Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Borotvált Kiwi

0 bejegyzést írt és 25 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Most, hogy talán már el is felejtettük az angliai borzalmakat, s a líbiai forradalom győzelmének örül mindenki, (de máris a gyanú árnyéka merült az angol titkosszolgálatra (MI6), máris újabb események borzolják a londoni kedélyeket. A napokban több rendőrautóra dobtak égő…..
Borotvált Kiwi 2012.01.22 17:24:20
Az megvan, mikor ülsz az asztalodnál, a tárgyaid rabjaként, a monitor képe beégett a retinádba, szorít a nyakkendő, és azt érzed, hogy valahol nagyon máshol lennél? Még csak fél tizenegy, de nem bírom tovább. Elegem van, le kell lépnem innen.- Te figy, én elhúzok. – vetem…..
Borotvált Kiwi 2011.02.16 09:20:42
Több rádiós forrásunk is megerősítette, hogy valóban a "Felhők jönnek Magyarországra" sor miatt tiltotta ki Koltay Gergely intendáns az MR2 lejátszási listáiról a Pál Utcai Fiúk új, Balatonszepezd című számát. Koltay a Népszavának nyilatkozva tagadta ezt, és a…..
Perioikosz Indulás előtt 2011.02.01 10:25:00
Sikerült. Elindítottam életem első blogját. Ez a bejegyzés most a próbaverzió., nem az igazi a profil megjelenése, de igyekszem. Remélem, hamarosan tökéletesíteni tudom az oldalt.Sokan kérték, hogy küldjek majd beszámolókat, naplórészleteket, de annyifelé kéne küldözgetnem a…..
Borotvált Kiwi 2011.02.02 16:20:59
From: Steel Gym Date: 2010/02/16 Subject: Steel Klubtagság To: Hegedűs Dezső Tisztelt Hegedűs Dezső! 2010. feb. 15.-én írt Panaszkönyv-i bejegyzést a kollegina nem tudja elolvasni ,és én sem ,sajnos. E-mail-ben kért válazst ,én is kérem ,hogy E-mail-ben is irja le a panaszt…..
Persze nem csak a munkahely, a város is sokkal élhetőbb a két ünnep között. Mindenki vidéken vágja a disznót, nagymamákat hakniz sorra, kiegyenlítődik, normális szintre áll be a Budapest-vidék tömegarány. Van hely a jobb belvárosi kocsmákban, parkoló a ház előtt, talán még a…..
Borotvált Kiwi 2009.12.29 14:24:07
@Sün! balázs: Emiatt ne légy szomorú, nem mindenki alkalmas Irodai Patkánynak.
Nyájas Olvasóim! Lectori salutem!Ismét tollat, akarom mondani tasztatúrát ragadok, hogy diáriumom lapjain értesülhessetek a legfrissebb vicces esetekről. Ne nehezteljetek rám, amiért eddig nem írtam; de talán ti is megértitek, miért mellőztem az írást. Elvégre nem minden nap…..
Ahol én lakom, ott kicsiben van egy hasonló kereszteződés ahhoz, mint amiről Nikorene írt, mégpedig olyan ahol az egyik utcát keresztező másik kicsit odébb folytatódik, így nem teljesen egyértelmű, hogy az egy, vagy két kereszteződésnek számít és mikor kinek van elsőbbsége.…..
Borotvált Kiwi 2009.10.09 12:42:42
@Nikorene: Kedves Nikorene, ahogy @TH: is írta, nekem is úgy tanították régen.

Ráadásul évek óta a környéken lakom, rengetegszer kanyarodtam már ki Sípból is, Puskinból is, és ez az a megoldás, ami a legkevésbé balesetveszélyes és a leggyorsabb egyben, ezért ezt javaslom, azzal együtt a fenti esetben a VW-s volt a hibás. Plusz ugye buszra nem kell számítanod, mert neki még piros van a Rákóczin. (Az pedig azért minden szabályt felülír, hogy baleseteket minden körülmény között igyekezni kell megelőzni, elkerülni)

