Regisztráció Blogot indítok
Adatok
foto háber

0 bejegyzést írt és 111 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Gréczyblog Gyurta fel - Czene le 2012.08.02 09:14:10
Ül az ember a tévé előtt a siófoki éjszakában. Az ablakok nyitva. Mindenhonnan ugyanaz a közvetítés hallatszik. Amikor Gyurta célba csap, boldog ordítozás hallatszik mindenhonnan. A magyarok örülnek. Egy magyar fiú, Gyurta Dániel, világcsúccsal nyerte a 200 méteres mellúszást a…..
Idén se fogadta el a meleg méltóság menetének bejelentését a rendőrség. Úgy látszik a rendőrség ezt a játékot a Fidesz kormány alatt  minden évben eljátssza. Betiltják majd társadalmi nyomásra engedélyezik a menetet. Pedig a közlekedés aránytalan akadályozása…..
foto háber 2012.04.06 22:23:59
Tibor nekiállt az őt bosszantó dolgokat lefotózni és egész levélcunamit küldött ránk, úgyhogy egészen biztosan fogtok még egy pár posztjával találkozni itt a közeljövőben is. Ezúttal a diplomata rendszámmal visszaélők témájával foglalkozik, itt a blogon sem először kerül…..
foto háber 2011.11.26 18:39:22
Újradizájnolt törökkori pincerendszer eladó Pécsett (im)Budapesti luxusvilla potom 2,25 milliárdért (tipp: Zoltán)Üvegpadlójú nappali, ahonnan lelátni az alagsori medencéreTV a teraszon is?Vajon milyen állat van a falra festve?Fülesköcsög-kemenceFelesleges kommenteket…..
Az egyik kereskedelmi rádió – utóbbi hetekben már-már megszokottnak mondható – kedd esti riportsorozata a héten is folytatódott. A műsorvezető beszélgetőpartnere ezúttal hazánk egyik legismertebb sportriportere, Gundel Takács Gábor volt, aki határozottan foglalt állást…..
foto háber 2011.09.30 21:08:27
Gubcsi Lajos, a Fidesz-éra eddigi legviccesebb figurája egy szép hosszú bejegyzéssel búcsúzott a lemondása kapcsán. Napsugaras emlékeztető 15 hónapról barátaimnak! És még nagyobb áldást osztott rám, amikor kineveztek a HM Zrínyi Kft. ügyvezetőjének 2010. június végén. A…..
Volt ő már minden: honi futballisten, örökké sértődött ember, fehérvári díszpolgár és a hazai kispadok ura. Mezey György hetvenéves. Mezey György megítélése a magyar futballszurkolók körében olyan hullámvasutat járt be az elmúlt 30 évben, hogy ennél nem is lehetne…..
foto háber 2011.09.07 23:39:10
Nem szeret a szerződés szerint fizetni az Aegon - legalábbis naiv ügyfél elbeszélése szerint. Amit korábban biztosítottak és háztartási eszköznek nyilvánítottak, most nem fizetnek ki - már ha létezett egyáltalán a szóban forgó eszköz. (Kit érdekel, hogy van róla…..
addict Így lopj ékszert! 2011.08.25 16:30:00
Mindig is szerettem az olyan filmeket, melyekben rafinált karakterek szőnek szupertitkos tervet egy bank, vagy ékszerbolt kirablására. Úgy tűnik a BMW-nél is rá vannak kattanva a témára, hiszen legújabb reklámfilmjüket egy ilyen rablásra építették. A hosszú, közel háromperces…..
Andráséknak sikerült elcsípniük a nyár egyik utolsó legmelegebb napját, amit nyilván a strandtolvajok sem hagytak ki. A Palatinusban egy sor öltözőszekrényt kipucoltak tegnap, de egyéb helyeken sem tétlenkedtek. A ruhák és az iratok végül meglettek, de a strand személyzete…..
foto háber 2011.08.25 14:51:52
@Sátán meg a Jocó: juj ez a posztolo elmebeteg nagyon nevetek
Lassan vége a nyárnak, az idei pedig az első ilyen évszak 2007 óta, amikor nem kezd el új iPhone-t árulni az Apple. Akik eddig abban bíztak, hogy szeptember 7-én Jobs bemutatja az új készüléket, és egy-két héttel később már kapni is lehet a telefont, ki kell ábrándítanom: egy…..
foto háber 2011.08.22 15:25:42
A szombati Fehérvár FC–Dunaújváros NB II-es labdarúgó-mérkőzés 88. percében pályára lépett a fiatal tehetség, Orbán Gáspár. A számára jutó 120 másodperccel ügyesen sáfárkodott, volt egy rövid sprintje, egy jó passza, és közös erővel szerelte az ellenfél…..
