Regisztráció Blogot indítok
Adatok
rrichy

0 bejegyzést írt és 48 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ámulatba ejtő kapusgólpassz a KHL-ben 2012.01.19. 10:32 F. Kapus..
rrichy 2012.01.19 12:07:35
Semmi extra...de ha már erről külön cikket írtok, akkor erről miért nem? www.youtube.com/watch?v=QuwukGM79P4
Tommi adta Vas Marcinak...azért ehhez képest a KHL passz említésre sem méltó...
rrichy 2012.01.19 20:51:43
@F. Kapus: nagyon kecsegtető ajánlat, de én maradok a pályán :)
A videóval kapcsolatban a megjegyzés az "Ámulatba ejtő" kifejezésre szólt...sima passz. Attól, h a KHL-ben történt még nem esek hasra tőle, szerintem semmi extra...
..és ami a legfontosabb: A JÉGKORONG BLOG A KEDVENC LAPJAIM EGYIKE, sosem szólnám le, szóval ez a kifejezésnek szólt és nem a TI áldásos munkátoknak. ;)
Fehérvár-Villach 1-2 2011.09.11. 20:27 kerusz..
Sapa Fehérvár AV19 - Dab.Docler 19.00.SapaFehérvár AV19 - Dab.Docler 5-2 2011.03.23. 22:25 Hblog..
Fehérvár–Olimpija 1-5  2010.01.02 20:39 kultúrmisszionárius..
Jégkorong Fehérvár–Graz 3-4 2010.11.05 21:42:00
A Sapa Fehérvár AV19 két harmadot megnyert a Graz ellen, mégis vesztesen hagyta el a jeget, a közbülső húsz percben négyet kaptunk. Góljainkat Ladányi, Johansson és Vas Márton szerezték, 3-4. További eredmények: Salzburg–Medvescak 5-4, Villach–Jesenice 1-5,…..
Esélye sem volt a Sapa Fehérvár AV19-nek Zágrábban, a hazaiak az első és a második harmadban három-három gólt szereztek, a harmadikban pihentek, 6-0. Eredmények még: Olimpija–Salzburg 4-3, Graz–Villach 3-4, Klagenfurt–Linz 6-1, Jesenice–Vienna 4-2...
"Régóta gondolkodtam azon, hogy játékvezetésre adom a fejemet, de döntésemet megnehezítette, hogy soha nem voltam egy szolid, könnyen kezelhető játékos, és a bírók sem tartoztak a kedvenceim közé" – mondta blogunknak Vas Mátyás. Vas Márton és Vas János 32 éves…..
rrichy 2010.09.30 00:49:11
@a10: Bezony-bezony:)Múltkor shotout-tal lehozott egy meccset:PP
Én szurkolók Neki is :)

Üdv: S.... :)))
rrichy 2010.09.30 00:53:37
@a10: LIKE :)
Akik nem szoktak hozzá a Sapa Fehérvár AV19 feltámadásaihoz, már az első harmadban úgy gondolhatták, eldőlt a Vienna Capitals elleni meccs. A hazai csapat álmosan, az ellenfél agilisan kezdett, már a 3. percben hátrányban voltunk. Megijedni sem volt időnk, megkaptuk a másodikat,…..
rrichy 2010.09.25 22:54:32
@váradi:

Egyet kell értenem Raon-nal! EZ EGY MUNKAHELY. Senkinek nem mondta senki, hogy neki itt kell játszania. Ha a munkám nem megfelelően végezném szólnának főnökeim(lásd fütty), lehet szólnak még1x és talán ha régóta vagyok ott még1x...DE ENNYI. Mi mindannyian azért járunk ki, mert SZERETÜNK OTT LENNI. Függő vagyok, hiányzik a jég illata ha nem vagyok kint, DE EZ MEGENGEDHETETLEN. Aki pedig nem tudja normálisan végezni a munkáját menjen és keressen más szakmát, vagy próbálja meg egy másik cégnél ahol nincsenek ekkora elvárások. Tudja mindenki kik azok akik tavaly ütköztek és kitették a lelküket is a jégre és most mintha vett volna egy 180 fokos fordulatot velük a világ...

Tisztelem mindenki munkáját, de egy dolgot ne felejtsen el senki: én akkor is kint leszek ha ennél jobban kikapunk, de lesznek akik nem ilyen fanatikusok....
Fél perc alatt padlóra küldte az Olimpija Ljubljanát a Sapa Fehérvár AV19. Fodor Szabolcs kezdte a gólgyártást a 9. percben, 7 perc múlva emberelőnyből Vas Márton duplázta meg az előnyt. 17:57-nél Benk András agresszív korongszezésének és lendületes elkorcsolyázásának…..
rrichy 2010.09.04 23:15:43
@szurkolói busz: Nagyon szívesen mentem segíteni máskor kell szólj. :)

Meccs: nem is tudom, volt-e ilyen jó...ngyon tetszett...EZT VÁROM HOLNAP IS....

