Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Coccotti

4 bejegyzést írt és 31 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Hétvégén már élő adásokkal jelentkezik a 8. évadát taposó X-Faktor, az RTL reneszánszát élő tehetségkutatója, amiről a ma délelőtti sajtótájékoztatón ránk zúdított számok is tanúskodnak, de ha agyonvernek sem tudom felidézni, hogy 46 vagy 58 aranylemezt termeltek-e ki az eddigi évadok versenyzői.…..
  Mint a háborúban a foglyok,Csak a parabolamocskot fogjuk,Ahol minden nő tökéletes,És minden férfi izmos.(Lukács László - Jönnek a férgek, 1994) Ma délután immáron kilencedjére lesz a lét a tét, indul az RTL Való Világ című összeköltözős realityje amit annak idején Árpa Attiláék a TV2-re kerülő…..
comment:com Szevasz, Carl! 2018.02.27 07:07:15
A The Walking Dead az én személyes Stockholm-szindrómám, a sorozat, amit az "istenbizony soha többé" kategóriába legalább négyszer soroltam be, és komolyan tartottam is magamat ehhez legalább (és legfeljebb) két epizódon át. Aztán csak néztem tovább, nem tudom miért, komolyan, sokszor kerestem már…..
Coccotti 2018.02.27 11:34:44
Ha van olyan, hogy NER-kompatibilis metálzenekar, az a Leander Kills, ami immáron másodjára szerepel a nemzeti dalválogatón, de először kampányolt élő adásban kormányszlogennel. Nem tudom, Köteles Leander énekes miért gondolja azt, hogy egy ilyen énekes hogyishívják a legjobb platform arra, hogy…..
Érdekes kategóriát jelentenek a filmvilágon belül a második világháborús alkotások, melyek hihetetlen sokszínűséggel mutatják be az 1939 és 1945 közti időszak történéseit, csatáit és különlegességeit. Ebbe a bizonyos sokszínűségbe beletartozik, hogy egyes filmek inkább vidám megközelítésben, mások a…..
Marsi Anikó szemmel láthatóan nem állt a helyzet magaslatán, amikor egy tinédzser által szexuális zaklatással vádolt mentősökről szóló hírt konferált fel a Tények hétfő esti adásában. A felvételen Marsi többször is belezavarodik a mondandójába, zavarbaejtő teljesítménye pedig könnyedén Demcsák…..
Ez eddig a Celeb vagyok legfontosabb revelációja (szamarat se szopott, hadd tegyem hozzá gyorsan). Kígyóval már volt, csak hogy megmaradjon valami a régi renoméból, de csak masszázs volt, nem besiklás. Az RTL persze pontosan tudta, mit vett Staller Icával, aki hetvenévesen, olyan fejjel, mint ami a…..
Ez van, nincs mit szépíteni a dolgokon, 2017-ben az, amit a TWD a nyolcadik évad premierjében megmutatott, nem sokkal innovatívabb, érdekesebb, modernebb vagy izgalmasabb, mint egy Helyszínelők-epizód, és nagyjából annyira kiszámítható, mint a Zsaruvér, amiben Tom Selleck bajsza mindig a legjobbkor…..
Hosszú Facebook-posztban tálat ki az X-Faktorban kiesett énekes, Nagy Szimonetta, akit a zsűri négy nemmel küldött el színpadról múlt héten. Magától a műsortól egyébként mi nem voltunk elragadtatva, bár az RTL Klub próbálta megújítani a zenei showt- a hetedik évadra azonban ez már menthetetlenül…..
Disclaimer: lelkes rajongója vagyok mindenféle zombisorozatnak, néztem a Z Nationt, alig várom a Fear The Walking Dead harmadik évadát, az első perctől követem a The Walking Dead-et és megvan az összes eddig kiadott képregényfüzet. Ezt csak azért, mert a TWD hetedik évadának fináléja kicsit…..
Az HBO The Leftovers, itthon A hátrahagyottak címen futó sorozata, soha nem lett kirobbanó siker és a harmadik évadával búcsúzik is. Pedig egy remekül összerakott drámasorozatról van szó, ami egy olyan világban játszódik, ahol az emberiség teljes lakosságának 2 százaléka egyik…..
