Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Bazska

0 bejegyzést írt és 35 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az Aranyélet második évada nem olyan volt, mint az első. A sok akció, az új történetszálak és a 80-as évekbe visszarévedés nem aratott osztatlan sikert. Így aztán kevesebb akció és több magyar valóság uralja a sorozat harmadik és egyben utolsó évadát...
A lelátón flesselő kis pofók fiú letáncolja a Detroit Pistons csapatának kabala emberét. A táncpárbajnak aztán haverkodás lett a vége. ..
Bazska 2013.11.29 22:06:32
Jó, barokkosan túlzunk, de akkor is örülünk annak, hogy az amerikai sportok is kapnak egy talkshow-t a Sport TV-n, ráadásul nemcsak az NFL (amerikaifutball), hanem az NHL (jégkorong) és NBA (kosárlabda) eseményeivel is foglalkoznak majd. Hogy aztán az amerikai sportok rajongói menyire…..
Bazska 2013.08.29 15:36:39
Aki ismeri Steve Harris munkásságát, annak biztos, hogy nagyon meglepő volt az Iron Maiden-főnök szerdai bejelentése, miszerint a basszusgitáros hamarosan szólólemezzel jelentkezik. Harris írja ugyanis szinte az összes Maiden-dalt, lényegében ő menedzseli a csapatot, és az ő…..
Baromi irigy vagyok, az van. Mi a francért nem nekem jutott eszembe az a kampány, ami a napokban futott a Facebook-on? Lett volna ügyfelem, aki egy ilyenért aranyba foglalja a nevem, és örök életre szóló megbízást ír alá velem. Mert azért ez nem semmi: két ügyes alkalmazással pár…..
Bazska 2011.12.11 23:15:12
@Konrad: Igen. Ugyanakkor azt gondolom, hogy nem volt még olyan eszköz, amelynek jót tett volna, hogy eluralkodott rajta ez a szemlélet. A magam részéről ezért nem örülök, ezért háborgok, mert én még csak megteszem, hogy kíméletlenül hide-olok, meg unsubscribe-olok ésatöbbi, de lesz, akinek a reakciója az lesz, hogy többet nem jön fel vagy csak csetelni és az értesítéseit megnézni, az Üzenőfal meg mehet a levesbe. Nem lenne jó.
Bazska 2011.12.11 23:22:42
@Konrad: Nem is az oldalakra gondoltam, hanem az ismerősök által benyelt szemét visszaböfögésére. Felmész és azzal van tele a fal, hogy kinek mi a neve és milyen ez vagy az, a valódi forradalom, a személyes kontent meg elveszik a háttérben.
Flashmobot rendeztünk, méghozzá az elsőt az Egy nap a városban történelmében. Az ötletet egy kanadai videó adta, amiben tucatnyian tapsolták meg az a nőt, aki felvett a földről egy korábban szándékosan elhelyezett üres flakont, és kidobta a szemétbe. Az üzenet egyértelmű:…..
Subba Találós kérdés 2011.03.18 15:47:00
Bazska 2011.03.18 20:03:21
@spontan: Ezt a kommentet is tuti olvastam már egyszer-kétszer...
Bazska 2011.03.18 20:44:02
@spontan: Tudtam, hogy ezt fogod írni. Ez az egész kommentfolyam volt már.
Handrás még októberben kért meg rá, hogy írjak a nyereményjátékáról, amire eddig valamiért nem került sor, de mivel az ügy még most is aktuális, ráadásul az Appleblog olvasói se maradjanak már ki a jóból, leírom most pár szóban, miről van szó.Az XMS követőket akar a…..
Az élet nem igazságos…Hol volt, hol nem volt, élt egyszer egy gitáros srác, akit Isten páratlan tehetséggel áldott meg. A ’80-as évek derekán, 16-17 éves korában úgy gitározott, hogy szinte mindenkit porig alázott a játékával, beleértve a kor ünnepelt sztárjait is.…..
Bazska 2010.08.09 22:08:46
Mutass nekem egy biztos pontot, és én kifordítom sarkából a világot. Hát én mutatok. Steve Jobs ruháját.Sokszor viccelődtünk már az öreg öltözködési szokásán, amit leginkább a "büszke vagyok, hogy szarok rá" hitvallással lehetne jellemezni, mégis szép így egyben…..