TITEKET NEM ZAVART AZ A HÜLYE VILLOGÓ FÉNY???
rrichy 2010.09.05 12:49:56
@Azt az elkényeztetett hokiszurkoló mindenségit!: én is ugye írtam, h nagyon bosszantó ez a villogás és tényleg fáj tőle a szemem. KEGYETLEN ROSSZ!!!
Lehet, hogy ettől mentek igy a fiúk? Akkor viszont sok karton szemcsepp és maximum áprilisig fájni fog a szemem:))

Kedves Id. Ocskay Gábor: örömmel vettem én személy szerint ezeket a mondatokat. Nagyon jó ez a felfogás, hogy igenis azért mert valakit Ladányinak hívnak, és képes egy saját csapatbeli fiatalt tarkónverni, annak itt is meg kell mutatnia, hogy mit tud, mert az elkorcsolyázgatásnak vége kell hogy legyen. Szerintem mindenkinek fel kell mérnie, ez NEM EGY GAZDAG KLUB!!! Abból kell élnünk ami van, és ha MAGYAR játékosok nem teszik oda magukat, akkor teljesen felesleges a klubnál dolgozniuk. DE!!! Nagyon örülök, és remélem ez a lelkesedés nem csak kis Csicsó emléktornán fog kitartani, hanem rájön mindenki, hogy igenis bárkit meg tudunk verni ahogy mások is mondták: nincs lehetetlen, csak tehetetlen!!!
MÉG1X NAGY KÖSZÖNET A KITARTÁSÉRT ÉS A MUNKÁJÁÉRT!!!!

RIP 19 :(((
Nem tudta felvenni a ritmust a magyar bajnok a horvát Medvescakkal szemben, és bár a különbség az első harmadban még nem volt annyira egyértelmű, mint utána, de a látottaknak megfelelő végeredmény alakult ki a Fehérvár ötödik felkészülési mérkőzésén. Az elején egy…..
A farmcsapat és az EBEL-keret fiatalabb játékosai után két héttel a magyar bajnok rutinosabbjai is elkezdték a munkát hétfőn Székesfehérváron. A játékosok három napig Énekes Lajos vezetésével végzik a szárazedzéseket, aztán csütörtökön és pénteken a teljes állomány…..
rrichy 2010.07.28 19:42:20
@Pierre: nem tudom hogy a mol ligából jövő játékosok közül kire gondoltál hogy helyettesíti a távozókat???

Én azon is csodálkoznék, ezek közül mindenki az ebel-es keretben játszana. Vas Jankó nagy érvágás, és az a baj, hogy az érkezők közül a Roger az aki sebességben tudja amit kell...

Persze lehet okoskodni, hogy a tavalyi keret ez meg az, de egy dolgot ne felejtsen el senki: HA MINDENKI ERŐSITETT ÉS MI MARADTUNK AZON A SZINTEN AHOL TAVALY, AKKOR LABDÁBA SEM RÚGUNK!!! Igy is csak az itthoni szereplés miatt lettünk ott ahol, de ha más csapatok erősebbek lettek, akkor fel kell kötni a gatyót!!! Igy is sok hibával játszunk, és csatlakozom mindenkihez aki azt mondja, hogy komoly védő munka kell ahhoz, hogy a végén ne rgjuk le a körmünket
rrichy 2010.07.28 23:26:22
@Henry The Navigator: Dejóó! Le se kell játszani a meccseket stabil 8. hely?
Hát engem nem nyugtat meg, hogy van még 2 csapat a 10ből aki gyengült...zágráb is mindig verhető volt, majd nézd meg idén...ez az a kategória amit te mondasz, hogy nem csak én kaptam anyu 1est hanem még másik 2 ember is...ki nem ***** le!!?
szeretnék idén is izgalmas meccseket látni itthon, és idegenben hozni meccseket.Ha a volán kerül szóba ausztiába akkor ne az legyen az első szó amire mindenki gondol h basszus ezek stabil utolsónak jöttek ide? :s :s :s
az a baj, hogy emellé még jön a "magyar betegség" nevezetű fogalom: jajj vezetünk akkor már le lehet állni. ezt láthatod kézilabdában is, fociban, stb,stb Sajnos ott a volán múlt szezon végi újváros elleni meccse...anynira lenyilatkozta mindenki, hogy nem veszik fél vállról és az újváros jó csapat. ez igaz. nagyon jó, de ha picit is komolyan veszik és nem lazsálják el akkor sima meccs. kövezzetek meg, hogy én lenézem a mol ligát, meg ilyesmi, de sajnos ennyi a külümbség...

lehet kicsit durva amiket írok, de nagyon sok emberrel beszélek erről és mindenki ott van, hogy idén a rájátszás is komoly fegyvertény lesz:((
A Laredo Bucks bejelentette, szerdán aláírt hozzájuk a magyar válogatott csatára, Kóger Dániel. A CHL-ben, azaz a negyedik számú észak-amerikai ligában játszó texasi csapat nagy reményeket fűz új támadója ponterősségéhez. Mint megírtuk, a fiatal csatár négy ajánlata is…..
rrichy 2010.07.10 14:43:26
@FrankK: igazad van teljesen.

