Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Moob21

0 bejegyzést írt és 27 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Barca-Madrid Rutinmunka 2011.05.04 00:30:00
Angel Di Maria egyetlen egy jó passzot adott a kedd esti Barcelona-Real Madrid BL-elődöntő első félidejében. A mérkőzésen 41 szabálytalanság történt, ebből 31-et a Real Madrid játékosai követtek el. Messit 11-szer rúgták fel, ennyit egyetlen játékos sem kapott az idén…..
Ne ess pánikba! Ha gond van, olvasd figyelmesen végig az alábbi tudományt. Ha akkor sem világos, kommentálj, és segítünk. Segítség és gyakori kérdések, Foci-vb 2010 Mi kell, hogy lássam a vb-közvetítést? Egy átlagos PC vagy Mac, átlagosnak mondható szélessávú internettel, flash playerrel. Ez egy…..
Moob21 2010.06.15 14:56:26
Moob21 2010.06.15 14:58:38
Moob21 2010.06.15 15:02:19
Nóra dühös volt, hogy babakocsival nem engedték be az angyalföldi MediLine biodiszkontba, és disztkriminációt kiáltott. A cég tulajdonosai alanti válaszukban rámutatnak, hogy a bolt alapvetően nagykereskedés, egyéni vevőket csak bizonyos feltételekkel engednek be, az egyik ilyen,…..
Moob21 2009.12.10 12:44:11
@ugyan_pityu!: Persze pityu mert utána tették oda, nehogy más hőzöngő kismama is fröcsögjön ezzel kapcsolatban... viszont az üzlet előtt már akkor is kint volt a tábla, mikor a főhősünk megpróbált "bebabakocsizni" :)
"Családias a légkör, barátságos és szakszerû a kiszolgálás" - írja a MediLine biodiszkont üzletház weboldala. A családiasságba azonban - a kétgyermekes Homár szerint némi joggal, a de a kereskedelemben mégis kissé szokatlan módon - nem értik bele a gyerekeket és a…..
Moob21 2009.12.08 12:59:58
@Dr.Traktor: "egyébként meg a porsche terepjárója felé tolja a kocsit, ami a Tuscó bejáratához legközelebbi mozgássérült helyen tanyázik!"

Majd a cirkáló rendőrök megbüntetik a tiltott helyen való parkolásért(mert már ilyen is van, láttam az "ócsannál") és a háborgó kismama beír majd a homárba hogy milyenek ezek a rendőrök szegény kismamákkal... :)
Moob21 2009.12.09 10:12:29
@pappina: elolvasva az összes hozzászólásodat... én sajnállak téged... de most komolyan... Csernus talán rendel még :)
Moob21 2009.12.09 10:13:34
@CatMother: tetszik a stílusod :)
Rendben, az RTL Klub lelopta Britain’s Got Talentet. Nem csak úgy felskiccelték emlékezetből, hanem lemásolták beállításról beállításra, jelentről jelenetre a szabályokkal, a látvánnyal és a zsűrivel együtt. Még jó, hogy a műsorvezetőket nem kell feliratozni. Csakhogy…..
Viki a Cinema City Aréna büféjében dolgozik és olvasta, hogy milyen sokan panaszkodnak a mozira és a kollégáira, tegnap este viszont olyan élményük volt, amilyennel még sosem találkoztak: tahó, verekedős vendégek őrjöngtek és fenyegetőztek egy zacskó pattogatott kukorica miatt.…..
Moob21 2009.10.16 15:26:50
@Bukowszky:
Nézőpont kérdése kinek mi a csicska munka... a programozót vágják pofán a billentyűzettel ha lefagy a program, a kukás fejére borítsák rá a szemetesvödröt ha marad szemét a kuka alján, a bankár lőjük főbe mert bebukott a hitelünk??? Ezzel az erővel mindenki csicska, még te is...
Barátommal több, mint három éve vagyunk együtt, de 2(!) éve nincs köztünk semmi "testiség"! Egyszerűen nem akar velem szexelni. . . amikor kezdeményezek vagy csak szeretgetni szeretném mindig elfordul, eltol magától és arra hivatkozik, hogy fáradt vagy olyan gyerekesen kezd…..