Ezzel együtt a záróvonal átlépése nem mindig szabályszegés, azt ugyanúgy átlépheted ha ebből a buszsávból akarsz kimenni jobbra mondjuk a Szentkirályira. Valami miatt a buszsávot szeretik záróvonallal védeni, de ennek semmi értelme sincs, hiszen azt rengeteg indokolt esetben át lehet lépni.
Borotvált Kiwi 2009.10.09 12:50:37
@Nikorene: A rajz ott torz, hogy a zebra és a Síp utca között nincs hely, az rögtön a Síp utca sarkán van.
 A mezomorf típusú ember rendelkezik a legjobb genetikai feltételekkel az izomfejlesztéshez. Elég ha csak ránéz a súlyzókra és már nőnek is az izmai. Nagy és széles a mellkasa, jellegzetesen V-alakú, azaz a vállszélessége és a derékbősége nagyon jól aránylik…..
Van egy cimborám, akit barátnak semmiképp nem neveznék, de többször voltunk üzleti kapcsolatban, meg sokat forogtunk egy körben, így többször kihasználtuk kölcsönösen egymást üzletileg és sosem tettünk keresztbe a másiknak, így jó a viszony, de sosem foglalkoztunk komolyabban…..
Jómagam fiatal korom ellenére sem szoktam megnyitni a vicces, ekkorátmégnemröhögtéldemostfogsz youtube-linkeket, mivel számomra BŐVEN kimeríti a polgári spam fogalmát, de ezt sajnos muszáj megosztanom veletek. Szerintem az alap nóta is fülbemászó, de ahogy ez a feka képregény…..
Emlékeznek-e még az általános iskolára? Ott voltunk összezárva 25-30 másik gyerekkel, és azt mondták rá, hogy második bé. Pedig volt ott mindenféle: okos, buta, nagyszájú, szerény, leendő szakmájában kiváló orvos/kőműves, nomeg jövendő kontár ügyvéd és csapnivaló…..
Borotvált Kiwi 2009.08.13 15:15:49
@Lord_Valdez: értem, h mit szeretnél kifejezni (más a szándékos tönkretétel és a hozzá nem értés, ugye?), de a kérdésre a válasz, hogy nagyon is nem.

Ha persze tudja, mi lenne a jó, de annak érdekében, hogy választóit megvezesse, még az alapvető tényeket is eltitkolja, mindezt kormányról, és tudatosan az ország érdekei ellen cselekszik, akkor viszont igen.
  Ha nincs a mai Index-cikk, valószínűleg lemaradok a Népszabadság Online-on a hétvégén megjelent Szigetvári Viktor-interjúról. Kár lett volna. Sok egyéb finomság (MSZP-tagság, történelmi feladat, etc.) mellett talán ez a legérdekesebb rész az interjúban: NOL: A baloldal…..
Képviselő Funky Zsidóvicc 2009.06.23 16:30:00
A politikusok tök jó fejek! Pont olyanok, mint mi, csak magasabbak húsz centivel, több eszük van, és persze a humoruk is fergetegesebb. Aki nem hiszi, annak bizonyítékként álljon itt egy részlet az MTI tudósításából, amely Bajnai Gordon izraeli látogatásáról számol be.Simon…..
Borotvált Kiwi 2009.06.23 22:48:04
comment:com Monszun után 2009.06.23 16:30:00
Úgy néz ki, vége a monszunnak, ami a mi szempontunkból végül is mindegy, mert annyi néznivaló van mára, hogy ilyenkor bűn kimenni a félhomályos, büdös szobából a szabadba. Első helyen most a 24-et említem, habár a sorozatokat a végén fogom felsorolni, de láttam a tegnapi…..
Carlos napjai Friss levegő 2009.06.11 22:45:34
Na ha már Angel is szól, akkor tényleg rég írhattam. Mostanság több időm lesz, sajnos végére értem a bontó felszámolásának. Viszont volt időm pihenni is. Május közepe felé kimentünk pár cimborámmal az Alpokba. Nem nagyon beszéltem még róla de a természetbúvárkodás az…..
Borotvált Kiwi 2009.06.11 23:17:38
Olyan hivatalos, a széles nyilvánosság előtt publikált exitpoll felmérés egyelőre (előttem legalábbis) nem ismert, amely a választók pártpreferenciája helyett/mellett arra is rákérdezett volna, vajon tudja-e a választó, hogy pontosan kire, milyen érvek mentén szavazott, és az…..
Borotvált Kiwi 2009.02.25 20:30:37
@méhészborz: Sikerült megragadnod a legkevésbé fontos részletet, és azt is rosszul. :)
Néhányan (mármint az értelmesebbek közül, mert a kétbites agyúaknak az efféle téma nem kenyere) nem értik, hogy miért kell az "eszmei tisztaságért" harcba szállni, emiatt gyakorta személyeskedni, és olyan vitákba belemenni, ahol a másik könnyedén próbálhat hárítani…..
Kedves Blogolvasó Publikum! Bizony-bizony, nehéz az én szívem. A gyász jeléül egész héten fekete szalagot viseltem csuklómon. A hét második felében egyszer csak telefont kaptam. No, nem egy kondoleáló volt, hanem Gunda. Javallotta, hogy menjünk el egy jó kis murira, amit egyik…..