Regisztráció Blogot indítok
Adatok
puszedlili

11 bejegyzést írt és 17 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Rákaptunk a hangszórós anyagokra. Kérte a sokadalom, megkapja a sokadalom. A Szent István Rádió hétfő délelőtti Egészség Magazin műsorában a falunkbeli Varga Orsolya beszélgetése hangzott el védőnőnkkel, Mizserné Nagy Katalinnal a "Születés Hete" alkalmából. A…..
Bizonyára sokan értesültek a faluban arról, hogy 2011. április 9-re 9-től 12 óráig szemétgyűjtés volt meghirdetve. A szemétgyűjtést a B. N. P , a Pincevölgy Egyesület és a Boldizsár Lovastanya szervezte. így aztán, össze vontuk a mini túránkat és csatlakoztunk…..
KEDVES SZÜLŐK ÉS GYEREKEK!  PIKNIK A MILLENIUMI KILÁTÓNÁL  Szeretettel várunk minden kedves gyermeket szüleivel  2011. március 26-án egy játékos piknikre a kilátónál. Indulás az ovitól 9:30-kor. Amit hozni kell: aki tud játék, hátizsák és…..
Kedves blog olvasók! Reményeim szerint, most elindul egy olyan sorozat a blogon, ami minden kedves olvasónak mosolyt csal az arcára. 2011. február 16-án az óvodában tartottunk egy light-os szülői értekezletet. Szülői munkaközösségi tagként úgy gondolom, felelősek vagyunk azért,…..
Bizonyára tudomásuk van arról, hogy a debreceni központtal működő Tevékeny Szeretet Közössége 2009. augusztus 1-től házi segítségnyújtást, gondozást végez Cserépfaluban, Bükkzsércen és Bogács községben. A működés megkezdése óta az igény egyre nagyobb az idős, beteg…..
Nagyon kevesen voltunk. Három szóban el lehet mondani a tegnap este történéseit. Nagyon kevesen voltunk. A projektmenedzser urak odafigyeltek a nép hangjaira, megköszönték a hozzászólásokat (hét-nyolc darab). Nagyon unalmasan adták elő a projektet. Három óra hosszat ültünk a…..
puszedlili 2010.11.04 21:09:44
@Aragonia: Juhééééé!A pólóból én is kérek szeretnék klubtag lenni. Mármint, ha megalakul a TIbi bácsi funclub. Nahh, szóval komolyra fordítva a szót:

Próbáltam, még egyszer hangsúlyozom PRÓBÁLTAM a kortársbeszédek tartalmi káoszában meglátni az alagút végén a fényt,DE nem sikerült. Azt hiszem a Polgin kívül senkinek.
Összegzésként ami átjött nekem az a következő:
www.youtube.com/watch?v=M3PTO0yN6TQ
Gyurnunk kell kőkeményen, hogy megértsünk a jószándéktól vezérelt programot.

