Regisztráció Blogot indítok
Adatok
KRoli

1 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Szegasztok! Csak poénból felmentem olvasgatni a naruto-kun.hu-ra, hogy lássam, ezúttal milyen mennyiségben nyáladzanak a halott Naruto Shippuuden anime legújabb filler szezonjára, amikor eme kis érdekes topic-ot találtam: "petíció a magyar anime piacért". "Próbáljuk meg együtt…..
KRoli 2013.03.21 19:14:08
@exdeus: @Palacsintaxx: Nem teljesen érteke egyet az általatok elmondottakkal. Személy szerint én nem csak úgymond "rajongó" hanem "gyűjtő" is vagyok, és szívesen látnék még a polcomon néhány magyar kiadású DVD-t, mangát. Ehhez azonban több ember kellene, azaz, hogy ténylegesen legyen rájuk kereslet. Ez viszont sajnos ma itthon nincs meg.
Nem volt még ilyen, hogy egy videó egy hétig porosodik a gépen, mielőtt publikálásra kerül, de az Oscar pályázók listáját nem akartuk megszakítani. Ezzel a videóval befejeződött az ötödik évadunk, és jöhet a jól ismert évadzárás díjátadóval, összefoglalókkal és egy…..
Szegasztok! Wangood-al éppen a Mammut-ban ebédeltünk, amikor elmondtam neki, hogy ezúttal a hónap témájában az itthoni anime és manga helyzetről írnék, és hogy vajon jó ötlet lenne-e. Ugyanis egy ilyen témáról lehetetlen, hogy ne írjam meg a véleményemet az itthoni magyar…..
KRoli 2011.08.19 18:43:44
@HegeRoberto: "szégyen, hogy a magyar piac csak a hype animéket nyomatja. De az is furcsa, hogy azokból is csak a rosszabbakat."

Death Note, Chrno Crusade, Detective Conan, FMA, FMA Brotherhood??? Ezek a rosszabbak?
Azt hittem ilyen csak a leghülyébbekkel történik meg, de ma sikerült egy gombnyomással egy bizonyos mappa helyett minden ott található másik mappát törölnöm.(Még most sem értem, hogyan) Viszonylag gyorsan reagáltam a cancel megnyomásával, de így is 56 gigát(!) sikerült…..
KRoli 2011.07.29 08:20:37
@ferenc001: Akkor is sérülésmentesen vissza lehet állítani adatokat, ha többször is ráírtak a winchesternek arra a részére, ahol a visszaállítandó adatok vannak. (Természetesen egy kicsit komolyabb program kell hozzá.)
Anyám tyúkja Anyám tyúkja 2009.10.11 16:44:20
ANYÁM TYÚKJA   Ej mi a kő! tyúkanyó, kend A szobában lakik itt bent? Lám, csak jó az isten, jót ád, Hogy fölvitte a kend dolgát! Itt szaladgál föl és alá, Még a ládára is fölszáll, Eszébe jut, kotkodákol, S nem verik ki a szobábol. Dehogy verik, dehogy verik! Mint a…..