foto háber 2011.08.21 16:54:34
@bebe tv: kedves bebe nem szeretnék párhuzamot vonni a német és a magyar foci között,de 80 millios országbol könnyü labdarugot találni a gáspárral kapcsolatban pedig ahol korosztályos tornákon vettek részt spanyol,olasz,német stb fölényesen elhozták a kupákat pfla.hu de nem kell messzire menni suzuki kupa minden évben nem akarom fényezni meg nyalni de tehetséges gyerek sajnos az ilyen rosszindulatu posztok miatt is ugy gondolom nem játszatja a hartyányi pedig eröszakos jo kondiba levö játékos és persze a többiek is akik az akadémián vannak azt is elmondanám ,hogy láttam 10 évesen a christmas kupán ahol egy fillért nem adtam volna érte de azota nagyon alázattal rengeteget fejlödött és az egyik kedvencem lett
Donald Trump semmit sem csinál kicsiben: a milliárdos magánrepülőjében is minden a luxust képviseli. A Rolls Royce motorral ellátott 757-es 43 főt tud elszállítani luxuskörülmények között. Trump a saját repülőjén akár 16 órán át utazhat egyfolytában. A belső…..
foto háber 2011.08.20 16:29:55
Szóljon, aki érti, hogy mi a nyavalya történik Egerszegen! Na nem mintha a Fáy utcában minden rendben lenne.Ha van döntetlen, ami után egyik csapatnak sem járna pont, az a Vasas-Haladás (0-0) meccs volt. Az angyalföldiek saját közönségük (néhány száz lézengő) előtt képtelenek…..
foto háber 2011.08.07 12:58:59
foto háber 2011.08.07 14:54:19
@Circus: kedves circus ott voltam akkor is kispesten szivtam is egy valag pénzt kiadtak ezekért a 100ad osztályu légiosokért aztán semmi de legalább eltalálnám azt a rohadtk....... tippmixet
  Amennyiben van olyan története, amit szívesen megosztana másokkal is, esetleg furcsa, megdöbbentő interjúban vagy munkahelyi szituációban volt része, akkor írja meg nekünk a munkahelyiterror@gmail.com címre!   Ha munkajogi segítségre szorul, írjon a…..
Bátor tehenészfiú módjára bevallom, hogy engem nem érdekel, honnan jön a tej, ha finom. Orsit érdekli, ezért a magyart keresi, így jött rá, hogy egyik kedvence, a Sissy disszidált németbe. Agy- és tejelszívás alant.Mindig magyar tejet vásárolok, így próbáltam tenni két héttel…..
Ez a poszt azoknak a kétkedőknek szól, akik nem hiszik, hogy programunk tényleg megvalósulhat. Ez valószínűleg ugyanaz a réteg, mint akik a Földet is sokáig laposnak hitték.Egyik legfontosabb intézkedésünk a Duna bevezetése a Nagykörútra, igazán látványos, turisztacsalogató…..
Tamás nem árulja el, melyik borsodi városban történt az eset, úgyhogy kérjük a kommentelőket, hogy ha felismerik, írják meg, hol tör fel öt napja a víz. Egy kanyarban, az út közepén kezdte, aztán a mentési munkák hatására a kitörés epicentruma áttevődött az út menti…..
Az elmúlt hetekben legalább húsz blog, illetve online magazin oldalán futottam össze  ezzel a házzal, de a butácska, fröccsöntő üzemeket idéző homlokzat és az elképesztő szín láttán azonnal menekülőre fogtam, minden alkalommal. A lelkes címeket, bevezetőket olvasva…..
A Kétfarkú Kutya Párt titkársága kategorikusan cáfolja a youtubera a napokban feltöltött videófelvétel valódiságát, melyen Barack Obama és Victora Zsolt, budapesti főpolgármester-jelöltünk meghamisított telefonbeszélgetése hallható.  A hangfelvétel minden alapot…..
Külföldön is elég szar című sorozatunk újabb részében José Manuel Pereira da Costa óvja a magyar turistákat Szpirosz tavernájától Korfu városában. A hely a leírás szerint egyenesen undorító, bár aki olyan helyen leáll ebédelni, ami kikötő közelében van, és tökéletesen…..
foto háber 2010.08.02 07:44:56
Egy nap kellett, és szépen kezdenek jönni az információk az ámokfutó rendőrgyilkosról. Egész egyszerűen nem hiszem el, hogy ilyen létezhet: 1. Poór Zoltánt 2009-ben az M5-ös autópályán már egyszer üldözték a rendőrök. A televízió szerint igazoltatni akarták, de férfi…..
foto háber 2010.07.27 11:55:54
@vauvauvau: azért ez egy kicsit erős megközelités egy autos üldözésért lelőni valakit nem gondolod, hogy tulzás
Cecília csak szerette volna tovább használni az internetet, mert már úgy megszokta a pajkosan villogó reklámokat, de sajnos erre nem volt lehetőség. Miután a DigiTV átvette a Rubicom hálózatát, 2 hónapja várja, hogy kiépüljön az új hálózat, mert a régihez inkább nem nyúlnak.…..
foto háber 2010.07.15 08:33:37
UPDATE: Itt a nagy felindulásban alapvetően keveredett össze a szezon a fazonnal, minthogy a népszerű DJ-razziákat a MAHASZ intézi, továbbá a matricákat is a ők adják az üres adathordozókra. Az Artisjus ettől függetlenül az őket érintő kérdésekben hamarosan önálló posztban…..
Megbízott a 13 ezer 500 forintos széfben Egy Rendszeres Olvasónk, és hogy, hogy nem, megbánta. A széf ugyanis bármivel kinyitható, ami ki is derült a gyakorlatban. Betörés hajtás után. Több mint egy évvel ezelőtt vásároltam egy értékszéfet, ezt:…..
foto háber 2010.07.07 10:38:23