Regisztráció Blogot indítok
Adatok
szityyyu2

0 bejegyzést írt és 37 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Egy közepes balos kanyar, szolid tempó, majd váratlanul szemből kiütik alólad a gépet. A sportmotorosok rémálma vált valóra néhány napja a kaliforniai Mulholland Drive-on, amikor a Suzuki GSX-R-t vezető, szabályosan haladó motoros, egy kanyarból kicsúszó Honda CBR600RR-rel…..
Robogó Robokacsa visszavág 2011.05.25 08:36:00
Ezt a posztot még meg sem írtam, de rögtön frissítéssel kell kezdenem: nagyon kult dologba nyúltunk a Beattel. Pontosabban a Honda FC 50-nel, mert nem árt tudni: a Beat egy autótípust is takart a Hondánál. Nem is akármilyet: kis, középmotoros roadster, melyet 1991 és 1996 között…..
szityyyu2 2011.05.25 12:43:07
Mérsékelt izgalommal – hiszen nagyjából tudja, mire számíthat – mégis kíváncsian nyit be a motoros a BNV A pavilonjába. Hiszen március elején Motorfesztivál van, és az időzítés tökéletes: kellemesen melegíti a tavaszi napsütés a tarkót, a hőmérő is szépen…..
A biztonságos motorozás életet menthet. A felelőtlen száguldozás nem új keletű probléma, úgy tűnik, már negyven évvel ezelőtt is gondot okoztak a nyelező suhancok. Ez az angol baleset-megelőzési kisfilm ugyan elavult már, hisz az irányjelző és visszapillantó tükör manapság…..
szityyyu2 2010.12.08 10:42:20
@bikerchili:
Nekem is egyből az ugrott be, hogy hogyan tud elindulni gáz nélkül. :D
A háromkerekű egyesíti magában a négy- és a kétkerekű járművek hátrányait, az előnyöket viszont nem veszi át. Éppen ezért praktikus felhasználási módjait nem nagyon ismerjük (a Piaggio Ape és az MP3/Fuoco kivétel, tudom), aki még használ ilyet, az hobbiból vagy szerelemből…..
szityyyu2 2010.11.17 12:40:03
@'saztán?:

Látom igazi lexikonhuszár vagy, de inkább egy 3 danos szájkarate mester tartalom nélkül. :D
Gondolom sok ilyet próbáltál, hogy ítéletet hirdetsz. Míg motoron 35 fokban is beöltözök, hátha húzok egy kövérebbet egy poros szakaszon és kicsúszik a motor alólam, felnyalva az utat. Ha lenne egy ilyen szerkezet alattam, minden további nélkül ráülnék 35 fokban rövid gatyában, meg pólóban. Onnantól kezdve vitázhatnánk, hogy hol jobb, a klímás kocsiban, vagy ezen. De te menj az Octaviával, én akkor is ezen gyűjteném az adrenalint.
Továbbá szó sem volt arról, hogy ezeknek a motorokat kellene kiváltania.
Örülök hogy megtudtalak nevettetni " röhögtetni"
Az, hogy csorog-e a nyálam, nem hiszem, van nekem motorom, ami nagyobbat üt, a 400ast meghagyom neked. Ne haragudj, hogy nem szóltam le elsőre, mint itt divat, legközelebb jobban átgondolom mit írok, így talán neked is kedvedre való lesz. :D
szityyyu2 2010.11.17 14:52:38
@'saztán?:

Akkor neked mit adjunk szövegértelmezésből??? - 1et?

Semmi olyasmit nem írtam, hogy nyáron használd, ha télen akarod, ám legyen. Sőőőőt, még olyat sem írtam, hogy vágyom egy Can Am-re.....de olyat írtam, hogy én is motorozom! Ezek után azt hiszem a -1 az kevés! :D

De mielőtt sértettnek éreznéd magad, emlékeztetlek, hogy te találtál meg engem!!!
Szép napot!!! :D :D
A csapnivaló kezdet után Kunio megszerette Magyarországot. Ugyan ellopták motorját és holmijának egy részét, de az olvasók és a szívesen jött támogatók segítségével újra kistafíroztuk a világutazót. Tegnap délután szemerkélő esőben gurultunk ki a Red Baronba. A Honda…..
Volt olyan nap, hogy tíz levelet is kaptam. Olvasók, barátok és motorosok érdeklődtek, hogy mi van Kunióval, a motorja nélkül maradt japán világutazóval. Volt, aki ezer, volt, aki ötvenezer forintot ajánlott fel, és akadtak, akik szállással tették volna könnyebbé magyarországi…..
Belsőség Idióta + hó = SUXX 2009.12.19 17:56:00
Végre megjött ma a rendes hó, ilyenkor a legjobb dolog a meleg lakásból kifelé bambulva nézni az időt, a legrosszabb meg közlekedni. Reggel arra ébredtem, hogy a szomszédasszonyom kért segítséget megcsúszásilag, pedig van téli gumija. Most meg Vomit kolléga dobta be ezt a videót…..
szityyyu2 2009.12.19 21:50:48
@KarbatettKezűZoltán:

Persze, már régen dugtam pasit. :D

Csak gondoltam ha ennyire nyárigumis vagy, biztos a mindig sószáraz pesten lax.
Itt a Bakonyban lehet változna a hozzáállásod.
szityyyu2 2009.12.19 22:05:49
@KarbatettKezűZoltán:

Világos.... de most akkor beláttad, szükséges a téli gumi, mert az előzöekben teljes mértékben ellene kardoztál.
A pokolba vezető út állítólag jó szándékkal van kikövezve. Most már tudom, hogy nem így van. Pedig esküszöm, az okfejtést nem kértem. Főleg nem ezt, ahol a tétel levezetése egy vákuummotoros szopóketrec, melynek véletlenül a szívó oldalán térdelek. Most már tudom: pokolba…..
A Speed and Spirit a Mercedes versenysport-múltjának állít pazar kiállítású emléket. Olvasóink megrögzött autóbuzik, így nyilván tisztában vannak az Ezüst Nyilak technikatörténetével, talán még azt is tudják, hány grammot spórolt a versenycsapat a festék lecsiszolásával.…..
szityyyu2 2009.12.12 11:18:49
Egy darab DKW-kulcstartó keresi a gazdáját. Igényes, varrott bőr, nehéz, krómozott karika, súly a bőr végén, kiválóan passzol, mondjuk egy Meisterklasse kulcsához.   A kérdés: Mi az a fontos műszaki újdonság az autóiparban, amiben a DKW volt az első, holott többnyire egy…..
szityyyu2 2009.12.12 11:15:35
Családunkban régi hagyomány a halottak napi dunántúli turné. A közvetlen ősök meglátogatása a Győr-Szombathely tengely mentén esedékes, a hosszú útra általában tesztautót viszek, mert egyébként igen ritkán járok országot, és így legalább lesz fogalmam a kicsit hosszabb…..