Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Redalert Dabfan

0 bejegyzést írt és 34 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A Dab.Docler az előző szezon hasonló időszakában szárnyalt, sokáig megállíthatatlan volt a Mol Ligában. A négyes döntő januárban nem úgy sikerült, ahogy várták, de a bajnoki döntőbe bejutottak, egyszer hosszabbításra is kényszerítették a Fehérvárt. Magosi Bálint és Hegyi…..
Csütörtöktől Újpesten edz és játszik a Ferencvárosi TC felnőttcsapata, erről Csabai Gábor szakosztály-igazgató tájékoztatta blogunkat. A zöld-fehérek nem tudtak megállapodni a jégcsarnokot üzemeltető kft.-vel és az önkormányzattal a hétköznapi délelőtti edzésekről,…..
Ted Sator, válogatotunk szövetségi kapitánya kijelölte a világbajnoki felkészülést kezdő keretet. A listán 36 név található. Vannak komoly hiányzók, a legnagyobb meglepetés a svájci vb leggólerősebb csatárának, Peterdi Imrének a mellőzése. Mindhárom UTE-játékos kimaradt,…..
Redalert Dabfan 2010.03.25 12:53:10
@csatoimi: Fehér ember nem felejt, természetesen úgy lesz ahogy megigértem. A te felajánlásodat pedig azért nem tudom elfogadni, mert az enyém mellett igen eltörpülne, de egye fene én is szeretem a sört. Ma nem leszek a gépnél, fehérváron meccs, és nélkülem nem futhat le a meccs. Holnap szívesen válaszolok. Üdv
Redalert Dabfan 2010.03.25 14:17:56
@csatoimi: Szia. Fej-fej mellett, a befutók még kérdésesek de azt kell mondjam egy igazi DAB szurkoló sosem adja fel! Jó szurkolást!! Részemről -Hajrá DAB, - Hajrá Magyarok! A végén úgyis ünnepelünk, tőlünk szurkolóktól nálunk a csarnoknál megkapják az aranyérmet+a kupát, amire részükről is reméljük,hogy idővel büszkék lesznek , mint mi rájuk!!!
Nem tudott élni a hazai pálya előnyével a Stars, negyedszer is az idegenben játszó csapat nyert az OB I. elődöntőjében, így 2-2-re állnak a felek. Két emberelőnyös góllal 2-0-s előnybe kerültek a dunaújvárosiak, Korol és Borsos volt eredményes. A 38. percben Gröschl szintén…..
Jégkorong Vasas-Dab.Docler 3-4 2010.03.14 15:52:00
Elképesztően izgalmas mérkőzést vívott egymással a Vasas Budapest Stars és a Dab.Docler. Két harmadon keresztül a dunaújvárosiak látszottak győztesnek. Az első húsz percben egy gyönyörű támadás végén Magosi, a másodikban pedig emberelőnyös játékban Pozsgai szerzett gólt…..
Redalert Dabfan 2010.03.15 05:58:25
@Lazlee: neked is csak a szád jár, hogy így busz, úgy busz. Hol voltál?
Az elődöntő első mérkőzésének váratlanul szoros eredménye után vasárnap a magyar bajnokcsapat saját pályáján megmutatta, tud annál hatékonyabban is játszani. A gólgyártás az ötödik percben kezdődött, és a 26. percben már 7-0 állt az eredményjelzőn. Tíz perc…..
Redalert Dabfan 2010.03.15 04:28:55
@csatoimi: Persze hogy van: a Dab.Docler AB. :)
Redalert Dabfan 2010.03.15 05:22:17
@KCs: Igen, csak amikor a volán felvásárolta szinte az egész válogatottat, azóta a magyar válogatot játszik a Magyar bajnoki címért. Valahogy tényleg az Iminek van igaza abban, hogy a gyengébb költségvetésű csapatokra nem szabadna ráengedni egy sokkal professzionáltabbat. Mindenki másért küzd a szezonban.-ha továbbmennék a gondolatban akkor az kb olyan, mintha az ob1 legjobb csapata játszana az ob1/B bajnoki címéért.
