Regisztráció Blogot indítok
Adatok
flashfalcon

0 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Rendhagyó levelet kaptunk olvasónktól, aki szeretné levezetni ki miben hibázott.Megpróbálok rávilágítani néhány összefüggésre, remélem, hasznos lesz.Én eleve a blog címét sem értem: HitelkárosultakMagyarországon nincs egyetlen egy hitelkárosult sem, maximum súlyos lelki…..
Úgy látszik, a kánikula többekből is kihozza az állatot. Az biztosan valami fatális véletlen, hogy Károly levelének negatív főszereplője egy BMW X6-ost hajt, de itt a bizonyíték, hogy nem kell feltétlenül sok ész ahhoz, hogy valaki mocskosul gazdag legyen. Persze az is lehet, hogy…..
flashfalcon 2010.07.18 00:42:35
@Miszter: Figyelj kiscsávó! Nem mtudom mi a bajod a Hondásokkal, én pl.a laza 145 lovacskával nem érzem magam királynak, de ha valaki ráb*aszna a motorháztetőmre én is morcos lennék. Amúgy két napja történt velem, hogy egy jól képzett gyalogos körültekintés nélkül!!!! lelépett a zebrára és mint aki jól végezte dolgát, fejecskéjét előre szegve, áttrappolt rajta. A, hogy nekem 50-nél satut kellett nyomnom, az egy dolog, de egyre többször tapasztalom, hogy a gyalogosoknak csak annyi marad meg a KRESZ-ből, hogy a zebrán elsőbbségük van. OK, de azt is mérlegelni kéne, hgy milyen a közlekedési szituáció, pláne Budapesten. Amúgy pedig kötelezném a gyalogokat is egy legalább alapfokú KRESZ tanfolyamra, ahogy a bringásokat is. Ami azt illeti, én is pofán vágnám a mutogató, motorháztetőre ráverő parasztot, akinek fingja sincs a közlekedési szituációkról, de királynak érzi magát a zebrán. Annyira nem kéne meglepődni, mert sajnos amikor csak a harmadik zöldön tudsz átjutni, akkor szerintem te sem vagy túl vidám a mai benzinárak mellett...
new TWTR.Widget({ version: 2, type: 'faves', rpp: 10, interval: 6000, title: 'Adjunk nekik!', subject: 'Viva Argentina', width: 250, height: 300, theme: { shell: { background: '#78c1e6', color: '#ffffff' }, tweets: { background: '#ffffff', color:…..
flashfalcon 2010.06.12 18:25:05
Tegnapi beharangozó posztunk kérdése következik:Tudvalevő, hogy Csikós és Bende részt vettek életük kirándulásán, Angliában. Négy nap alatt a crova-készlet Pege Aladárja, a szerkesztőségi patina őrzője, Csikós, 4141 fotót készített. Igen, annyit. Tippelje meg, hány bájtot…..
flashfalcon 2009.10.12 12:25:14