Regisztráció Blogot indítok
Adatok
mahnovist

0 bejegyzést írt és 8 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Misetics Bálint a Humán Platform tüntetésén elhangzott beszéde: Nem fogok óvatosan fogalmazni: az Orbán-kormány nem csupán a demokráciát, az alkotmányosságot és a jogállamot tekinti ellenségének, hanem a jóléti államot is. Ami ma Magyarországon társadalompolitika címén…..
"A hallgatói önkormányzatok szintjén pedig az az érdekes helyzet állt elő, hogy azok a hallgatói önkormányzatok lépnek fel a felsőoktatási elképzelésekkel szemben, amelyeket nem is érint, hiszen a szabályozások a ma még középiskolába járókra vonatkoznak majd - nyilatkozta…..
Számoljunk egy kicsit. Nem lesz olyan bonyolult, mint egy matek felvételi, ez csak egy kis felvételi matek, játék a számokkal, a négy alapművelet elég hozzá. Egyszerűnek is tűnik, így aztán csak a miértet nem értem. Miért kell ez az egész keretszámos balhé a kormánynak most? A…..
mahnovist 2012.12.14 17:14:39
@Vitéz Kőbányai Világos: "Szerény szempontjaim szerint egyébként, ha már az elmúlt kétszáz év technikai fejlődésével sikerült elérni azt, hogy kevesebb embernek kelljen kapálni, meg kubikolni, adhatnánk némi teret viszonylag szélesebb tömegek egyéni ambícióinak is."

A kapitalizmus nem erről szól, hanem a profit diktatúrájáról!
www.anarchoinfo.hu/aktualitasok/k2009.html
Kormányunk új szlogeneket vetett be a tandíj védelmében: "nagyobb felelősségvállalás", "minőségjavítás", "piac igényeinek figyelembevétele" - pedig az egész nem más, mint annak elmaszatolása, hogy a hatalom egy fillért sem óhajt költeni az új generációra, cserébe viszont…..
Számos rémtörténetet hallani stopposokról, de rengeteg pozitív példa is kering. Gondolom nem vagyok magam azzal, hogy éveken át közlekedtem kezemet felemelve, egy kedves autósra várva a főutak padkáján. Máig gyakran felveszem azokat, akik fuvarra várnak – igaz, a hátizsákos…..
mahnovist 2012.11.27 20:23:02
@Shadowbull: "soha nem stoppoltam, soha nem veszek fel stoppost. egyszeru :) "

Egyszerű ez esetben = primitív. De minek is kellene gondolkodni, olyan fárasztó!
A rendkívül heves esőzések miatt vészhelyzetet hirdettek Olaszország északi és középső vidékein.   Hétfőn is folytatódtak a heves esőzések Olaszországban. Velence hetven százaléka víz alá került. Az északnyugati Liguria után a rossz idő elérte Itália középső…..
  A demokratikus ellenzéki politika egyik visszatérő toposza a 2010 előtti időszakkal szemben kialakított viszony. Lényegében egy dilemmáról van szó: a második Orbán-kormány által kialakított autokratikus rezsim egyenes folytatása a korábbi évtized (bizonyos…..
mahnovist 2012.11.03 11:33:25
@oadrcm: 99%-ban egyetértek. Itt egy mély elemzés kicsit más szempontból:
thinkingandrioting.blogger.hu/2012/09/14/oktatas