Regisztráció Blogot indítok
Adatok
"Oti" - Gábor

0 bejegyzést írt és 28 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Új szabályokkal folytatódik jövő héttől a tehetségkutató. Kiesés, nyeremény, kegyetlenkedés. Harc a humorarénában.Jövő hétfőtől változnak a tehetségkutató szabályai. A fellépőknek 5 perc áll rendelkezésére, ám a közönség három tagja 1-1 piros lapot kap, és a…..
"Oti" - Gábor 2010.11.06 11:03:12
A Dumaszínház minden hónapban egyszer vagy kétszer rendezi meg a Fiatal Félőrültek Fesztiválját. Itt az új próbálkozók közönség előtt mérethetik meg magukat 5-10 percben.A jelentkezés folyamata egyszerű, a fellepo@dumaszinhaz.hu email címre kell elküldeni a tervezett…..
Hétfő van. A lábak még rogyadoznak kicsit, aki az Ágyúgolyó Futam után ma munkával kezdte a napot, az nyilván igyekezett minél kevesebb megerőltetéssel megúszni, és sztorizással elcsapni estig az időt. Mert a hétvége nehéz és fárasztó volt, a vasárnap pedig a nehéznek és…..
Belsőség Több óra szívás 2010.08.29 16:30:00
A csapatokat szétszedték, a gyalogos fele telefon nélkül vonatra szállt. Vidám tere-fere alakult ki az "ellenfelek" között, lelkesen keresték együtt Jónás doktort. Természetesen a kalauz egyből leszidta a csoportot  és utasitotta Ritát (ő is versenyző), hogy most…..
Augusztus 9-én nyílt nap volt a 'Ringen. Ilyenkor hagyomány, hogy Tóth Zoli kolléga és én kivisszük a Corollákat, Telós Bandi pedig nem ér rá, mert állandóan valami halaszthatatlan rabszolgamunka alatt nyög az anyahajón. A mostani alkalom azonban két okból is kivételesnek…..
 Egy kis lazítás vasárnapra... Utolsó hírünk az volt a 23. James Bond-filmről, hogy a stúdió lefújta, szóval jelenleg az ég világon semmi apropója nincs ennek a játéknak, csak az, hogy hallgassunk egy kis zenét. :) Mondjátok meg ti, hogy melyik James Bond betétdal a legjobb.…..
A szerkesztőségből szinte mindenki elhúzott melegebb éghajlatra, a gyermekmegőrző-funkció meghatározó lett a profilunkban, hiszen Tom kislánya is itt van velünk. Vele együtt vagyunk négyen. Winkler a mai Csikós-poszt előadásával szórakoztatott minket, nagy átéléssel, amit a…..
Megyünk Ágyúgolyó Futamra, mint már említettem. Mi képviseljük majd a Totalcar.hu-t augusztus utolsó hétvégéjén. Mivel roppantul szeretnénk, ha mindenki nekünk drukkolna, úgy gondoltuk, egyesével bemutatkozunk. Vadra lesve a szavannán Az autó eredetileg 1974-ben született,…..
Vigyázat, a filmben bikkfanyelvű makogás hallható, és egy ponton felbukkan egy sematikus ábra. A most látható megoldások nem véglegesek, hanem a dolgok térbeli helyzetét rögzítik, a végső állapotot a bukócső térvázával adja majd ki, reméljük még a végítélet napja előtt…..
Az rendben van, hogy Danica Patrick nő létére versenyzik. Az is rendben van, hogy nő létére versenyzik és nyer. Sőt, mi több, nő létére versenyzik, nyer és jól néz ki. Ráadásul barna, ami szintén piros pont. Nem beszélve arról, hogy fürdőruhában kígyózik. Tudják mi kell a…..
"Oti" - Gábor 2010.08.12 00:14:20
driftgarázs GO!zinger pócson 2010.03.15 20:50:05
A Driftgarázs legújabb tagja, Grózinger Zsolti már a RabócsiRingen próbálgatja az új autóját, ami egy E36M3.  Keressen több ehhez hasonló videót a Drift Majális 2010-n ..
 Tavaly a Terminátor: Megváltásban ismerhettük meg Blair Williamst, az Ellenállás egyik kemény katonáját, aki erősen szimpatizál Marcusszal. Rá építettek a Machinima-sorozatot, a történet 2016-ban játszódik, Williamst egy feladattal bízzák meg, likvidálnia kell azt a…..
