Regisztráció Blogot indítok
Adatok
brekek

0 bejegyzést írt és 10 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Magyarország kormányával szemben a legnagyobb probléma a hitelesség hiánya. A pénteken elküldött százoldalas Orbán-levél és annak históriája valószínűleg tovább ront a helyzeten. Próbáljuk meg összerakni az elmúlt napok híreiből, nyilatkozataiból, mi is történt a…..
brekek 2012.02.18 12:46:40
@JohnHenry: Nem félbolond. teljesen hülye.
Megboldogult apám szokta volt mondani, hogy ha egy hülyeséget elég sokszor mondanak, azt előbb-utóbb elhiszik az emberek. Nos, ez történt az Orbán kormány költségvetés-centrikus szemlélete, retorikája nyomán is, még értelmes emberek tömegei is bementek utánuk az erdőbe.Miért…..
Látni még nem láttuk a művet (mivel a gyártó 21stSextury oldalai nem elérhetők itthonról), de egy eurobabeindex szerű oldalon, az indexxx.com-on Kenny Lenoxként jegyzik Annát egy, az assholefever.com-nak készült filmben, ahol így jellemzik őt:"Blonde, sexy, and totally hot…..
brekek 2010.11.13 03:55:27
@BakóSanyi: Anyádat küldd virusos oldalra!!!
by Rammjaeger83 & SchA Egy jeles ünnepnapon indított és ezért meglepetésszerűnek szánt, az ellenség remélt felkészületlenségére építő támadás minden bizonnyal az egyik legrégebbi trükknek számít a hadtörténelemben (elég csak a Tet-offenzívára gondolni). A német hadvezetés is ilyesmiben…..
Egy szót sem értek abból, amit ebben a holland reklámban beszélnek, de a végén a morbid poénon úgyis besírsz. A reklám mondanivalója természetesen nyelvtől függetlenül is tökéletesen érthető, fontos és időszerű probléma is így 2 nappal a szilveszteri petárdaláz előtt. Az…..
  A Gazzetta szerint az eleinte semleges szuezi szurkolók: Italia! Italia! skandálással búcsúztatták az olasz csapatot. Ezt a hangulatot érezte edzőjük Francesco Rocca is, aki játékosainak megköszönte a bátor játékot és fantasztikus hozzáállásukat. ,,A…..