Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Varga Dóra C

4 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Pénteken az utolsó napomat az Index internetes bulvármagazinjánál a Velvetnél töltöttem, ami sokak kedvence. Lassan telt eleinte a nap, mert legalább fél órát ültem úgy, hogy nem kaptam semmilyen feladatot. Vettem egy nagy levegőt, és megkérdeztem, hogy kaphatnék-e…..
Szerencsére, nem csak erről szólt a napom, de nagyjából jól összefoglalja azt, hogy mi volt a mai munkám a Velvetnél. A Velvet egy internetes bulvármagazin, tehát az Index után nagy elvárásaim nem voltak vele szemben. Tetszik a munkájuk, mert végül is melyik velünk egyidős lány…..
Második napom az Indexnél kicsit eseménytelenebbül telt, mint az első, mégis sokkal izgalmasabb volt. Reggel kilencre érkeztem a szerkesztőségbe, ahol a mentorom még nem volt ott, így úgy döntöttem, hogy nem zavarok senkit a munkájában és leülök az üresen álló székek…..
Az árnyék témahát során az Index, internetes hírportál életében vehetek részt. Szombaton vettem fel a kapcsolatot Munk Veronikával, akit követek a hét során. Ma reggel 8:45-kor álltam szolgálatba szó szerint, felmentem az Index Flórián Udvarban található bázisába, ahol…..