Három mérkőzés van hátra az alapszakaszból, és két kérdés vár még megválaszolásra. A fontosabb, hogy a Ferencváros vagy a Miskolc lesz-e a harmadik rájátszásba kerülő csapat, a kevésbé lényeges pedig, hogy negyedik vagy ötödik helyen végez-e az Újpest. Hétfőn pont…..
Komoly veszteségekkel készülnek az élcsapatok az OB I. mai fordulójára. A hétfői és szerdai Dab-Vasas mérkőzések után sok eltiltott van a két csapatban. Ma mindketten egy-egy, a még rájátszást érő harmadik helyért küzdő csapat ellen játszanak, így továbbra is komoly…..
Redalert Dabfan 2010.03.05 19:56:24
Ted Sator nyilvánosságra hozta a válogatott bő keretének névsorát. Azt korábban elmondták az edzők, hogy Vilniusban elsősorban a fiataloknak, tehát a csapatba igyekvőknek adnak lehetőséget. Mindenképpen meglepetés Gergely Csaba, Kiss Tamás és Maklári Erik beválogatása.…..
Redalert Dabfan 2010.02.02 15:35:42
@csatoimi: Neki minek, melegentartott helye van az ország legjobbjának :).
Redalert Dabfan 2010.02.02 15:37:26
@Gabberboy: Hát ha Budai, akkor a Kicsi is!
Redalert Dabfan 2010.02.02 16:17:23
@csatoimi: :) . Bronzmeccsen is ő védett Csík ellen, és tegnap is egészen meglepően ami lehetett volna akár 2-10 is ha a végjátékot nézem. Na jó ez tényleg vicc volt, de hozzátenném, hogy akik nálunk a kispadon ültek évekig, azokból nagyon tehetséges kapusok váltak. Kicsi is kispados, de ha játékot kap egész ügyes. Mivel Kicsi nemzetközileg rutintalan ezért inkább Budai, de neki pedig órjási hibái vannak ami pillanatnyilag sem férne bele. Majd a szakma eldönti.
Minden erőnkkel azon vagyunk, hogy visszatérjünk a győzelem útjára, mondta Azari Zsolt Dab.Docler-csatár a Mol Liga-alapszakaszgyőztes kápmegyeri bukása után. A Stars–Dab.Docler összefoglalóját itt tekinthetik meg nyilatkozatostul, az UTE–FTC-t pedig itt...
Peterdi Imre az utóbbi időben keveset játszott a Fehérvárban az EBEL-ben, nem meglepő, hogy váltott. Nagyon úgy tűnik, Berta Ákos augusztus óta húzodó átigazolási ügyének végére is pont került. Ennaffati Omar és három erősnek tűnő idegenlégiós után tehát két…..
Redalert Dabfan 2010.02.01 21:59:07
@facsipesz: percekig kereste a Stars a korongot, de ez nyilván senkit nem érdekel....
hát barátom ezért lett ez a vége. A mol szezonban sem szimpatizáltunk a bírókkal, a statisztika szerint is több alkalommal fordultak elő hasonló esetek, de az ellenfél nem tudott fordítani. pl A Cseh bekkünk lett a legfegyelmezetlenebb játékos a ligában papíron, de élőben nézve a produkciói nem ezt igazolták. Egyszerűen, többszörösen elintézték. Nagyon szerettük, igazán kár érte.
Redalert Dabfan 2010.02.01 22:17:43
@facsipesz: Nemláttam, de hallottam telen keresztül szinte folyamatosan. Egy meccs dőljön el a jégen, hogy ki a fasza gyerek.Ne ilyen faszságokkal őröljék fel a csapatot. Vagy végső elkeseredésig küzdjenek 5 a 4ben szabályosan. Szerintem ezt egy csapat sem tudná.
A magyar jégkorong környékén sok korrekt emberrel találkoztam, mondja Peter Sevela. A Dab.Docler kapusa egyértelműen a Mol Liga egyik legjobb játékosa. Nem véletlen, hogy az összes csapat vezetőedzője őt jelölte a liga legjobb kapusának. A 26 éves szlovák fiatalember…..
