Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Robson bá

0 bejegyzést írt és 219 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Etan Patz története minden szülő rémálma. A hatéves kisfiú 1979 májusában iskolába indult, de soha többé nem látta senki. Egészen 2012-ig nem lehetett tudni, mi történt vele.          Etan Patz - Fotó: CNN A fiú eltűnése megrázta a világot, minden korábbi ügynél nagyobb visszhangot keltett: ő volt…..
Robson bá 2019.09.05 13:43:18
@Zoón Politikon: Minél előbb kezdesz keresni egy eltűnt (vagy annak vélt) személyt, annál nagyobb az esélye, hogy meg is találod. Alap. Bár ezesetben valószínűleg mindegy volt.
Én, ha tehetném, soha nem bíznám rá a nézőre, hogy mi történjen egy sorozatban, egyrészt azért, mert nem akarok horrorpornót nézni egész nap, másrészt meg azért, mert az alkotók gondolataira sokkal kíváncsibb vagyok, mint Lajoséra a harmadik emelet kettőből. A Black Mirror viszont más. Ott belefér...
Robson bá 2018.10.03 09:42:08
@dr. mesterséges színezék: ezt most itt rettentően köszi.
2008-ban láttam egy dokumentumfilmet, a Mellbevágót. Egy Szalai Anett nevű nő csinálta, az RTL riportere (később vélhetően felvette a férje nevét, és Fürge Anettként dolgozott tovább) , arról, hogy milyen 31 évesen azzal szembesülni, hogy mellrákja van. A betegséget tíz éve, 2006-ban…..
Robson bá 2016.10.04 09:09:28
:(
Az amerikai írók céhe ma hajnalban tette közzé a szerintük legjobb forgatókönyvekkel bíró 101 tévésorozat listáját, amin nem túl nagy meglepetésre a Maffiózók végzett az élen. Az már sokkal érdekesebb, hogy a kritikusok által minden idők legjobb sorozatának tartott Drót…..
Starfleet in the kitchen, without women       Patrick Stewart - Jean-Luc Picard-, lakásában Scott Bakula - Jonathan Archer-, és Brent Spiner - Data-, mosogat, miközben a háttérben látható, gyűrött homlok nélkül szinte felismerhetetlen Michael Dorn -Worf-, éppen…..
Ennek a blognak a hasábjain minden egyes bejegyzésben hangsúlyos szerep jut a felelősségvállalásnak, a sporttal foglalkozók, avagy a tűzhöz közel állók etikus viselkedésének fontosságának. Éppen ezért fájó olyan hírekről olvasni, olyan információk birtokába jutni, amik…..
Néha úgy tűnhet, mintha bizonyos jeleneteket már láttunk volna kedvenc fantasztikus történetünket nézve. Ha udvariasak akarunk lenni, mondhatjuk, hogy bizonyos ötleteknek más alkotók is tisztelettel adóznak, de nevezhetjük lenyúlásnak is, ha újra és úja ugyanaz a fordulat…..
Amikor egy válogatott egy világbajnoki nyolcaddöntőben 4-1-re ég, 15 perc van hátra a meccsből, és Heskey-ben és a mágikusnak tulajdonított vörös mez erejében bíznak, akkor kurva nagy bajban van az adott ország labdarúgása. Az angol válogatottat a német csak azért nem verte el…..
Robson bá 2010.06.28 00:51:57
@pöcsöm pattintsd ki:
Jajjdebarom suttyó vagy (mondjuk ilyen nickkel...). Nem azért mert így gondolja, hanem mert KIBASZOTTUL SEMMI KÖZE A FUTBALLHOZ. Szándékosan kiabáltam, bár te úgysem fogod megérteni.
És akkor az angolokról.
