Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Dariengo

25 bejegyzést írt és 657 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Szegény Márton szerintem az  összetett, ételmérgezéssel és duplarendőrséggel körített emlék helyett simán megelégedett volna egy egzotikus vacsorával is, de a Tokyo szakácsa a japánoknak oly fontos  öt érzéken túli élményt alaposan továbbfejlesztette. A saját…..
Egy észak-karolinai orvos találmányának köszönhetően több mint 80 nő, akik az abortusztabletta bevétele mellett döntöttek, kaptak egy második esélyt arra, hogy megtarthassák leendő gyermeküket. Andrea ápolónőnek tanult, amikor kiderült, hogy terhes. Nagy nehezen arra a…..
Dariengo 2015.04.13 05:25:01
Önnek is van egy története? Írjon nekünk a munkahelyiterror@gmail.com címre!   Amennyiben jogi tanácsra, vagy segítségre van szüksége, az mhtjog@gmail.com elérhetőségen vegye fel velünk a kapcsolatot!   Tisztelt Munkahelyi Terror!   Szeretném meg tudni, hogy kötelességünk…..
Oké, abban végül is van logika, ha csak műszaki átadás után van teljes helyreállítás. Az még jó is, ha ezt tesztidőszak előzi meg, pláne, ha  a sitt meg gödör nem nézik végig mindezt. De, hogy mért megint a lakosság tájékoztatása sor tépődött le véletlenül a…..
Önnek is van egy története? Kirúgták, megalázták, vagy az 50. interjún is elutasítottak? Zaklatja a főnöke, esetleg az alkalmazottaival akadtak problémák? Írjon nekünk! munkahelyiterror@gmail.com   Sziasztok!   Egyik ismerősöm két és fél évvel ezelőtt hallott egy otthon…..
Bence elégedetlenül dünnyög a bajsza alatt, pedig akár üdvözölhetné is, hogy a Remingtonnál győzött a Girl Power (oké, kicsit úgy tűnik, a józan ész fölött is). Kedves Tékozló Homár! Az alábbi egyben humoros és felbosszantó sztorit szeretném megosztani veled, ezt a…..
Dariengo 2014.12.22 12:21:20
Én ilyen szomorú bakancsfotót még nem láttam. Pláne, hogy a kis hülye fogpiszkálóval kitámasztott talp egy Vibram, ami a világ első, kifejezetten hegymászásra kifejlesztett vulkanizált talpa a megbízhatóság és a hosszú élettartam ígéretével. Persze, lehet, hogy ez a…..
WTF - kérdi levélírónk, és ennél pontosabban mi sem tudunk fogalmazni. Már mért ne járna jótállás akkor is, ha mondjuk az adminisztrátor alatt esik szét  a vadiúj szék? Ezzel nyilván maga a JYSK is egyetért, hiszen ezt írja a honlapján: A vásárlót az összes termék…..
Elfelejtették betenni? Megette valaki út közben? Lenyúlta egy macska vagy a vásárlónál csúszott be a hűtő hátuljába? Esetleg ennél sokkal hátborzongatóbb lett a sorsa szerencsétlen téliszaláminak, amit Cicó keres? Ki tudja. Remélem a Tesco válaszol majd, hogy mi a poliszi…..
Dariengo 2014.10.20 15:13:46
A kép csalóka, semmi sincs Barátok közt, főleg, hogy M. szerint kutyából nem lesz szalonna, a bankok meg visszaélnek azzal, hogy a kérelmezőknek kell a lóvé, és genyó módra saját maguk számára előnyös feltételekkel akarnak csak hitelt adni. Hát nem egy nagy nóvum egyik sem.…..
Önnek is van egy története? Kirúgták, megalázták, vagy az 50. interjún is elutasítottak? Zaklatja a főnöke, esetleg az alkalmazottaival akadtak problémák? Írjon nekünk! munkahelyiterror@gmail.com Tisztelt munkahely terror   Szeretnék választ kapni arra, hogy ha valakit nem enged…..
  A fenti képen is már úgy néz ki, mintha végig ment volna egy tank rajta, de ami igazán meredek, az ez:  Igen, ott alul a Duna kandikál ki. Egy felnőtt ember talán nem fér be, szóval nincs akkora vész. Meg a rozsdás vasak úgyis felfogják a zuhanást, tehát minden rendben…..