Nálunk április 29-án, Amerikában csak május 7-én mutatják be a Vasember folytatását, most már számíthatunk rá, hogy jönni fognak a jelenetek, reklámok, képek a filmhez kapcsolódóan, remélhetőleg azért nem mutatják be már jó előre a film filmet, bár el tudom képzelni, hogy…..
Nem túl hosszú hír, de ezt nem kell sokat ragozni: a Battlestar Galactica egyik legjobb és legösszetettebb karakterét, Dr. Gaius Baltart alakító brit színész, James Callis beszáll a FlashForwardba. Calles szerepe kulcsfontosságú lesz, legalábbis a producerek ezt mondták a…..
"Oti" - Gábor 2010.03.06 03:38:37
Betiltották az egykori Playboy-modell/szilikonbaba/házipornós szőkenő egyik, valóban provokatív reklámját az ausztrálok, mert szerintük ilyen dolgokat nem illendő a tévében mutogatni, mármint felfújt csöcsökre lassított felvételben kiömlő tejet. Nem mondom, hogy ilyenekkel…..
"Oti" - Gábor 2010.03.06 03:31:57
driftgarázs PaDrift Team 2010.03.02 23:19:24
 Egy kukkot nem értek belőle, még a nevét sem tudom hirtelen kimondani, de Escort-tal megy, nekem ennyi elég egy linkhez :)   ..
A fiúk megint jelentkeztek egy kis információval, némi rossz, némi jó de a munka folyik:""A projekt az alakul, igaz a Focus alszik egy kicsit alkatrészek hiánya miatt, de aSierra szépen készül a szezonra.Vízcsövezéssel és coolerezéssel Béla barátunk már készen van, ma…..
31%-al győzött a kísértetes / okkult téma. Köszönöm mindenkinek, aki szavazott! Volt egy olyan megérzésem, hogy ez fog nyerni, de aki a Paranormal Activity-re lenne kíváncsi, azt ki kell ábrándítanom, nem arról fogok írni. Sőt, még csak nem is lesz benne szellem. Tudom, ez most…..
Filmdroid Repo Men előzetes 2009.12.23 22:23:00
Legutóbb a Repo! - A genetikus operában láthattunk olyan embereket, akiknek az volt a foglalkozása, hogy visszaszerezzék a szerveket azoktól az ügyfelektől, akik nem fizettek időben. Jövőre érkezik még egy produkció, amelyben hasonló foglalkozású emberek lesznek a főszereplők, de…..
"Oti" - Gábor 2010.02.23 00:42:37
Belsőség Rabszolgát keresünk! 2010.02.05 12:56:00
A Totalcar sose volt egy belterjes brigád, ide senkit sem az apukája protezsált. Voltak, akiket fórumokban találtunk, másokat blogokon, mindenesetre ez az első eset, hogy állást hirdetünk. Sokan jelentkeznek nálunk levélben, hogy szívesen írnának autóteszteket – naná,…..
Néhány hónappal ezelőtt Jean-Claude Van Damme kapott egy telefonhívást Sylvester Stallone-től, aki felajánlotta a belga spárgakirálynak, hogy szerepeljen a The Expendables all-star akciófilmben. Van Damme nemet mondott a felkérésre, mivel Sly nem volt képes a karakteréről semmit…..
Február 10-én mutatják be Franciaországban a La Horde zombifilmet. A történet Párizsban játszódik, négy korrupt zsaru egy csapatnyi gyilkost üldöz, akik kinyírták társukat. A bandát sikerült beszorítani egy épületbe, ahol heves tűzharcba bocsátkoznak, ám hirtelen …..
driftgarázs Indul 2010 ! 2010.01.01 15:34:00
 Indulnak a projektek publikálásai, hírek folyamatosan...
driftgarázs ELvállALTAM 2009.12.31 22:25:00
Immár harmadik éve köszönök el tőletek év végén és azt kell mondjam, ez most a legjobb. Sok szempontból sikeres, nem kevesebből azonban pocsék éve mondhatunk magunkénak 2009 utolsó napján. Itt a margón magyaráznám meg a címet, ugyanis nincs rendben a jobb vállam. Hetek…..
Csak néhány lépés, de legjobb szándékaim ellenére (rajtam kívülálló okok miatt) sem tudom automatizálni. Viszont könnyű!Az admin felületen a Megjelenítés fül alatt található a Sablonok fül. Itt a gyári sablonok valamelyikét le kell másolni (középső ikon). Bármelyiket, és…..