Remélem sokan láttátok a japánok seppukuját Anglia ellen. Na ott, azon a meccsen lehetett tudni, hogy ez lesz. Nyilván nem a pontos eredményt, de a játék színvonalát igen. Már ott sem sikerültek a passzok, labdalevételek, keresztek, indítások, semmi. Bele kellett volna nyúlni a csapatba. Capello nem mert, ez lett belőle (mondjuk ha nem játszatja Rooney-t, Gerrardot, stb. és kikapnak, lecsavarják a fejét). Szenvedés 4 meccsen keresztül. Ezt a válogatottat a PL első 6-7 csapata hazavágta volna.
Szóval nekem sajnos nem meglepetés, külön szar, hogy a fritzek vertek ki.
Mindegy ez van, lehet várni augusztus 14.-ét, indul a bajnokság, ennél sokkal jobb meccsekkel...
A Showtime egyik legsikeresebb sorozata az L Word volt, ami leszbikusok, illetve leszbikusokat játszó, gyönyörű színésznők kitalált kalandjairól szólt, és amit a férfiak pont ezért imádtak (meg az egymást nyaló csajokért), a leszbikusok meg valahol kiröhögtek, mondván, az élet…..
Robson bá 2010.06.22 23:07:04
@Jadro: Azér' az értelmesebbjének ez nem elég 3 percnél tovább.
Elanot a 67. percben rúgta agyon a szimpatikus Tiote. Szerencsére a korábbi gólöröménél megmutatott lábszárvédőt visszatette a helyére, így képes volt megvédeni lábát a tripla, spirális, zúzódásos, horrortöréstől. Az orvosok szerint 2-3 nap kihagyás kell neki, súlyos…..
Robson bá 2010.06.21 12:09:33
@chateautorres: Abszolút vissza lehet vonni megadott gólt. Egészen pontosan addig a pillanatig, amíg játékba nem kerül újra a labda, vagyis a középkezdésig.
Arsene 'beépítemafiatalokataztáneladomőket' Wenger a francia csapat mérkőzésére való haladtában nyilatkozott a Brazília - Észak-Korea mérkőzésről.Arsene 'afiatalokkalaztánnemnyereksemmit' Wenger véleménye az, hogy Brazília nem olyan csapat benyomását kelti, mint amelyik…..
Robson bá 2010.06.18 23:59:00
@DartagnanX: Te fing. Kellett az ütős cím a index címlaphoz? A bejegyzésben meg "igaza van Wengernek"? Őt az eredményei minősítik, nem az ilyen önmagát újságírónak tartó pöcsök.
...Én meg egy ökör vagyok, hogy felhúzom magam az ilyen kreténeken...
Kedves kommuna, szerettem volna mást írni ide ma – hiszen ma van a blog harmadik születésnapja –, de bizonyos körülmények miatt egy elég rossz hír az idei születésnapi ajándék. A KMK mostantól határozatlan ideig szünetel. Lehet, hogy napokon belül újraéled, lehet, hogy…..
Robson bá 2010.04.15 14:34:45
@mediakurva: Hmm. Te mégsem tünet vagy, hanem betegség. (és tényleg felpörög)
Robson bá 2010.06.05 22:06:27
Felpörögtek az események tegnap délután, az ABC hat pilotot berendelt, melléjük elkaszált pár sorozatot és megújított egy idei újoncot. A bukott sorozatok között ott van az annak idején 10 milliós nézettséggel elindított, és nagyszerű alapötletre épülő FlashForward, ami…..
Robson bá 2010.05.14 13:57:10
@Dogla: Kövek mennek... :)
Szerencsére persze nem Stohl Andrásról van szó. Aggodalomra semmi ok, Will Smith iszik bukott celebünk helyett is eleget, hogy pár város lerombolása után a mentalistával vállvetve pörgesse fel kissé az unott tévénézőket. Az m1 ezúttal is egy filmmel, a Suttogások a sötétben…..
Nem lőjük le a a poént, tessék végignézni. A találatot köszönjük Viviennek. ..
