Regisztráció Blogot indítok
Adatok
bobmarli

0 bejegyzést írt és 29 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az embernek szüksége van egy túlélőkészletre, ha meg valahová, az mp3-lejátszóra mindenképpen fel kell tölteni azokat a cuccokat, melyek például egy balul sikerült franciaországi stoppolás alatt segítenek átvészelni a 10 órás várakozást. Ebben próbálunk segíteni rocker…..
A zavargások legjobb poénjára négy napot kellett várni. Innen nincs tovább, persze Toroczkai László még végigfuthat tüllszoknyában a Körúton a rohamosztag elől menekülve. Császár Attila az imént élő adásban odarohant egy autóhoz, hogy a bent ülőktől számon…..
Amikor megláttuk, hogy a HírTv előzékenyen kipixelezi archív felvételein azokat a vandálokat, akik sörösüvegnél nagyobb méretű tárgyakat dobálnak, rögtön arra gondoltunk, hogy a csatorna talán a forradalmárok névtelenségét védi. Az igyekezetet már akkor sem értettük, mivel…..
A Comment:com információi szerint az RTL Klub kirúgta Urbán Flóriánt, aki futball-szakkommentátorként dolgozott a csatornánál. Úgy tudjuk, az RTL Klubnak nem tetszett, hogy Urbán részt vett a Magyar Televízió hétfő éjjeli ostromában, ráadásul az első sorban pogózott, és…..
bobmarli 2006.09.22 09:44:35
Élő adásban hagyta el Pokorni Zoltán az ATV stúdióját Kálmán Olga műsorában. A kegyetlen műsorvezető előbb azzal kedvetlenítette el az egyébként galamblelkű Pokornit, hogy mindenáron reagáltatni akarta Orbán Viktor nyilatkozatára, miszerint megindulunk, hujhuj, lóramagyar. Hát ő meg nem akart…..
A tegnapi dömping ajánló után mára tényleg csak egy pár jó dolog maradt, lássuk mivel lehet eltölteni a vasárnap estét! A szerb-magyar vizilabda EB-döntő alap ugye, este 8-tól az m1-en lehet megnézni, ahogy a világ jelenlegi két legjobb válogatottja egymásnak feszül, és…..
bobmarli 2006.09.11 12:05:22
Csáp Géza Lóvé Parádé 2006.08.27 21:12:00
Egyeseknek örömöt okoz, ha többszázezer hasonszőrűvel összegyűlhet, és ezen alkalommal apokaliptikus lármát meg reklámot fogyaszthat. Ezt hívják tömegkultúrának meg Budapest Parádénak. A parádé a maga félmilliós résztvevőjével a harmadik az ilyen jellegű társadalmi…..
Csáp Géza Rockmocsár, retróbuli 2006.08.21 15:35:20
Sebők János veterán rockzenei újságíró, egymillió zenei könyv szerzője a hétvégi Népszabadságban úgy nagyjából eltemette, pontosabban szívesen eltemetné a mai magyar könnyűzenét, merthogy a régiek aprópénzre váltják, az újak pedig hol vannak. Olvassák, elmélkedjenek!…..
bobmarli 2006.08.22 17:54:18
Dear Madafaka!
1.Lássuk be az Illés tényleg halott.Tavaly nyomtak egy költséghatékony haknit-remélem-utoljára, kapóra jött, hogy ott a szinpad, a hangcucc, búcsúzzanak szépen a nagy öregek a mai fiataloktól.(megjegyzem megvan a teljes Illés életmű és voltam a 2. körbéli búcsúkoncertjükön a Népstadionban)
2. Omega az új lemezével? Muhaha. Oké én mindíg rosszul voltam a R.Plant-et majmoló Kóbortól, de a mostani lemezüknek borítója is egy régi LedZep borítót idéz. Béke poraikra.
3.Kispál? Mikor kezdték, minden hétvégén ott ugráltam a koncertjeiken. De már 8-10 éve nem láttam őket. Mégha fizetnének se. Elég volt akkor.De A Lovasit csípem.