Dariengo 2014.07.31 00:12:29
Na kérem, már az Országház sem a régi. Nem csak azért, mert felújították végre, bontottak és építettek rajta, meg kialakították előtte a Kossuth teret, hanem mert igen furcsa dolgokat állítanak ki benne, dinoszauruszfejektől a szerszámos-fiókon keresztül a havat rugdosó…..
Dariengo 2014.07.17 13:57:28
Fotók: Urbanista Öt óra körül értem a helyszínre, teljesen véletlenül. Arra vezetett az utam, nem katasztrófa-turistáskodtam, viszont nem hagyhatom poszt nélkül e nem mindennapi, és sajnos cseppet sem vidám látványt. A tömény füstcsóva már a Ferdinánd-hídról látszott…..
Dariengo 2014.07.16 08:36:55
  Fotó: Urbanista Miután megjelent a "Dübörög az építési reklámháló-maffia" című írásom – amelynek apropója, hogy egy újabb olvasó jelezte fényképpel alátámasztva: a budapesti belváros frekventált helyein csak azért reklámhálóznak be épületeket,…..
7. Na ez tényleg egy egyedi épület Nem rossz értelemben mondom, de megvan benne minden a 80-as évek vendéglátós építészetből - amikor a tulajdonos nem sajnálta a pénzt a vállalkozásából.   6. Klasszul helyrerakták ezt a régi tanyasi iskolát De a legszebb benne, hogy…..
Tisztelt Mt!   Munkaügyi Központ Vásárosnamény! Négyen várakoztunk az ügyfélváróban kb. egy órát. Ez idő alatt egyetlen ügyfelet sem fogadtak ügyfélfogadási időben, pedig nyolc ügyintéző van. Járkáltak, beszélgettek, kávéztak, boltba mentek.   Megkérdeztem az…..
Mindig is élvezettel olvastam (írtam) a Cinken cuki cicaharcokról, de a bársonyos tappancsok puffanása eddig elkerült. Na most megkaptam a magamét! Kicsit kiakadtam ugyanis egy cikken, amely szerint az "utazási irodai szakemberek" nem örülnek, hogy az új Kossuth téri…..
Dariengo 2014.07.07 04:34:56
Fotók: Város szíve blog Ha epés lennék, azt mondanám, na végre megállítottuk a Kék Veszedelmet! Ennél beljebb már tuti nem hatolnak Belvárosba a diszkontláncok. Persze hogy nem, mert ennél beljebb már nem is lehet. Twitteren jeleztétek tegnap, ami aztán később a Város szíve…..
Dariengo 2014.06.19 19:50:33
Dariengo 2014.06.20 07:51:54
@bioLarzen: 15 èves e vagy?
A fonalkötött villamosnak elképesztő sikere volt tavaly, úgyhogy a Kézimunkások Szakszervezetének fonalgerilla csapata most újabb célpontot szemelt ki. Ezúttal a Gyermekvasútra csaptak le. Egyrészt személyes kötődések miatt, másrészt mert így gyerekekhez juthat el a…..
  Fotó: Civertan - Wikimedia Commons Eladó történelmi ingatlanokat bemutató sorozatunkkal nem tudunk elszakadni a kastélyoktól. Ha összeszedek egy tematikus posztra való anyagot, egész biztos felbukkan a kutatás közben pár olyan ingatlan, amelyik egy következő bejegyzés izgalmas…..
Kemény vita lehetett. Viccnek mindenesetre durva, de még üzenetnek is. Szóltam a 112-es segélyhívón, nehogy a kánikulában mámorosan pihenő emberünk a villamos sínek felé kezdjen ébredezni. Fotók: Urbanista..
Az egyedi kastély sok szempontból érdekes. Például azért, mert mindössze 55 millió forintért árulják a 814 négyzetméteres neogótikus épületet. Persze a hirdetés képeit végignézegetve látszik, hogy nem múltak el felette nyomtalanul az évek: a háborúban egyik szárnya…..
Olyat már láttunk, hogy egy közterület elkezd bódésodni. Olyat is, hogy még át sem adták, de már bódésodik. De olyat, hogy egy még javában épülő tér szélén már ott dekkol a gyorskaja-lakókocsi, ami elvileg egy évig marad, na olyat még nem. Tudom, tudom, miért olyan nagy…..
Nem is olyan rég a Blahán található kamuállvány verte ki a biztosítékot az arra járóknál. Meg is lett az eredménye: két napra rá, hogy felkapta az ügyet a sajtó, el is tűnt az egész. Persze, mint megtudtuk, a büntetések ellenére is megéri ilyet építeni Budapesten, szóval…..