Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Irapuatótól Szuezig

0 bejegyzést írt és 176 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Kerülném itt a politikailag áthallásos megfogalmazásokat, így nem mondom, hogy az szövetségi kapitányt is utolérte az elszámoltatás, mert hát nem nagy dolog belátni, aki a prímást fizeti, az rendeli a zenét is. Új elnökség, új kapitány, gondolom új program is lesz majd.…..
Irapuatótól Szuezig 2010.07.23 12:26:49
@pimpalini: "hagyni fogja dolgozni, mert évek óta bízik benne"
ez akár pozitívum is lehetne persze, ha nem egerváriról lenne szó. domenech-et is milyen szépen hagyták dolgozni 6 évig.
nekem az a bajom, hogy nincs világosan elmagyarázva itt nekünk, hogy miért egervárit hagyják, miért nem koemant, vagy még inkább egy olyan edzőt, aki már bizonyított?
Nou San Trafford Mocskos Roja! 2010.07.09 12:20:00
Ismét elővettük tudományos, objektív és szőrszálhasogatóan alapos módszereinket, amellyel feltártuk azokat a tényeket, amelyek alapján biztosra vehető, hogy ez a csapat nem nyeri meg a VB-döntőt. Eleve vicc, hogy az a csapat VB-döntőt játszhat, amelynek öltözőjében meccs…..
Eredetileg az volt a terv, hogy az ilyen szösszeneteket csak Facebookon toljuk ki, de a drámai események után jól jön egy kis feszültségoldás, és a videó – a meccshez hasonlóan – epic darab, senkit sem foszthatunk meg tőle. Emmanuel Eboué neve a továbbiakban csak a…..
Irapuatótól Szuezig 2010.07.03 08:27:30
From: olvasó Subject: videóbíró [...] Amúgy a videobírót következetesen végig rosszul, hosszú ó-val írjátok, pedig az rövid. Lásd pl. videomagnó - de: videó Azaz szóösszetételben az o rövid, csak ha szó végén van, akkor hosszú. From: szerk. ne haragudj, de ez az o és ó…..
Nou San Trafford H-csoport, 20.30 2010.06.25 19:20:00
Az izgalmas latin csoporttal zárjuk a körmérkőzéseket, melyen a spanyolok nem igazán válogathatnak, nekik a csoportgyőzelemre (vagyis a portugál-ágra) kell hajtaniuk, a brazilokkal akkor kerülhetnek össze, ha verik Chilét, mialatt Svájc gálázik Honduras ellen. Ha vetünk egy…..
Irapuatótól Szuezig 2010.06.25 20:36:59
Egy percig sem volt izgalom nélküli az utolsó csoportkör második napja, még akkor sem, ha szerző erre csak az utolsó pillanatban jött rá. A nap végére minden és mindenki a helyére került; a jók elnyerték méltó jutalmukat, a rosszak pedig egy-egy vuvuzelával a hátsójukban…..
Naija Super Eagles Most vagy soha 2010.06.22 11:25:45
Felemelkedés vagy bukás. Továbbjutás, vagy hazautazás. Felemelt fej vagy lógó orr. Nincs más hátra, meg kell verni a koreaiakat ma este, és közben reménykedni erősen, hogy a kokós kézilabdázó tanítványai ugyanezt teszik a görögökkel, és nem valami langyos X-re hajtanak 11…..
A világbajnokság 10. napja ismét csak Dél-Amerikáról szólt, miközben szép csendesen tovább mélyült a 2006-os győzelem óta folyamatosan kapart olasz gödör és a világbajnokságok történetében először kezdőként léphetett pályára a Négyszögletű Kerek Erdő egy…..
Tovább után a twitteres közvetítés szerkesztett verziója, az értékelést pedig itt olvashatjátok. (Ja, és az időbélyegekhez ne felejtsetek el hozzáadni két órát.) AR! 07:45:42 ---------------- Chile - Svájc ----------------…..
Irapuatótól Szuezig 2010.06.21 12:38:39
Kertelés nélkül elmondom: a világbajnokság eddigi legnagyobb élménye számomra az Anglia-Algéria meccs volt. Nyugalom, nem a játék miatt. Már javában esett, és én még mindig az Október 6. utca egyik katasztrófa sújtotta szakaszán sétáltam a Szabadság téri happening felé,…..
Jedno pivo prosim vs. Una cerveza por favor..
Ragyogó esténk volt, mivel Kamerun és Dánia úgy döntött, a vébé összes elmaradását pótolva óriási szabadstílusú futballdzsemborit rendeznek, ahol a szórakoztatás érdekében mindent szabad a világon, kivéve rendesen védekezni. Meg kell köszönnünk az élményt, mivel az…..
Nou San Trafford A ghánai rugó 2010.06.19 19:56:00
Megtetszett nekem ez a Ghána, afrikai válogatottól ritkán látni ilyen fegyelmezett és részleteiben is kidolgozott csapatjátékot. Sokan kárhoztatták őket, hogy nem tarolták le, szedték ízekre, koncolták fel az emberhátrányban játszó ausztrálokat, de én nem így érzem. Ghána…..
A tegnapi világraszóló diadal után ki másról szólhatna a mai sunaposzt, mint egy valódi harcos amazonról. Lucy Lawlesst a magyar tévénézők elsősorban a Xena című bőrtangás sorozatból ismerhetik, ahol furcsa grimaszokkal és a Lakatos Márk teljes munkásságát megszégyenítő…..
Irapuatótól Szuezig 2010.06.19 08:36:15
zoe bell volt már?
www.imdb.com/name/nm1057928/