Jah, és tegnap estétől a kedvencem a következő felszólalás egyik részlete : -"...nesze semmi, fogd meg jól!.."
19.05. Bezárt a szavazókör, hatalmas részvételről hallottunk, maradjanak velünk! 19.12: Itt lehet követni az országos eredményeket. 19.25: Kósik Pista: Várakozással teli vagyok. 19.30: 15 fokos a must, gyenge lesz a termés, de borászaink mindent megtesznek a borért. Szerintem…..
Hétfő reggel az óvodában a folyosón szembe találtam magam több doboznyi gesztenyével. Rögtön jött a kérdés vajon, miért van itt ennyi gesztenye? Nos a választ meg is kaptam óvonéniktől.Gyermekeinket hidegen hagyva a most zajló választási kampányidőszak végefelé egy…..
Tisztelt Cserépiek! Örömmel tájékoztatjuk Önöket, hogy a Borsod Megyei Bíróság ez év szeptember 6-án kelt végzésével nyilvántartásba vette, és így hivatalosan is megalakult a Társulás Cserépfalu Jövőjéért Közhasznú Egyesület, amelyet őshonos és betelepült cserépi…..
puszedlili 2010.09.28 22:26:27
@pistola: Értettem főnök! :)
puszedlili 2010.09.29 23:11:34
@pistola: ????
Az első polgármesteri nemvitán Agárdiné Tóth Rózsa és Dósa Sándor polgármesterjelöltek és mintegy ötven érdeklődő vett részt tegnap hat órától. Rózsa kezdte diaképes előadását, a tervek között egy országos cserépi nagyrendezvény is szerepelt. Ha megválasztja Őt a…..
Kósik Regina keresztelője "Hagyjátok - mondta -, hadd jöjjenek hozzám a kicsinyek, ne akadályozzátok őket, mert ilyeneké az Isten országa. Bizony mondom nektek, hogy aki Isten országát nem úgy fogadja, mint a gyermek, az nem jut be oda." Azután megölelte, és kezét rájuk…..
Lesz lakópark a Berezdtetőn? Nem lesz lakópark a Berezd tetőn? Lehet lakópark a Berezd-tetőn? Mi lesz veled berezd-tető? Azt  sem tudom hogyan kell frankón leírni Cserépfalu legszebb helyét. Azt viszont biztosan tudom, hogy házak épülhetnek oda. Cserépiek újságja első oldal:…..
Sikerült szép számban megjelennünk tegnap 2009.11.14-én a suliban megrendezett Jótékonysági Retro-bálon. A szervezés tökéletes volt, a vacsora finom és a zene hangulatos, igazi bulizós. Az este egyik látványossága a Magma Team Tűzforgató Kulturális Egyesület előadása…..
Az imént kérésre töröltem kettő darab kommentet. Mindenképpen jeleznem kell blogbejegyzésileg is, így neveltek. Komment, azaz hozzászólás. Témához adott érték. Könyvbe beragasztott jegyzet. Újságba belefirkált kriksz-kraksz. Blog és komment. Így együtt épül fel Cserépfalu…..
Amikor , azt mondják nekem a szüleim vagy bárkinek,hogy ti is ilyenek voltatok kissé sértődősre veszem a figurát. Hisz nem vagyok  még túl öreg, hogy ne emlékeznék vissza mennyire fogtak az én szüleim. A mai fiatalságnak ki kell mondani, minden szart megengednek. Természetesen…..
 "Elszállt a fecske,üres a fészke,de mintha most is itt ficserészne,úgy kél a nap, és úgy jön az este, mintha még nálunkvolna a fecske. Még egyelõre minden a régi,bár a szúnyog már bõrét nem félti és a szellõ is be-beáll szélnek,fákon a lombok remegnek,…..
Tegnap reggel miután felébredtem és megláttam az időjárást, mit is mondhaték, azon kívűl, hogy kurvára elszomorított, gondoltam inkább tovább aludnék! Na és az áramszünet, az már csak a hab volt a torta tetején.A kedves mesteremberek a berezdalján ölték az életem, hogy így…..
A www.cserepfalu.hu -ra megérkezett az új dizájn. A tartalommal még nem foglalkozunk, mert nagyon hiányos. C.Cs.: nemzetközi designer véleménye:  Nagyon hatásos ez a széles fejléc, a látogató érdeklődését mindjárt felkelti, esetleg kedvet csinál egy kis cserépfalui…..
puszedlili 2009.10.12 18:53:48
@pistola: Támogatom a véleményed! :))
puszedlili 2009.10.12 19:09:38
@darvas: Ne legyen ebből félre értés kérem szépen. A piros haj tulajdonosát pedig nagyon is kedvelem, aranyos, kedves hölgy. A fotóra írhatom azt is, hogy eklektikus, így megint csak oda jutunk, hogy keverednek a stílusok, ami megintcsak nem baj sőt!.
A honlapról ez a véleményem és ennyi, gondolom a blog, ezért is jött létre egyrészt, hogy véleményünket közzé tehessünk ilyen formában is.:)
Az unott polgi, pedig feltehetné a kedvenc szalmakalapját, mert ettől még az is jobb lenne! Gondolom láttátok már benne.:)
Könnyű dolguk lesz 2100-ban a Cserépfalu-kutatóknak. Egyetlen kattintással eljuthatnak a digitális robotnépművelők az első cserépfalui lakossági technoparty képgalériájához. 2009. augusztus.  Szász Péter helyi lakos leirata: Legközelebb előzetesen behírdetjük a blogon.…..