Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Áđám

0 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Péter saját kárán tanulta meg, hogy kötőjeles domaineken nem regisztrálunk. Az igen jól hangzó nevű www.top-of-software.de oldalról próbált meg letölteni egy ingyenes Openoffice-t, így nyilván fel sem tűnt, hogy minek ehhez regisztráció, illetve, hogy az pénzbe is kerül: A…..
 A Forex bár 24 órás piac, de mégsem "halad" egyformán mind a 24 órában.A piacok haladását a fő pénzügyi központok nyitvatartása határozza meg. Ezek jelenleg: Frankfurt, London, New York, Sydney Tokyo. (Azért jelenleg, mert ki tudja Kína milyen lapokat húz a…..
Áđám 2010.03.19 12:35:40
@WikFx: érdekes. ez sokban befolyásolja a kereskedést ha ott nyitok számlát?
Fantasztikus hír a Homár törzsolvasóinak, hogy a rendőrség pár órával ezelőtt lerohanta blogunk réges régi kedvence, a telefonos zaklatócégek etalonja, a Capital Partners irodáit a budapesti Belvárosban. Öt embert, köztük cégvezetőket és brókereket, a helyszínen őrizetbe…..
Nos mint tudjuk,a sikeres tradelés fő pontjai a trendmeghatározás,a belépési pontok meghatározása,és a kilépési pontok helyes meghatározása. A fenti képen eurusd devizapárral kereskedem,H4 idősíkon,de bármely devizapárnál használom,ha van kedvem manuális tradeléshez.Az alap…..
Éjszakai posztunk folytatásaként íme még egy kis csokor olyan webshopokból, ahol az üzletszabályzat - hm - nem tűnik összhangban lévőnek az érvényes kormányrendelettel: Találtam még pár webshopot, ha gondolod beemelheted a többi közé! Panashop "A vevő az áru…..
Áđám 2009.10.12 11:13:35
@Biro_Peti:

érdekel minket persze! remélem a megfelelő szerveket is! :)