Regisztráció Blogot indítok
Adatok
antikomment

0 bejegyzést írt és 9 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Remélem ez nem egy reklám sztorija átírva.A kép innenKedves Szakítós, Tisztelt Blogolvasók!Sajnálattal közlöm, hogy egyenlőre ez az utolsó történet amivel meg tudlak benneteket örvendeztetni. Érdekes, hogy valamiért fordított időrendben írtam meg nektek a történeteimet, így…..
Most, hogy Marge Simpson lesz a következő Playboy címlaplány, aktuálissá vált a kérdés: vajon korábban is tervezték e rajzfilmfigurákkal felhozni az amúgy egyre elkeseritőbb eladási mutatóikat? A válasz igen, csak ezeket a borítókat rendre elutasították! Szerintem ezekkel simán…..
2009. október 17-én, szombaton tartotta alakuló ülését a MAVESZ, azaz a Magyar Versenysport-ellenes Szövetség. A szövetség célja, hogy felnyissa az emberek szemét a versenysport által okozott társadalmi károkra, így többek között arra, hogy a versenysport mennyire veszélyes az…..
A Magyar Bormarketing Kht. elindította eddigi legnagyobb költségvetésű kampányát, elkészült a honlap, híres emberek győzködnek rajta, hogy igyak bort, mert az jó. Az utcákon óriásplakátok buzdítanak ugyanerre, ha jól dekódolom az üzenetet. A plakátokon mindenesetre színes…..
A hétvégének vége,  fel is tolták az agyam egyből, hát nyomjunk egy kis demagógot, az most könnyen menni fog, ugyanis egyrészt hétfő van, másrészt,Drága, elbasszott országom,  kirúgtad a tesómat a munkahelyéről!Testvérem varrónő, a textiliparnak sem megy jól,…..