Néhány kritikus hülyét kapott tőle, a kommentelők nem szeretik, de ez nem azt jelenti, hogy nem nézték volna: A mi kis falunk olyan nézettséggel indult, amilyet elég rég láttunk hétköznap a magyar tévében. A 18-49-es, kereskedelmi korcsoportnak nevezett réteg 33,8 százaléka ugyanis az RTL szlovák…..
A 80-as évek egyik legnagyobb csillaga..
Tegnap kiderült Krizsó Szilvia műsorának címe, ma reggel meg azzal jött a Bors, hogy Azurák Csaba helyettesíti majd a Hír TV-hez távozó Kálmán Olgát. Ami első körben egyébként logikusnak is tűnik, de a mi forrásaink szerint a hír nem igaz, legalábbis ma még tuti nem. Az nyilvánvaló, hogy a csatorna…..
Úgy tudjuk, Pachmann Péternek ténylege elege lett a Tényekből, pontosabban abból a vállalhatatlan izéből, amivé Kökény-Szalai Vivien vezetése alatt lett a műsor (ami ugye eleve nem indult BBC híradói magasságokból, csak a tisztánlátás végett) és hamarosan feláll a műsorvezetői székből. A Mokkában…..
Coccotti vacakjai Passion 2016.11.30 09:23:13
Nem most lesz a premier, de képek legalább vannak...
Coccotti 2016.11.25 14:06:59
KOSZTICSÁK TIMÓT HALÁLA,  AVAGY A MENNYORSZÁG NEM ÁTJÁRÓHÁZ (1987, átdolgozott verzió) Koszticsák Timót. Szürke hétköznapi ember volt . Egy kisvárosban, Karcagon élt macskájával, amely olyan öreg volt, hogy csókolommal kellett neki köszönni. Foglalkozása: titkár a Polgármesteri Hivatalban,…..
A TWD úgy kezdte, hogy az első évadban tisztességes, de semmi extrának nem számító 5,24 milliós átlagnézettséggel nyitott. A másodikban már nagyobb volt a hype, fel is ment a nézettség 6,9 millióra, de hát Hershel farmja ugye annyira nem volt közönségcsalogató. A harmadik évadnál indult el a…..
A hasonlóság ára (1984, átdolgozott verzió) A Föld légkörébe egy négy centiméter átmérőjű. kör alakú tárgy hatolt. Tetején spirál alakban egy vonal futott, mely egy kicsúcsosodó pontban ért véget. Galaxisokon átrepülő űrhajó volt, melynek célja értelmes létformák felkutatása volt. Belsejében egy…..
Ha magától ilyen, akkor pszichiáter kéne mellé, de hirtelen, ha valamit cuccolt, akkor meg A DROG ROSSZ, ÉRTEM? Ez itt a VV8 legutóbbi párbajának egy részlete, ami egy órán át ilyen volt, az egyik szereplő, a túlmozgásos gyökér folyamatosan üvöltött és ugrált, mást szóhoz jutni nem nagyon hagyott,…..
Coccotti 2016.11.14 10:13:36
A Fear The Walking Dead a második évaddal óriási kockázatot vállalt, hiszen elvitte a cselekményt az USA-ból először az óceánra (technikailag amerikai vizekre, de mindegy), majd Mexikóba. Mindezt úgy, hogy egy alapvetően amerikai piacra dolgozó, amerikai nézőknek szóló tévéadó…..
Egész nap hullottak a fejek a Tv2-nél, de azt nem gondoltuk volna, hogy emiatt híradóparódiába fog fordulni a 6 órás Tények - aminek ráadásul ma a szerkesztőjét is kirúgták. A mai nap egyik legfontosabb híre, Biszku Béla halála például csak a 38. percben hangzott el, addig Azurák Csabáék lényegében…..
A Giro d'Italia a 17. szakasszal folytatódott Feltre és Tirano között. A táv 230 kilométer volt, amely egy második kategóriás emelkedő a Passo del Tonale kivételével, amely átlagban 6%-os meredekségű 15 kilométeren, az elmúlt napokhoz képest, azt mondhatjuk, nem…..
Nekem nem ment olyan egyszerűen mint Csikósnak, maga az autó is bonyolultabb, és rutinom sincs annyi, mint neki. A lényeg, hogy puszta kézzel, nulla műszaki érzékkel és előképzettséggel, valamint az alkatrészeket a födre lökdöső gyerekkel is bátran belevághat, nekem is sikerült.…..