Robson bá 2010.05.11 15:32:29
+1
comment:com A lázadó robot 2010.05.09 16:30:00
Kezdeni A cég hangjával (19:00 Viasat3) érdemes, amiben ma a T-Com és a Károly Róbert Főiskola pacsirtái küzdenek meg egymással. A komolyzenét kedvelőknek meg a Lázadó Requiem - Verdi Terezinben koncert élő közvetítésével a Vasúttörténeti parkból (19:00 Duna TV). Utóbbihoz…..
Az megvan, hogy ha szikrázóan süt a nap, és lehet menni majálisozni, piknikezni, vagy csak betolni egy ingyensört meg egy hotdogot valamelyik párt katonai sátrában, akkor mindig irgalmatlan mennyiségű jó műsort ad a varázsdoboz? Bezzeg ha -20 fokban, álmatlanul kuporogsz otthon a…..
Robson bá 2010.05.01 12:46:45
@Hamlet: Bakker, nem tudtam.
A zenei show-műsorok idei tobzódását ugyan a Megasztár5 nyitja szombaton (19:35), amiben az egész műsor legviccesebb része, az ultimate lúzervadászat, a válogatás lesz, de a TV2 megelégszik ennyivel, a valódi verseny csak ősszel indul, szemben az RTL Klub X-faktorával. A Viasat3…..
Robson bá 2010.05.01 03:53:31
@Norman Nailer: Szívemből beszélsz. Csak annyi kiegészítés, hogy megasztár instant off, nem hogy 10 perc.
Vasárnap kora délután az Aston Villa és Birmingham City vívja az angol bajnokság eheti városi rangadóját. Ez az egyik legnagyobb hagyományokkal bíró helyi derbi Angliában, hiszen már 1879 óta vívják a felek. Ahogy arról a korabeli lapok beszámoltak, ez Anglia második városának…..
Robson bá 2010.04.25 12:57:50
Nou San Trafford Vargazoli 2010.04.10 01:17:00
Lírában vagy regényben ez szép halál, de valójában nincs szép halál. Mélyen megrázott, mert egy őszinte, karakán emberként maradt meg bennem, akit csak visszatérése után láthattam edzőként konfrontálódni, folyamatosan vonalon kívülre kerülni. A helyi kedvencek és a mélyen…..
Robson bá 2010.04.10 15:12:46
RIP
Megdöbbentő hírt (IRÓNIA ALERT!!! IRÓNIA ALERT!!!) tett közzé a The Baltimore Sun: a Johns Hopkins Tudományegyetem orvosi etikával foglalkozó tanszéke szerint a House és a Grace klinikában látható orvosi módszerek, a betegekkel való kapcsolattartás és úgy az egész hóbelevanc…..
A western a televíziózás klasszikus műfaja, ott van menten a Gunsmoke című sorozat, ami menten húsz évadot élt meg, említhetném még a Bonanzát is, vagy a modern szériák közül a Deadwoodot, szóval van hagyománya a magányos hős a geciemberek ellen típusú történeteknek (nem…..
Robson bá 2010.03.27 16:12:43
Robson bá 2010.03.27 16:13:20
"A 2 éves kislány mopszom, Hercegnő (Henci) látható a képen. Úgy néz ki, mintha nem tudná eldönteni, merre is nézzen, mint az a szeme állásából is kiderül. Mások meglátása szerint pedig éppen azért néz így, mert a mopszok képesek egyszerre többfelé is figyelni.…..
Történelmi pillanat, ezért volt minden: az idegölő szervezés, a sok átvirrasztott éjszaka és a kínlódás, a hideg, fagy, véreres szem. Pénz cserélt gazdát, kulcsok csörrentek. De megvan. 13:02-kor került bele az akku, amit vittek, mivel a sajátja lemerült. A belseje csodás, az autó önmagában is…..
Nem túl hosszú hír, de ezt nem kell sokat ragozni: a Battlestar Galactica egyik legjobb és legösszetettebb karakterét, Dr. Gaius Baltart alakító brit színész, James Callis beszáll a FlashForwardba. Calles szerepe kulcsfontosságú lesz, legalábbis a producerek ezt mondták a…..
Robson bá 2010.03.04 14:06:30