Regisztráció Blogot indítok
Adatok
wwy

0 bejegyzést írt és 9 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Subba Levetett tangádat 2007.06.07 18:52:44
Még nem sikerült eldöntenünk, hogy ezek az időről-időre felbukkanó hirdetések halálosan komolyak, vagy vajon a tréfás kedvű feladó csak be akarja gyűjteni egy csomó buta lány fotóját, hogy publikálhassa azokat az interneten. És még egy kínzó kérdésünk van: nem kellene…..
Na, kiborult a bili és a tartalma pont belecsorgott a bulvárlapokba. Úgyhogy ne csodálkozzunk, ha már a csapból is pisi folyik. Azt eddig is tudtuk, hogy minden tisztességes női magazinnak negyedévente kötelezően át kell vennie a leckét a sperma egészségre gyakorolt jótékony…..
Ma esti nosztalgia-híradósunk Siklós András lesz, aki a boldog békeidők után, a kilencvenes évek elején került a Magyar Televízióhoz. Műsorvezette is a Híradót, de később utazó tudósítóként tájékoztatta a nézőket. "Igazából nem is annyira politikai jellegű, inkább…..
Subba Csöcs köll? 2007.05.29 14:40:00
Hőőőő parasztok! VV Anett dudáit megveheti, akinek van 10 ruggója! Most vette ki az előző csöcset, mert nagyobb kellett, oszt a régieket eladja. Tuttti biznic! Az internetten van, szóval tuti nem kamu!..
Subba Nyári munka 2007.05.23 13:54:00
Azok a hülye, prűd nagymamák! Pedig mennyit változott már a világ. Ötletes kis pornós munkát kínál az alábbi oldal nyárra. Nyilván a célközönségre hangolták a csalogatót, ezért is sikerülhetett ilyen zseniálisan. Szuper jól hangzik, de aztán csak óvatosan, nehogy beszívjon…..
w Híd a semmi ágán 2007.05.24 04:00:00
Alkalmam nyílott a múlt héten megtekinteni a Köröshegyi Völgyhidat, nemzetünk büszkeségét. Ez Közép-Európa legnagyobb műtárgya, 1,7 kilométeres hosszával bőven elérne Szántódtól Tihanyig, át a Balaton felett. Misztikus, gondolkodtató hangulat fogja el a magyart, ahogy…..
comment:com Retró-híradó 2. 2007.05.22 15:28:00
Azt ugye nem kell külön mondani, hogy Pártunk ezt a műsort különösen ellenőrizte, például az 1964 októberében Lengyelországból hazaérkező, Hruscsov leváltására reagáló Kádár nyilatkozatának vágását háromtagú bizottság felügyelte és irányította. Természetesen a…..
Subba C'mon start the Banzai! 2007.05.22 13:51:00
Vajon hány Depeche Mode-majmoló együttes lehetett a nyolcvanas években Kelet-Európában? Az akkori szerencsétlen hangulat ahhoz is elég volt volt, hogy még angol nyelvű verziót is képesek voltak készíteni az egyik kliphez. Be akartak törni a külföldi piacra? Kurva jó…..