Regisztráció Blogot indítok
Adatok
GADM

25 bejegyzést írt és 2 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Mozaik Bringa Flickr képek 2014.07.16 16:21:17
Dobtam fel pár képet a mozaik bringa flickr albumába. Az album hamarosan bővülni fog. ..
Bár még nincs kész teljesen, már nálam van és igazán bámulatos :) Ahogy időm engedi varázsolok egy flickr galériát ahol még több kép lesz a különböző fázisokról, illetve a végeredményről. Zsoltnak is ígértem, hogy küldök képeket a részletekről, na meg a használat…..
Mozaik Bringa Hihetetlen, de... 2014.06.27 19:54:00
...Móni ma azzal hívott, hogy menjek ki hozzá, mert éppen a mozaik bringán ül és akár haza is vihetném! Nehéz volt először megszólalni, mikor megláttam és még fényképezőgépet sem vittem magammal :D ..
Sikerült Mónival felvenni újra a kapcsolatot és úgy néz ki, hogy mindent meg fogunk tudni oldani. Mivel egyedül annyira nem haladtam semmivel, hogy tulajdonképpen a legutóbbi találkozásunk óta változatlan állapotban van a bringa, abban maradtunk, hogy nála hagyom. A kapcsolatain…..
Mozaik Bringa Kicsit elkeseredve 2014.05.30 10:41:00
Megint hosszú hetek telnek el úgy, hogy semmi nem történik a mozaik bringával. Igaz, időm is kevesebb a megfelelő alkatrészek felkutatására, de néha már annyira rossz érzésem van, hogy legszívesebben hagynám az egészet a fenébe és meghirdetném, hátha van még egy olyan őrült…..
Mozaik Bringa Alkatrészek :/ 2014.03.22 15:23:00
A villa beszerzése körül jelentkezett nehézségek kapcsán gondolhattam volna, hogy az összes többi alkatrésszel hasonló helyzetbe kerülök, a kerékszettől az utolsó csavarig. Nem gondoltam... Csak megy az idő, de se használható donor kerékpárt nem találok, se megfelelő…..
Werk 4 ..
Mozaik Bringa Keresem a szavakat :) 2014.02.25 22:15:00
Werk 3 ..
Mozaik Bringa Mozaikra várva 2014.02.25 18:09:00
Így festett a váz és a villa Zsolt asztalán, mielőtt mozaik bringává alakult volna. ..
Mozaik Bringa Jöhetnek a mozaikok 2014.02.22 17:59:00
Miután a mozaik bringa alapjának szánt Specialized S-Works M4 vázat sikerült teljesen felkészíteni a mozaikok fogadására, ismét Zsolthoz vezetett az utam. Leültünk és hosszasan átbeszéltük, hogy melyik részre körülbelül milyen motívum kerülne majd, válogattunk a mozaikok…..
Elég ütős ez a matt fekete gúnya. (Köszönet érte Matyinak!) Már megint kedvem támadt így hagyni, remélem sikerül lebeszélni magamat erről, ahogy egy korábbi hasonló helyzetben is tettem :) ..
Elkészült a homokfúvás utáni porfestés, méghozzá elég profi minőségben! :) ..
Mozaik Bringa Rekredenc 2013.10.31 17:29:00
A minap jutott eszembe, hogy még meg sem említettem Zsoltot, a zseniális mozaikost, akivel egy közös ismerősünk révén kerültünk kapcsolatba. Zsolt párjával együtt alkotja a Rekredenc gárdáját és zseniálisak, ezt bátran mondhatom. Aki nem hiszi nézzen rá a facebook oldalukra.…..
Annyira jól mutat ezzel az alu villával, hogy kedvem támadt megtartani így és másik alapot keresni a mozaik projekthez! ..
Nagyon jó kis villát találtam, ennek a Bontrager Race Lite Aero villának a személyében. Egyenesen Németországból érkezett, nagyon jó áron. Az itthoni kínálat is elég bőséges, de eszem ágában sincs 20-30 000 pisztolyorrú mátyást kiadni egy használt karbonvilláért, ha…..
Most már nincs akadálya, hogy teljes tökéletesen használható mozaik bringa készüljön belőle. A következő fázis előtt, gondoltam készítek róla még egy képet 'emlékbe' :) ..
Mozaik Bringa Új papucsunk van :) 2013.05.01 22:55:00
Nem gondoltam volna, hogy ennyire pöpec lesz. Örömteli pillanatok :) ..
Nagyjából hasonló keresőszavak begépelésével ugrottam neki a feladatnak, hogy találjak valakit, aki elfogadható áron képes kijavítani a speci váz törött papucsát. Szerencsére nem kellett sokáig keresgélnem. Viszonylag gyorsan ráakadtam Máriusz AWI hegesztő oldalára. Őt…..
Mozaik Bringa Véres torok 2. 2013.03.13 20:35:00
Ilyen a törött papucs másik oldala. ..
A mozaik bringa alapjának szánt váznak van egy komoly hibája: törött a jobb hátsó papucs. A hiba ismert volt már a vásárláskor is, ennek tudatában választottam mégis ezt a remek vázat. A sérüléssel nyilván nem lehet használható gépet építeni belőle. Javítani kell -->…..
Mozaik Bringa Ideális alany (?) 2013.03.12 18:16:00
Hosszas keresgélés után 2013. március 8-án került hozzám ez a SPECIALIZED S-Works M4 váz. A választásnál több szempontot is kénytelen voltam figyelembe venni. Ilyen volt többek között a minél könnyebb súly, a csövek profilja, illetve az ár sem volt elhanyagolható.…..
Mozaik Bringa Start 2013.03.11 19:15:58
Ahogy a blog rövid leírásában is olvasható, nehezen tudnám megmondani, hogy pontosan mikor pattant ki a mozaikkal borított kerékpár ötlete a fejemből (a két év durva becslés), de talán nem is annyira fontos ez. Sokkal inkább érdekes lehet, hogy milyen út, milyen állomásokon…..