Bazska 2010.07.15 12:47:24
Tegnap 19:26 óta másképp forog a Föld, már ha forog egyáltalán. Én sajnos nem láttam élőben a nagy dirrel-dúrral beharangozott világfordító tévés reklámeseményt, épp a végéből csíptem el egy jelenetet, amikor a nagyon trendire és fiatalosra fodrászolt marketinges (szerintem…..
90 The Corrs - Breathless 2010.03.19 19:36:00
Év: 2000Nemzetiség: ír Az ír szokásokhoz híven a Corrs is egy családi vállalkozás, de szerencsére sokkal emberibb külsővel, mint a meghatározhatatlan nemű egyedekből álló horda, a nagy rivális Kelly Family. A 90-es évek végén éppen a Breathlessel robbantak be a köztudatba és…..
From: Hegedűs Dezső Date: 2010/02/05 Subject: Szárnypróbálgatás To: foszerk@ifjuirodalmarok.hu Tisztelt Főszerkesztő Asszony! Nem az első a mostani "találkozásunk", hiszen anyám bridzspartnereként többször járt nálunk, ezzel kapcsolatos emlékei bizonyára pontosabbak,…..
Egy Pannon méretű ügyfél megszerzése alaposan felforgatja egy ügynökség életét, de ennek megfelelően az elvesztése is átrendezi a viszonyokat. A Pannon távozásával az Ogilvynek újra ki kellett találnia magát, amihez először le akarták zárni a pannonos korszakot. Ennek a…..
Bazska 2010.02.05 16:28:41
@bolomba: Teljesen igaz. Csak nem egy olyan szpotról beszélünk, ahol Pannonos vezetők bömböltetnek Scootert egy bulimobilban, miközben elhúznak egy buszmegálló mellett, ahol kirúgott Ogilvysek ülnek a dobozaikon.
Bazska 2010.02.06 00:14:38
@csendesbob: Ezt a valamit sok más mellett az választja el attól, hogy elegáns legyen, hogy nem szerepel benne a "köszönöm" szó. Értem, hogy mit látsz bele a mondatba, de ha továbbolvasol, akkor talán egyetértünk, hogy marhára nem erről van szó. "Elváltam, de nem lettem roncs, nem utáltam meg egy életre a pasikat/csajokat, nyitott vagyok egy új kapcsolatra."
Sokkal több tiszteletet Jerry Cantrellnek! Igazságtalanul bánik vele ez az egész világ. Míg ilyen hatalmas gitárosoknak - mint Joe Satriani és Tom Morello – szűnni nem akaró vastaps jár még akkor is, ha csak szimplán improvizál egy drop-C skálát, addig Cantrell felelős egy…..
Tisztelt lakó- és telektulajdonos társak! Lakótársunk kérésének megfeleően csatolom a két ajánlat összefoglalóját a könnyű összehasonlítás érdekében.Az ütemtervet a jelenlegi stádiumban véleményünk szerint még felesleges firtatni, hiszen egyelőre még nincs kiválasztott…..
Kérem szépen, az év legfontosabb médiasztorija mindenképpen az, hogy a Comcast nevű kábelszolgáltató megvette magának az NBC Universalt a General Electric megacégtől, ezzel belépve a hollywoodi nagyfiúk közé, és a frászt hozva az NBC nézőire. (Ez kb. olyan horderejű dolog,…..
léggitár Lukács evangéliuma 2009.10.28 13:22:00
Tankcsapda Minden jót 2009 Alexandra Records Minél sikeresebb a Tankcsapda, annál inkább lehet rajta fogásokat találni, hiszen ez a Tankcsapda már nyilvánvalóan nem az a Tankcsapda, mint egykor volt. Kifejezetten vicces, mikor olyanok ekézik a TCS-t, akik a Jönnek a férgek idején…..
November 23-án jelenik meg Francais Pour Une Nuit címmel egy új Metallica-DVD, amit kizárólag csak francia boltokban lehet majd kapni, illetve közvetlen a kiadótól, illetve a zenekartól lehet majd megrendelni. A videón az idén júliusban rögzített Párizsi koncertjük lesz majd…..