Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Altero

0 bejegyzést írt és 11 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A második évad hatodik részével folytatódott az HBO-n a Westworld című sorozat. Posztunkban spoileresen tárgyaljuk az epizód legfontosabb eseményet...
A csillagromboló nagyságú luxusjachtról a legutóbbi buli után még fel sem takarították fel a kokainmaradékokat, Spencerünk pedig már megint a futballkarrierjéről álmodik. Egészen pontosan arról, amikor egy jó ütemű szereléssel kiterítette ellenfelét. Megugrik az ágyban,…..
Leonard Cohen úgy zakatol a főcímben, mintha csak egy lepukkant, hollywoodi sztriptízbár wurlitzeréből szólna, elsőre talán szokatlan volt, de most, a második epizódban már értjük, hogy miért ezt keverték a nyugati parti borzalmak elé. De az, aki az első évad zenéjét jobban…..
Altero 2015.07.07 21:23:00
@szabóZ: a harmadik resszel mikorra keszulsz?
Az HBO tavalyi sikertörténete, a Woody Harrelsonnak és a tökéletes blődségeket is iszonyú komolyan recitáló Matthew McConaugheyval megerősített True Detective kapott egy második menetet is, hogyvótozzuk is, mert ha egyszer belecsaptak a lecsóba, hátha a második kanyarban is…..
Ami korábban történt, az itt elolvasható, a mostani részről elöljáróban csak annyit, hogy ez a jelentőségteljes pillantások epizódja volt, Tyrion, Tywin, Cersei, Shae, Sansa, Arya, Stannis és Dany is nézett olyanokat, hogy csak lestünk, a Ser Davost alakító Liam Cunningham pedig…..
Subba Mitfárer fail 2013.05.13 15:15:15
Nem jól olvasta ki a kanyart. És not a single fuck was given. ..
Altero 2013.05.13 19:11:00