz, és a mostani adás az egyik: a Rare korszakait és évtizedeit beszéltük át, illetve az Ultimate Play The Game-ét. Hiszen a Spectrum-korszak egyik legsikeresebb fejlesztőcége, az Ultimate tagjai…..
IDDQD Checkpont 4x05: A Gamestar 2018.03.04 22:38:51
A PC ZED-adás után volt egy olyan felelőtlen ígéretünk, hogy lesznek még a magyar játéksajtó régi lapjaival foglalkozó adások. Nem is kellett sokáig várni a következőre, gyakorlatilag a múltkori sztorit folytatjuk, vagyis  a Gamestarról beszéltünk, ami ugye a PC ZED és a PC-X összeolvadásából…..
Hát itt vagyunk végre megint, boldog új évet mindenkinek! Tervezett kimaradás volt a podcastben (ezért soroztunk meg benneteket adásokkal az óév végén), de ekkora szünetet azért nem terveztem. Mentségemre szóljon, hogy 1. a mostani adás több mint háromórás lett és elég sok meló volt összevágni; 2.…..
Ezt is végre sikerült pótolnom, idén azért rendes tempóban darálom le a filmes szégyenfoltokat. Meg vagyok eddig elégedve magammal. Túl sokat nem akarok erről a filmről mondani, mert egy majd 200 perces eposznál ez tényleg nem egy egyszerű feladat. Nálam a film felemásan…..
Soul Graffity Halott ember 2011.01.03 13:56:00
A régi hagyomány, hogy a világot hatezer év után tűz fogja elemészteni: színigaz, amint ezt a Pokolban hallottam. Az egész teremtett világ elemésztődik, végtelennek és szentnek bizonyul, míg most véges és romlott képet mutat. Mindezt az érzéki élvezet tökéletesülése fogja…..
Tegnap este, és ma hajalban volt ez az esemény. Én a nyitás elött fél órával odaértem (kicsit elszámoltam magam), úgyhogy várhattam barátaimra. Ezalatt megállapítottam hogy milyen sok divatmájer 12 éves létezik, ugyanazzal a külsővel, ruhával, hajjal, és olyan emberek akiknek…..
Próba, szállós, egy kolesz, sör, mégegy kolesz, még egy kis sör, buli, tömeg, zöld meg piros lézerfény, amibe ha belerakom a kezem, akkor tök jó, sok-sok kilocsolt folyadék a földön, mámoros-fülledt levegő, ótvar zene, részeg picsák és zöld tündérek, hajnali séta, sáros…..
Funci 2010.04.17 11:06:50
Hoze Blog 2010.04.14 16:03:00
Utálom az aprópénz címleteketHála az istennek, a papír 200-ast már tavaly kivonták például a forgalomból - (addigi legapróbb papírpénzünket) ami tényleg semmi másra nem volt jó, minthogy idővel gyűrött zöld-takony-galacsinyként lapuljon a farzsebünkben, tiszta koszosan, hogy…..
Nem is olyan rég, amikor egy boltban jártam, minek a logója egy piros madár, éppen a DVD-ket nézegettem, amikor rátaláltam erre a csodára. Amikor láttam mivan ráírva a tetejére, tudtam hogy megkell vennem. Megnéztem, és halál komolyan mondom, nagyobb élmény volt mint egyes mai…..
Funci 2010.04.01 13:58:49
Halvány lila fingom sincs, hogy mi a játék lényege. De kb. 20 másodperc után nem is érdekelt  ..
  Ezek részemről csak feltételezések kis szatírával megfűszerezve, de tényleg érdekel engem a kérdés. Itt a blogon hány ilyennel találkoztunk már? Rengetegszer nem találok a szar játékról szinte semmit. Persze az is közrejátszik, hogy senki nem olyan hülye mint én, hogy…..
Nos, ezennel lezárom ezt a blogot. Legalábbis eme formáját mindenképpen. Több oka is van:Gondolom észrevettétek, hogy az utóbbi pár  hónapban már eléggé erőlködés szaga volt a dolognak, és valahogy nem jött az ihlet. Gondolom az is feltűnt, hogy az utóbbi pár hónapban az…..
Funci 2010.02.09 16:36:33
Funci 2010.02.11 20:13:55
Aki összegyűjti mindet, annak fizetek egy sört:)nagyobb képhez link:http://i207.photobucket.com/albums/bb234/vurdlak8/illusions/75bands.jpg..
Ezennel a több hónapot átölelő asztrológus-vetélkedő utolsó fordulójához érkeztünk. 5., és egyben sorzáró jelöltünk:JoeyJoey (szül. Joex) híres színész, gitáros, nőgyógyász. Eddigi szerepeiért 4 Oscar jelölést és egy Goldenglobe díjat kapott. Olyan híres filmekben…..
Sokat emlegettem videóimban a játéktesztelőket, tudom, hogy nem egy álommunka, de azért akkor sem tudom elképzelni, hogy hogyan lehetett tesztelés után egy Mesterlövész, Airborne Hero vagy a Big Rigs (bár ez egy külön kategória már) olyan amilyen. Vagy jobban belegondolva, milyen…..
Nem állunk meg félúton, szokták volt mondani a fasiszták, ezért mi sem hagyjuk abba, amit elkezdtünk. 3. jelöltünk az asztrológus rijjalitin:Dr. Kotschkratritzfrim Happelfrondscher Dr. Kotschkratritzfrim Happelfrondscher egy alma. Svácjban él, csillagászként és okos tudósként…..
Az első rész sikerén felbuzdulva Horoszkóp: A döntés címmel sorozatot indítunk, amelyet a Tv2-n, a Cool Tv-n és a Bebe Tv-n is vetíteni fognak. Az oldal hasábjain természetesen ezután is követhető a verseny, és szavazni továbbra is itt lehet. 2. jelöltünk: Paksi Endre Endre egy…..
Funci 2010.01.04 14:54:14
Több probléma is felmerült a horoszkóp rovattal kapcsolatban. Például: Dimitrij Zehalov lelépett a pénzünkkel, a guminőnkkel meg a pornókazettáinkkal, és ügynökeink szerint Burkina Faso-ba tart. Nem tudni miért. De hát ez van. Úgyhogy most új asztrológus után nézünk, meg…..
Funci 2010.01.01 19:34:19
Beszarás mik mentek anno a tv-ben. Nem is tudom, mit kellene kiemelni. Tibi bácsit, mint Márió? Vagy a Hungárotont? Vagy hogy Czigány úr miért nem szedi fel az érméket, mikor pontokat kell gyűjteni? Vagy úgy egyáltalán az egészet? Szerintem még sosem volt ilyen könnyű nyerni…..
A NAPISZAR ÉL! POSZT ÉRTELMÉT VESZTETTEA mai egy fárasztó nap volt. Egy fárasztó nap végén az emberek 90%-a a következőt teszi:a- megbasz egy lovatb-felnéz a napiszarra, hogy végre lazítson egy jótÉn az utóbbit választottam, és arra rendkívül szomorú tényre bukkantam, amire ti…..
Régóta terveztem, hogy elmegyek. Nem az élvezet és nem az örömök miatt. Sokkal inkább a kíváncsiság és a tudásvágy vezérelt. Be kell pillantanom ebbe a világba, mielőtt meghalok-csak ez hajtott előre. Szabaddá tettem egy estémet, 21:30-kor elindultam, nem szóltam senkinek.…..
Funci 2009.10.30 14:20:22