Moob21 2009.10.12 15:23:28
A sok komment sokféle lehetőséget tartalmaz, de nem csak erről lehet szó... hogy miért írom ezt? Mert én is hasonló cipőben járok csak úgy hogy én vagyok a pasi... 35 éves vagyok és a legutóbbi kapcsolataim kivétel nélkül azért futottak zátonyra, mert rövid idő után egyszerűen nem kívántam a párom.. pedig szép és jó testű nőkről beszélek- az ízlésemmel semmi probléma -akiket bárki bármikor megkívánna... én is zavart voltam hisz a szexen kívül minden olyan jól klappolt, igazán idilli kapcsolataim voltak... csak a szexet nem kívántam vele (velük)... az utolsó barátnőm annyira ragaszkodott hozzám ezek ellenére is, hogy javasolta, menjünk el egy szakemberhez (szexuál pszichológus) és kérjünk tőle segítséget.... én hallani sem akartam róla... azt gondoltam hogy egy tesztoszterontól duzzadó macsó férfinek erre nincs szüksége... pedig lett volna... most már tudom... mert a mostani kapcsolatomban is hasonló jelek kezdenek kialakulni, tehát nem a volt barátnőmet nem kívántam, hanem azt a nőt, aki a barátnőm lett.. remélem érthető voltam... az előző kapcsolatom után a "holtidőszakban" próbáltam a neten utána nézni ezeknek a dolgoknak és valami olyasmit találtam, hogy ez nem egyedi eset és általában azoknál a pasiknál fordul elő, akiknek nagyon sok szexuális kalandjuk volt, ahol nem kellett úgymond felelősséget vállalniuk a tetteikért még az ágyban sem... felszabadultan szexelhettem én is bárkivel hisz semmi nem kötött hozzájuk... érzelmileg sem... van is erre egy szakkifejezés amit most nem tudok, már nem emlékszem rá... de nem is ez a lényeg... mentálisan, fejben kell felszabadulnia szerintem a barátodnak hogy később a szexben is veled legyen.. de ezt úgy nem fogod elérni, hogy hetente a fejére olvasod hogy miért nem teljesít... ez frusztráltá teszi őt és még jobban el fog zárkózni a szextől veled... ahogy én is tettem anno... a mostani párommal beszélgettem erről, mert kb. 2 hónap után nála is előjött ez a dolog... eddig ő nagy türelemmel van felém és ez jót tesz, egyre közelebb érzem őt magamhoz... nagyon finoman próbálkozik, de nem erőlteti... és igen, nekem is fejben kell magam helyre tennem, mert nem akarom őt elveszíteni... és nem vagyok buzzancs, meleg stb... csak annyi perverzió szorult belém szexuálisan ami bárkibe, nem kívánom az extrém teremtéseket sem... a mutató is elég rendesen működik, a tesztoszteron szintem pedig egy félévvel ezelőtti mérés eredményeképpen másfélszerese az átlagnak (igaz ez kihat az egyre ritkuló hajamra is, de nem bánom mert úgyis szinte kopaszon hordom a fejem a nyakamon) :)
Szóval kedves Dionüszosz! Ha a barátod továbbra is a női nemhez vonzódik és érzelmileg is ragaszkodik hozzád akkor elképzelhető hogy ugyanaz a problémája mint nekem... ha így van és szereted (szeretnéd őt megtartani), próbálj meg egy kis ideig türelemmel lenni (tudom már 3 év de...) és nem emlegetni neki ezt a szex témát... próbálj okos nőként kívánatosan öltözni és viselkedni de úgy, hogy ezt ő ne úgy érezze hogy ágyba akarod őt vinni... ha társaságban vagytok, öltözz kihívóan hogy a társaság férfi tagjai legeltessék rajtad a szemüket... ez erősíteni fogja a barátodban az érzést hogy milyen dögös és kívánnivaló nő vagy... ilyen kis apró praktikákkal szerintem még lehetne próbálkozni... üdv Moob21