4. az az állítás, hogy a hazai könnyűzene 2-3 évvel le van maradva a külföldiektől, sajna valamennyire igaz. Az itteniek mindíg csak trendeket követnek, honosítanak. Az Anima is lemezenként más etnikumnak képzeli magát és kurvára unalmas már. Nem mondom igényes a maga módján, de az én füleimnek olyan mint az Emil Rulez. Két perc után már mindent bevallanék ha ezekkel kínoznának.
5.Uhrin B. mindenkin röhög és rajta is jókat röhög mindenki,egyébként meg egy ronda pénzéhes öreg proli, nulla muzikalítással és/vagy kellemmel.
6.egyébként meg gondolj arra, hogy kis pénz kis foci...egy ekkora piacon, mint a miénk, itt ahol mindenki az internetről töltöget és/vagy másolt cd/dvd-ket vesz mit vársz?Például hallgatható rádióból is csak egy van (Tilos, de az se mindíg!) Nézhető tv csatorna nincs. Vagy nézd meg az országos napilapokban nincs szó a zenéről, koncertekről! Maximum egy nyolcad oldal a Népszabászatban, ha idejön egy Clapton szintű valaki. Vagy számold össze, hogy hány igényes zenei lap van? Vagy az internetes oldalak naprakészsége és még sorolhatnám....
Ja és a lemezboltokat kifelejtettem. Nézz körül a Saturn, Mediamark cd osztályain! Ott a teljes Shorbert Norbi vagy Britney Spears életmű, de egy Curtis Mayfield cd-t biztos nem fogsz találni.Persze vannak olyan boltok (pl:Wawe) ahol megrendelésre behoznak bármit amerikából(két hét alatt)de a tömegek továbbra is a tescoban veszik a diszkont dvd-ket 990-ért.
Végezetül: ki mondta, hogy azért mert ide dobott le a gólya, azért már magyar zenét kell hallgatnunk?
Hogy néz ki egy megafesztivál Észak-Európában? Mekkora a szarkupac a dán mobilvécében, és hogy mulatnak a nem magyar urak? Milyen lehet az elektrosokkolós ivászat, és hogy működik a sörbong? A Roskilde Festival Dánia és a skandináv világ legnagyobb zenei fesztiválja.…..
Pár hónappal ezelőtt szaporán anyáztam, hogy lehet egy ilyen rocklegendát, mint a Living Colour, az A38-ra vinni, hogy reménytelen legyen rá jegyet szerezni hetekkel előre. Azt hittem, örökre bebuktam, és ezt most úgy vettem, mint kárpótlást az elmulasztott soproni…..
Két nagyszerű hírről számolhatunk be Önöknek, illusztrálva, hogy a Sziget után is van élet, történnek izgalmas dolgok: hamarosan, nyolc év után új lemezt ad ki az Omega, és három év után az Iron Maiden is új albummal jelentkezik. Izgatottan várjuk, addig is tisztogatjuk a…..
Szar dolog lehet Iggy Pop gitárosaként Vernon Reid után ugyanarra a színpadra lépni. Iggy Pophoz fűződő viszonyomról annyit, hogy sokan dicsérték a legutóbbi Sziget után, én pedig megelőlegezett bizalomból vettem egy Iggy Pop best ofot (Nude & Rude), amit a legnagyobb…..
bobmarli 2006.08.16 16:01:08
Aki nem tud arabusul, az ne beszéljen arabusul, igaz kedves Winkler?
Irogass inkább autókról meg kutyákról a sznob stílusodban!
Az Iggy & The Stooges koncert volt az idei sziget legenergikusabb és legkúlabb bulija.
(Mondom ezt több száz koncerttel a hátam mögött)
A hangositás szar volt? Ember a Szigeten vagyunk nem a Royal Albert Hall-ban, szóval ezt már megszokhattad volna...
Cikized az egyszerű dob és gitártémákat?
Pár sorral lejjeb meg jössz azzal, hogy a Sex Pistols mennyivel jobban nyomta a No Fun-t? (A Beatles sem Ringo virtuózítása miatt adott el félmilliárdnál is több lemezt!)