EZ IGY HARMAT GYENGE LESZ..legalábbis szerintem. Pont múltkor néztem, hogy melyik csapathoz kik jöttek. Érdemes végignézni. Szinte minden csapat erősödött. Ez igy ahogy most van az OB1 megnyeréséhez elég, de Ebel-ben ez kevés lesz.

F.Kapus...Te tudsz valamit? lesz még igazolás? Vagy megvárjuk az NHL draft végét és aki maradt azt hozzuk? :DDD
Mihály Árpáddal létrejött a megállapodás, a kiváló játékos a 2010/2011-es szezonban is csapatunkat erősíti, adta hírül a Sapa Fehérvár AV19 hivatalos honlapja. A támadó az előző EBEL-idényben 59 mérkőzésen 58 pontot szerzett, ő lett a házi pontkirály. A szélsővel…..
Csütörtökön dél körül sajtótájékoztatón jelentik be, ki lesz a következő szezonban a magyar EBEL-csapat vezetőedzője. A friss Sapa Fehérvár AV19-hírekre kiéhezett szurkolók a szerkesztőségünkhoz is eljuttatott meghívó szerint egyebeket is megtudhatnak, a bejelentések…..
rrichy 2010.06.03 09:48:27
@Dave55: :DDDDDDD

A Godó...egész évben azt játszott, a Vaszjunyin meg sokáig az első sok centere volt.

Én 1 centert hiányolok, de őt meg sajnos már nem lehet leigazolni...:((
A vb-helyezéssel és a megszerzett pontszámmal elégedett vagyok, az első három hely valamelyikére vártam a csapatot. Hogy nem jutottunk fel, az sajnos reális. Ez a szlovén válogatott jobb, mint a miénk, és ez nem most derült ki, ezt eddig is tudtuk. Ocskay Gábor fehérvári klubvezér…..
rrichy 2010.04.28 11:41:10
Végigolvasva a cikket nagyon is jogosnak tartom, hogy aki nem teljesít normálisan az minek korcsolyázzon az osztrák ligában.
Én pl nagy gergőt nem értem...nagyon jó játékosnak tartom, de volt idén is zsinórban 5-6 itthoni meccse, amikor nem tudtunk semmit sem megemlíteni, hogy ő most mit is tett hozzá, és ráadásul a pénteki meccs után, szombaton a piac tér melletti szórakozóhely parkolójában már ott lökdösött egy srácot.ennyi erő maradt gergő koma a pénteki szlovénok meccs után? persze marha jó, hogy kemény játékos, meg látom hogy hajt, de tipikusan az a játékos mint a palko...néha olyat csinál, hogy csak lesünk a nézőtéren, néha meg a korong elpattan tőle, semmi nem jön össze neki. ez szerintem csupán koncentráció zavar és kicsit minden fiatalnak vissza kéne venni az arcból, mert ez a bangó margitos sztori, meg a sok média szereplés nagyon alájuk tette a lovat. erre lesz jó ez a rendszer amiről gábor bá is beszélt. aki nem teljesít vegyék le 1 meccsről a pályáról. legyen az akárki,és hiszem, hogy a nyerni és küzdeni akarás majd a következő meccsen idenis segít abban, hogy mindig a legjobb formájukat hozza ki belőlük.
hetényi tényleg felnőtt, de azt ti is tudjátok, hogy az a legveszélyesebb, mikor azt hiszi az ember, hogy nah ezt már jól csinálom, akkor tud a legnagyobbat pofára esni. kell a tommi és védjenek 50-50%-ban.
az új érkezők abszolute idevalók, mondjuk meg öszintén rajna szerepét nem értem, ha itt lesz tommi, meg hete akkor ő mit fog csinálni? megy miskolcra?

HAJRÁ VOLÁN,RIP 19
Az izlandi vulkánkitörés miatt nehéz helyzetbe kerültek a britek, csütörtökön és pénteken sem tudtak elrepülni Szlovéniába. Péntek hajnalban busszal indultak útnak, épphogy odaérnek a vb-re, de szeretnék nem az eredeti időpontban lejátszani nyitómeccsüket. Pavle Kavcic,…..
rrichy 2010.04.16 11:09:00
@wincent: köszi...kicsit elnéztem...reggel szemüveg nélkül nem könnyű :DD
rrichy 2010.04.16 11:10:31
@Joegep: minket már ért tavaly egy elég nagy szörnyűség...sztem annyi nekünk elég a következő 100évre vagy még tovább....

RIP #19