Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Arpad67

0 bejegyzést írt és 17 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
"Néha" rám jön, és felmegyek a fapados légitársaságok honlapjára és elkezdem böngészni az olcsó repjegyeket. Ha találok egy desztinációra vonatkozó meglepően olcsó jegyet, előszeretettel lecsapok rá. Pár hónappal ezelőtt is így tettem. Így jött ki az 5 napos Szicíliai út repjegy+szállás:15…..
Örök dilemma, vagy lerágott csont? Nem tudom, de nem is érdekes, a Nagy döntés blogon eddig nem szerepelt ez a közhelyesnek tűnő, ám annál izgalmasabb kérdés. Egy kedves hozzászólónk adta kissé szarkasztikus megjegyzésével az ötletet, hogy kivesézzük a témát, ezúton is…..
Pontosabban csak az egyik, mert természetesen annyi van neki, hogy talán még ő maga sem látta mindet. A most piacra került ingatlan annyiban feltétlenül különleges, hogy a Beverly Hills Hotel mellett található és csekély 38 millió dollárért árulják. A világ egyik leggazdagabb…..
Ezt is megértük: naiv ügyfél boldog, mert emailben értesítette a T-Mobile a telefonadós áremelésről. Ha nem tetszik neki, fel is mondhat. A Homár annyira nem boldog, minthogy a T-Mobile csak augusztus 11.-én küldte az emailjét, de a 2 hetes felmondási határidő augusztus 1-től…..
Mi legyen Budapest jelképe? A stilizált hajómalom! - említette az ötletet nem is olyan rég a Vízparti fejlesztések blog. Remek elképzelés. Olyannyira, hogy máshol - persze egészen máshogy - már meg is valósították. Természetesen Ráckevén, ahol az egyetlen működő magyar…..
Kutatni jó, felfedezni még jobb. Soha nem feledem, amikor nagyapámék poros, tolnai padlásán retkes zsákokat bontogattam, húsz-harmincéves Autó-Motorok után kutatva. Van, aki hozzám hasonlóan csak gyermekként régészkedett, de akad, aki felnőttként is átélheti a csodás…..
TComment Használt BMW? Soha 2012.01.09 06:15:00
Ha ön a címben jelzett mondattal az ajkán alszik el minden este, akkor ne kattintson, ez nem az ön autója. Akinek prémiumtermék kell, az legyen hajlandó áldozni is rá. Mert akkor jó, még így, hétévesen is. Mai cikkünk blogposztja...
Nem lesz különösebb aktualitása a posztnak, csak annyi, hogy Tylerrel minap beszélgettünk, és előkerült valahogy a Bad Day LA. A játék címe rögtön felidézte bennem a harctéri emlékeket 2006-ból, amikor a programot tesztelnem kellett. Írtam akkor egy lesújtó kritikát a…..
  Családi szubjektív lista Idén negyedszer nyaraltunk Isztrián. Még így is jócskán maradtak felfedezetlen területek, de jövőre valószínűleg már másfelé vesszük az irányt. A nagyobb, híresebb dolgokról már esett szó; most megbeszéltük családilag, mik voltak számunkra a…..
Arpad67 2011.08.30 15:08:52
@muskotály küvé: Köszönöm, nem vettem észre, hogy a cím maga egy link :) Nekem Porec is nagyon tetszett régebben 6 nyáron voltunk ott a Hotel Galeb-ben.
Az új magyar alkotmány sajnos nem a nemzet egységét fogja kifejezni, vagy pláne erősíteni, mint azt láttatni kívánják alkotói, hanem újabb frontot nyit, még jobban megosztja a hazai közvéleményt. Ez akkor is így lenne, a szövege ideális lenne (messze nem az...), mert…..