Regisztráció Blogot indítok
Adatok
cyberpunk666

0 bejegyzést írt és 16 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Igen, ez a második olyan blog, amelyiknek az emelt szintű informatika érettségi programozási feladatai jelentik a tervezett témáját, és amelynek írója ennek a blognak az olvasói közül kerül ki. Ez jóleső érzéssel tölti el lelkivilágomat:)Skybot volt az, aki pár hónapja…..
cyberpunk666 2010.05.17 17:44:25
@skybot: <b>nem jobb</b>. más oldalról közelít. ebben a témában a minél szélesebb látókör a legfontosabb. az az egyik lénye, h sokféleképpen halld ugyanazt. más megközelítésből.

egyébként a programozásnál a legkevésbé fontos a programnyelv. az algoritmus elkészítése az igazi feladat. Csak azért jó c-vel kezdeni, mert itt az algoritmusokat az alapjaitól kell felépíteni és így később jobban átlátja az ember, h mi mit csinál.

valamint itt jobb, ha az ember először a strukturált programozási formákat tanulja meg, majd utána a c++ban, már az oo-t tanulja.
Sok szerencsét!..
cyberpunk666 2010.05.17 17:51:21
@Wish: Csak hallkan megjegyzem, hogy reklamálnod kellett volna, ugyanis ezen softwarek magyar nyelvü verziója járt neked. már késő. ott azonnal kellett volna panaszt tenni és jegyzőkönyveztetni. ha mást nem, extra időt kaphattál volna minimum.
Nem mindegy, hogy kecsesen ringó fecske, vagy recsegve fingó kecske, hogy a nyomodba lépnek, vagy a lépedbe nyomnak, hogy a tengeri csata csúcspontja, vagy csengeri tata púpcsontja, és hogy emelt szintre jelentkezett, vagy szintre emelt kezet jelent. 2008-tól ugyebár rengeteg, akár 480…..
Sok szerencsét!..
Szóval, az úgy volt, hogy ha már a múltkor megírtam, hogy mégis maradni látszik a Free Pascal, mint az informatika érettségin választható programozási nyelv, akkor akiknek még nincs otthon a gépükön, és szeretnék, ha lenne - mert mondjuk ezt tanulják a suliban, vagy épp nem…..
cyberpunk666 2009.10.12 19:23:50
@raerek: Igen. szívesen megcsinálom. Most októberben lesz két vizsgám, azokra most tanulok, de novembertől szerintem mehet a dolog.