Regisztráció Blogot indítok
Adatok
lacekos

0 bejegyzést írt és 7 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Azt reméltem, hogy az Avensisünk szerelős posztjai nem fogják a Belsőségről kiszorítani Csikós szarjait, mert hát egy Toyota nem romlik el. Ami persze nem igaz, hiszen kopik, és ami kopik, az egyszer elfogy. Ennek ellenére nem panaszkodnék túlzottan. Tán emlékeznek még páran a…..
Bőven megérne egy dolgozatot az, hogy a gazdaságpolitikai intézkedései miatt hitelét vesztett Orbán-kormánynak egyáltalán nem érdeke most, hogy a szócsövén politizáljanak, ezért inkább politikamentesít, és pénzt pumpál a rendszerbe talkshow-kra, vetélkedőkre, meg olyan menő…..
lacekos 2011.10.06 16:51:33
@Alapvető Emberi Jog: Mit szólsz a palesztinokhoz?:)
Olvasónk szeretné megszüntetni édesapja használaton kívüli bankszámláját, de ez nem olcsó mulatság.Az én történetem ugyan nem hitellel kapcsolatos, de jól példázza a bankok hozzáállását.Édesapám néhány évvel ezelőtt számlát nyitott az egyik banknál, mert a pénzét ott…..
Képviselő Funky A munka öröme 2010.03.24 14:31:00
Mi látható a fenti képen? Elég kevés. Egy férfi gyanús kabátban valami oszlopot izélget. Menjünk csak egy kicsit közelebb! Itt már jobban látszanak a részletek. A férfi bizony Szabó Zoltán kampányanyagit ragaszgatja, ráadásul olyan helyre, ahova tilos lenne. Na de ki ez a bátor…..
lacekos 2010.03.24 14:59:42
Tegnapi beharangozó posztunk kérdése következik:Tudvalevő, hogy Csikós és Bende részt vettek életük kirándulásán, Angliában. Négy nap alatt a crova-készlet Pege Aladárja, a szerkesztőségi patina őrzője, Csikós, 4141 fotót készített. Igen, annyit. Tippelje meg, hány bájtot…..
lacekos 2009.10.09 17:23:56