a death proof-ban nekem bejött, és nem mellesleg xéna dublőre is volt.
Lemaradt Egri a Szlovén-USA meccsről. A francia-mexikói kedvéért hét órát utazott előző nap a kommentátor, de haza már nem jutott utána, a reptéren kellett éjszakáznia. Videoüzenetében egy nehéz nap éjszakájáról beszél mexikói drukkerek gyűrűjében ..
Aguilar most a kispadon kezdett, a helyére Osorio húzodott vissza, csereként pedig Moreno állt be, mint középhátvéd, Márquez pedig mint védekező középpályás húzódott előrébb. A játék első 10 perce alapján részünkről inkább a kontrajáték rajzolódott ki, Márquez révén…..
Gördülő káposzták vs. jugoszlávok I...
Irapuatótól Szuezig 2010.06.18 14:08:06
@Irapuatótól Szuezig: már meg is van az első. és nem ez lesz utolsó, az az érzésem.

és gól is.
Ethniki a vb-n Zöldikét lőttünk 2010.06.17 19:23:00
Próbálunk higgadt fejjel gyorselemezni, valószínűleg eredménytelenül, buzog bennünk a buzuki hangja, és ha sikerült volna egy görög közösségből közvetíteni, akkor hatványozottan élvezhetőbb beszámolóval jelentkeznénk. Balsors akit régen tép jellegű előzmények után…..
Irapuatótól Szuezig 2010.06.17 21:35:44
Ha túl modorosnak vagy unalmasnak tartod az indexes közvetítést, akkor itt a helyed. Garantált a redundancia: egyszerre két görög szurker elemez, értékel, mellébeszél. De lesz pró és kontra is: Nigéria főszurkolója is adásban lesz. És lemerjük fogadni, hogy a mindenbe…..
Irapuatótól Szuezig 2010.06.17 18:06:16
@Nikosz Beloiannisz: :) kösz, megtörtént. nem volt elég a győzelemhez. lehet, le kellett volna vágnom pár csirkét is.
Muszáj lesz, különben mehetünk vissza a balettba ugrálni. Mondjuk olyan nehéz se lesz, szerencsétlen helótákat simán összecsomagolta az egyik Korea, mi meg pár napja simán összecsomagoltuk a másik Koreát, mármint az erősebbet, akinek van atombombája is, meg a brazilok is alig…..