El kéne dönteni, hogy most akkor szereted-e ezt a műfajt, mert így olybá tűnik, hogy csak össze-vissza felbüfized a butaságaidat!
A Living Colour összehasonlítani Iggyékkel, szintén butaság, mert két teljesen másféle cuccról van szó. Megjegyzem a LC basszere a csajával a szinpad baloldalárol nézte -tátott szájjal- Iggyéket.
"Többször beugrik a közönségbe, hosszasan bodysurfingel, "-írod. Itt megjegyezném, hogy nem ugrott be csak felállt a korlát fémlépcsőjére.
A kilógó farpofákról, meg a melletted hányó szigetlakóról megemlékezni egyszerűen nonszensz. Felnöttek vagyunk már, ez se nem vicces, se nem eredeti.
És végezetül a rush-ról pár szót. Ez nem por alakú, hanem cseppfolyós drog. Külföldön szexshopokban-is-árulják.Főleg melegek körében népszerű, mert szippantása egy félperces intenzív flasht eredményez, amely késlelteti az orgazmust, illetve a, khmm "befogadónak" nem fáj úgy a segge.
No, ennyit rólad, szakmai felkészültségedről, meg a vájt füleidről.


"Aki Radioheadet néz Fear Factory helyett, az köcsög!" - kiabáltam Fodor barátom, kettes számú toxikus ikrem fülébe egy mobiltelefon segedelmével, miközben az egyes villamos utazóközönsége, köztük hamvas arcú hetijegyesek, rosszallóan csóválták a fejüket. Ne értsen…..
Magasra tettem a lécet, amikor a Metal Hammer felé vettem az irányt a Sziget első napján, feketén gomolygott gyomorcsakrámban a gótikus energia. Vámpírokat akartam, visító, hörgő, kölyökkutya fejét leharapó szörnyetegeket, és a Cradle of Filth információink szerint remek…..
Bruhaha. Még mindig könnyezünk, légzésünk szakadozott, szemünk véreres. Ilyen vicceset tényleg magyon rég láttunk. Brazil tévéinterjú Florian Schneiderrel a Kraftwerkből, GG találta nekünk. Nézze végig, mert egyre jobb lesz, a viccestől a frenetikus felé haladva! Nem szigetes,…..
Nem mondhatja a kedves olvasó, hogy nem látjuk el elegendő mennyiségű fesztiválbeszámolóval, itt van még egy az EFOTT-ról, Dantól, aki a tavalyi Sziget-mellékletünk punk származású szakértője volt, és régebben a Punkportált szerkesztette. Ő egyúttal átúszta a Balatont is, ha…..
comment:com Reggeli pacal 2006.07.21 14:30:00
Nincs is nagyobb móka, mint reggel kilenckor, 30 fokos melegben kiültetni a napra pár meghívott vendéget és jó csípős mangalicapörköltet etetni velük, hadd izzadjon a homlokuk. Ezt már csak azzal lehetett volna tetézni, ha kísérőnek le kellett volna húzniuk egy jó korsó,…..
comment:com Hétvégi apokalipszis 2006.07.23 19:43:00
Vasárnap este, egy alapos lerészegedéshez már túl közel van a kijózanító hétfő, így általában marad a csodaláda, meg persze egy üveg sör. A nagy kereskedelmi tévéken az egyetlen nézhető program a Steven Spielberg-féle Mesterséges értelem (Tv2, 21.45), de az meg annyira…..
Hol vannak már azok az idők, amikor a Nők Lapját olvasta anya, lánya és még a nagyi is, szegmentáció van a női lap piacon, egyre pontosabb targetálás, meg újsághoz fóliázott mintatampon. Mert ugyebár a negyvenes háziasszonyok vallási oldalra, szabásmintára, meg receptekre…..
bobmarli 2006.07.24 15:29:20
Ássuk be magunkat picit a bulvár lucskos mocsarába, hiszen eseméy van, meg breaking: Robbie Williams nem értékeli Rúzsa Magdit. Tovább folytatódik ugyanis annak a kishegyesi földdel tele üvegcsének a kálváriája, amit Rúzsa Magdi adott Robbie Williamsnek a koncertje előtt. Most az…..