Regisztráció Blogot indítok
Adatok
galagabo

0 bejegyzést írt és 22 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az ember a gazdaság szféráihoz közel, sőt, talán mondhatom úgy is: abban dolgozik. Ez a szerző, vagyis én. Az ember azt gondolja, így a 40 táján, hogy már látott sok mindent, de mégis, a politika és a "nép" kapcsolata nem olyan mint a tenger, vagyis hogy tudjuk mi az, de a…..
galagabo 2011.08.19 15:52:11
@Deak Tamas: hát, te aztán ... ittmaradtál, a hős védők sorait erősítve!
még ilyen hozzászólást!
Az Alföldre vitt szlovák árvák „deportálásának” emléktáblája Pozsonyban  Kis szlovák legendárium, reakció egy reakcióra, kis késéssel egy több hetes külföldi tartózkodás miatt.   Csehszlovák Kém blogger Prágából sok mindennel megvádolta…..
Az árfolyamgát, a nemzeti eszközkezelő és más félmegoldások után október 1-től végre engedélyezik a svájci frank hitelesek aktív eutanáziáját – jelentette be Matolcsy György. A Kevorkian-tervben más lépéseket is terveznek: amennyiben a svájci frank átlépi a 250…..
w Mese Nagy Böhöm királyról 2011.07.02 07:15:00
A rövidlátó baloldaliak és liberálisok bizonyára farkast kiáltanak a Népszava elleni határozott fellépés láttán. És velük béget majd a panelprolik csürhéje. Az igényesen gondolkodó, felelős polgárok azonban átlátják a magasabb rendű összefüggéseket, vagy ha eddig nem,…..
galagabo 2011.07.02 14:09:33
@Link Elek: Error 404

Ez gyors volt!

Biztos erre gondoltál?
Blog harakiri Meghívót kaptam a Facebookon 2011. június 30-ra, a médiatörvény életbe léptetése előtti napra, ahol a meghívó blogger nyilvánosan megsemmisíti a blogját. Nem akar áldozat lenni, sem üldözött a véleménye miatt a saját hazájában. Erre mondhatja valaki, hogy "azt mondták", a blogokra nem…..
A Zugügyvéd nem klasszikus jogi tanácsadó oldal, és csak azért tesz ki olyan ügyeket, mint az alábbi, mert ez is bizonyítja, milyen szerencsétlen és kilátástalan helyzetbe tud hozni családokat a jogi analfabetizmus, és a jogsérelmek nehézkes érvényesítési lehetősége.Tisztelt…..
galagabo 2011.05.31 00:16:18
@barbie83: Te mégis hány éves vagy? 8? Vagy inkább azt kérdezzem, hányadik osztályba jársz? Felháborít, ahogy a levélre reagálsz... Általában megpróbálom ignorálni az ilyen primitív és undorítóan pökhendi beszólásokat, de ez most nálam is kiütötte a biztosítékot... Ki vagy te, hogy ítélkezz mások felett? Főleg ennyi szürke agysejttel? Ha nem is érzel együtt a levélíróval, vagy hülyének is tartod, ilyen hangnem egy ilyen fórumon...?
Kívánok neked hasonló sorsot, és hasonló reakciókat a környezetedben! Meztelen csiga!
Breaking news! Napok óta azon gondolkozom, hogy fog engem (és minket) rávenni a kormány, hogy hagyjam ott a fenébe a magánnyugdíjpénztáramat, és térjek vissza a langyos lábvíz állami rendszerbe. A megoldás megszületetett, nem kicsit basz oda: "Elveszíti jogosultságát az…..
galagabo 2010.11.24 23:31:09
@beka78: Tényleg nem örökölheti a gyerekem? Ez mindig így volt? Vagy fű alatt változott?
Nekem ez nagyon bejön a magánnyugdíjból. Ha kevesebb is lesz, de az akkor is az enyém, s ha idő előtt elmegyek (mint ahogy ez általános kishazánkban), legalább nem vész el, hanem a gyerek örökölheti. Ez sztem nagyon korrekt. De ha nem így van... Nem is tudom...
Tud valaki erről valamit érdemben?
galagabo 2010.11.24 23:35:24
@pakesz: és ha maradok? vállalva, hogy kevesebbet kapok, az azért örökölhető marad?
Sárdobáló Akkor és most 2010.11.07 06:30:00
Tessenek jól figyelni az interpelláció címére, dátumára és benyújtójára. ..
galagabo 2010.11.07 19:48:26
@fantasztikus!: sajnállak! szomorú, de a butasággal nem lehet mit kezdeni...
Szasz Tibi! A Homár dérynés posztja inspirált (belepillantva a levélbe, a panaszos "exclusiv stylusa" inkább a legalja - Tibi) Üdv, balage_81   A budai anyuka Úgy is hívhatnám, hogy milliomosné. Tulajdonképpen az aranyásó idősebb, a projektet már sikeresen letudó…..
galagabo 2010.11.07 16:46:57
@Nick the dick: Bocsi, de ez a világ sem az a világ már! Az én fiam úgy töltötte a 18-at, hogy az apja sose fizetett gyerektartást, bár évek óta folyamatos végrehajtás van ellene. Így-úgy dolgozik, ilyen-olyan számlákkal, és "nincs vagyona" sem. A lakást egyedül hoztam össze...
Biztos vannak olyan helyzetek, amire illenek a soraid... de nem lehet általánosítani.

