Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Marla Singer

0 bejegyzést írt és 46 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Üdv mindenkinek a Dunder Mifflinnél! Számomra ez a nap pirosbetűs ünnep, amikor egy magyar tévé műsorára tűzte az utóbbi évek legjobb vígjátéksorozatát, az Office-t. Igen, ez elfogultan hangzik, lehet velem vitatkozni is, de azt hiszem, lesznek páran, akik osztani fogják a…..
Naszóval. Szakállas Dzsekk a flessbekkben iszik és gyógyszerfügg, de a kezdődő hőskomplexus jelei már kiütköznek rajta, és öngyilkosság helyett megment egy nőt és annak a fiát. Bravó, Dzsekk! Sziget Dzsekk igazi vezetőként viselkedik, és a rádiótorony felé halad kis…..
comment:com Sok jóból jó sokat! 2007.12.30 10:58:00
Végre! Több napi böjt után ma igazán semmi okunk nem lehet panaszra. Van itt minden, mint  a búcsúban. Igaz, oda ugye célbalőni, ringlispilezni meg csajozni megy az ember, nem a genomról vagy a strukturalizmusról értekezni, de ennyit az év utolsó előtti napján igazán…..
Már nem karácsony, még nem szilveszter. Végtelen hosszú idő után az első nap, amikor nem érkezik hozzánk ünnepi látogatásra nagybátyánk második feleségének népes családja, és nekünk sem kell elmennünk a szenilis Manyi nénihez kiszáradt linzert rágcsálni. Sőt az ország…..
Mielőtt önjelölt rendezőzsenivé avanzsált volna (mielőtt anyázni tetszenének, imádjuk a filmjeit, a Kutyaszorítóbant és a Ponyvaregényt havonta megnézzük), Quentin Tarantino egy videótékában senyvedett eladóként és színészként is kipróbálta magát. A Golden Girls című…..
comment:com Sorozatsorsok UPDATE 2007.11.15 14:20:00
Nem állnak jól a sorozatfüggők, minden áll szinte, és csak a jóég tudja mi lesz ennek a vége. A DigitalSpy legfrissebb informácói szerint most így áll a helyzet, ennél többet mi sem tudunk. Az ABC-vel kezdünk, ugrás után jönnek a többiek. ABC…..
A csütörtök az m1-é: Szempont (20:10), A la Carte (21:10), Panoráma (23:15), Magánbeszélgetések (0:15) és punktum. Ajánlónak ez viszont rövid lenne, úgyhogy ha nem érdekelnek a magánbűnök és a közerkölcsök, akkor a., irány az Odeon b., elő a Catannal c., lusták, olvassatok…..
hogyvolt Lost 3x06 - Igen! 2007.11.15 14:01:00
A Leghülyébb Magyar Epizódcím versenyben mindenképpen dobogós Igen! annak idején a Lost első etapjának záró része volt, jó nagy cliffhangerrel, és legyingető nézőkkel, akik közül sokan már nem tértek vissza a februári folytatásra, pedig olyan 16 részes második adagot kaptak…..
comment:com Idétlen idő 2007.11.09 17:25:00
Na most akkor gyorsan üljenek le a tévé elé, mert 17:30-tól Monk, a flúgos nyomozó, amit valamiért nem szeretünk, pedig ugyebár odaát több Emmy-díjat is besöpört a kényszerbeteg nyomozóról szóló krimisorozat. Ami ugyebár egyértelműen egy Columbo-paródia, szerencsére…..
Csak erős idegzetűeknek! Ilyen, amikor a 21. században már nem kell papírokkal tenni-venni egy nyomorult hitelbankkártyaigényléshez az Erste banknál:Szeptemberi külföldi utazásomra készülődvén előrelátóan júniusban bankkártyát igényeltem a számlámat vezető Erste bank Duna…..
Találó a cím, biztos szarul érezte magát Sondra Rhimes a sorozat harmadik évadának stabilan csökkenő színvonala miatt, és így kacsint ki ránk, szintén bűntudatos nézőkre, akikre ott bámul a gyerek a sarokban, és bébiételes száját elhúzza egy kicsit, inkább velem…..
Ha már így belejöttünk, akkor kezdjük ma is délután a tévézést. Persze, megjegyzem, hülyeség, mert ki kell használni a jó időt, de nem akarok senkit lebeszélni. Például a Banános Joe-ról, amelyben csak Bud Spencer szerepel, merthogy Steno kevés olyat rendezett, amiben Terence…..
(Sajna a ripre ráégették a francia szöveget, ez van, mi sem értjük.) Naszóval, ott hagytuk abba, hogy Szukre lenyúlta a Vidám Fijjug nyugdíjalapját, Tíbeg meggyőződése ellenére sem ölt meg sekit, Link elszaladt Eldzsé nevű ivadékáért, a Geci Ázsiai Kormányügynök telefonon…..
Az előző rész nem volt rossz, Lokkbácsi flessbekkjei mindig jól sikerülnek (és idén lesz még egy nagyon ütős), rádadásul a partinépség életbe is bekukkanthattunk, volt Dezmond és félhalott Miszterekó, mi kell még? Dzsekk, Szójer meg Katinka, mert ők kimaradtak a dologból.…..
Tegnap este sem vártuk, hogy legyen valami, ma este sem így indulunk neki, de ki tudja, jobb óvatosnak lenni, ezért a cím. Tehát, ha ma este nem az autóborogatós-molotov koktélos brigád uralja a főműsort, akkor az alábbi műsorok közül válogathatunk. Az m1 ünnepi műsorfolyama…..
comment:com Martin Clunes, az isten 2007.10.21 15:07:00
Mint Váncsának az ökörfarokleves, nekem olyan istenbizonyíték, hogy a Duna TV újra műsorára tűzi a Doc Martint (17:00), az undok és kiállhatatlan angol doki (Martin Clunes) kalandjait ezentúl minden vasárnap nyomon követhetjük, halleluja. A délutáni program kb. ennyi is,…..
Marla Singer 2007.10.21 16:27:38
Csak az adásidő 45 százalékában adnak magyar gyártású műsorokat, míg az RTK Klubnál tíz százalékkal jobb az arány. Igaz az RTL egy százalékpontot rontott tavalyhoz képest, míg a Tv2 négyet javított. A közszolgálati adó természetesen a maga 78 százalékával toronymagasan…..
A cím első olvasatra mire másra vonatkozhatna, mint a párás szemű, és igenis békaszájú Meredith sorsfordító döntésére, hogy akkor most kit is engedjen első- és másodlagos nemi jellegei közvetlen közelébe, az arrogáns sebészembert, vagy a kedves állatorvost. Mivel Chris…..