Ja! Magam is a szerelemre esküdtem fel, s nem érdekelt, hogy választottam zsebében mi van.
De most azt mondom, meg kell érteni ezeket a nőket is. Ki tudja, lehet, hogy csak megjátszák a butát?
Lehet, nekik van igazuk?

Őket választotta a vastag bukszás, akkor?

Zsák a foltját...
Bérférgek, tahók, szinglik, homoszexuálisok, füveznek és imádják a celebeket. És ők veszik a Magyar Hírlapot. ..
galagabo 2010.08.04 02:50:15
@50-es anyuka: ez baromság! összeesküvéselmélet? mi a fene ez?
Talán kevésbé közismert tény, hogy a híres Samsonite bőröndöket csak hajón, vonaton és autóúton érdemes használni, buszon és repülőn nem, akkor ugyanis nem érvényes a garancia. J. hiába csomagoltatta fóliába Ferihegyen a vadonatúj Samsonite-ját, az Kambodzsáig szétment,…..
Üdvözletem, Gondoltam megosztom tapasztalataimat kis hazánk rendkívül jól működő munkaerőpiacával kapcsolatban. Már egy jó ideje keresek állást de még mindig sikertelenül, az elküldött pályázatokat nem is számolom már. Egyszerűen az a benyomásom hogy már nincsen hely…..
galagabo 2010.06.06 11:46:10
@Martian: Két területre koncentráltam a pályafutásom során. Mindkettőn kb. 10 év tapasztalatom van. Nem sztárolom magam, de mi mást írjak az önéletrajzba? Olyan helyekre küldtem, ahol az én képzettségemet, tudásomat keresték. Vagy idősnek, vagy túlképzettnek számítottam..Ki tudja?
A külföldi interjúkon megbecsültek, konkrét kérdések és válaszok voltak, és mindig tudtam miért vagyok jó, vagy miért nem én vagyok a nyerő. Feltöltődtem, mert nem hülye Hr-esekkel beszéltem. Nem voltam kiszolgáltatott, lekezelt...
Nyitott vagyok, és nem is vagyok igazán karrierista. Egyszerűen szeretném azt csinálni, amit élvezek (legyen az akár a szakmámtól eltérő, akár kétkezi munka), és ezzel el szeretném tartani a gyerekemet, és fizetni a számlákat, törleszteni a hiteleket!
Nagy elvárás ez?
Az autós műsorok non plus ultrájának tartott brit Top Gear tegnap este azzal indította a még a hozzám hasonló gépjárművek ellen beoltott laikus lámerek számára is rendkívül szórakoztató műsor 13. évadát, hogy leleplezte a Stig nevű, eddig csak bukósisakban mutogatott…..