Redalert Dabfan 2010.01.27 15:12:35
@csatoimi: Egy bajod van, hogy az egész csapatot nemismered. Vannak jó meglátásaid, figyelem a hozzászólásaidat, próbálom a mondanivalódat értelmezni ahogyan gondolhatod, de mindíg rá kell jönnöm, hogy nem vagy elég felkészült. Ha ennek a csapatnak munkáját végigkísérnéd visszamenőlegesen a kezdetekig, akkor biztosan nem lennének ilyen hozzászólásaid. A Mol liga azért ment el, mert az emberek nem voltak a helyükön, betegen játszottak, a Hal nyalja a Kangyal ....át, és a rosssz, igen rosssz hibás kiírás. A Mol remélem legközelebb odafigyel milyen ligát támogat, és beleszól, mert egyetlen egy meccsen nem lehet az egész éves munkát mérlegelni. A Stars a felét nem tette meg mint mi, egész szezon alatt csak annyi látszott, hogy elvannak mint hal a vízben, mi pedig egy rövidzárlat után le vagyunk írva. A válogatotság a Doclerből: Pozsgai, Hegyi, Orbán, Tőkési, Azari, Galanisz, Magosi, Kiss Á,. Ez lenne a minimum, ha követted vona a szezont, és te ereszkednél le a jégre közénk nem a játékosok.
Redalert Dabfan 2010.01.27 20:15:44
@csatoimi: Oksa!, a pumpa azért ment fel, mert van egy jó cikk, csak már az elején bevágtad a frankót. Bocs ezért!
Baróti Zsolt arról beszélt előzetesünkben, hogy fiai nagyon szeretnének visszavágni a Mol Liga döntőjében elszenvedett vereségért. Tartotta is szavát a lila-fehér csapat, és a szezon hagyományainak megfelelően idegenben legyőzte a Vasas Budapest Starst. Sokáig nem esett gól a…..
Redalert Dabfan 2010.01.26 22:40:38
Elkészült a Mol Liga dunaújvárosi négyes döntőjének plakátja, jól sikerült, megmutatjuk hajtás alatt, rajta van a program is órára lebontva. Egyúttal jelezzük, a finálét a hét legfontosabb programjának tekintjük, és kiemelten foglalkozunk vele. Jó cikkeink lesznek. ..
Redalert Dabfan 2010.01.19 16:43:24
@Ringleader: Mi szurkolók nem felejtettük el a Vasműszponzort, mert annak idején az ő közreműködésével fejlődött Dunaújvárosban a jégkorong, ezáltal lettek a válogatott játékosaink és épült Magyarország legélhetőbb jégcsarnoka. De a múltal kéne szakítani azokután, hogy végül az akkori vezetéssel karöltve ezt az egészet tönkre is akarták tenni. Van itt más sportág akit támogat (FF kézilabda), jégkorong utánpótlás, de ez a csapat a Docler és papírgyárak kiemelt támogatásával működik.Aki hátatfordított a felépített munkának, azt nemszívesen emlegetjük újfent. De kitudja, lehet, hogy az orosz tulajdonos újból fellobbantja a lángot.
Redalert Dabfan 2010.01.19 19:47:53
@Nyuszí O_o: Na, erről beszéltem! Egységben az erő :) . Plakát, grafika. Maximális vevőkiszolgálás! Grat.
Kevés a jó magyar védő, erről sokszor esett szó. Ezen a téren előrelépés lehet, hogy újabb fontos statisztikai adat segíti a tájékozódást. Szeptembertől a kölyök korosztálytól rendelkezésre állnak a plusz-mínusz mutatók, ami objektívebbé teheti a magyar hiányposzton…..
Berta Ákos újpesti szerződése és Starshoz igazolása körül nagy a felhajtás és a kuszaság. Az előző Mol Liga-szezonban csapata legeredményesebb magyarja volt, 38 meccsen 20 gólt és 25 gólpasszt, 45 pontot gyűjtött a válogatott csatár. Az alábbiakban a két fél…..
Redalert Dabfan 2009.10.09 14:02:38
@székely hokis: Nem találgattam, igenis a válogatottság lehet a tét a szakosztályváltásban. A Vasasról lehet következtetni, hogy a válogatott egyik törzsét ők fogják alkotni, még akkor is ha az eredményük ezt nem is tükrözi. Sándor Sziszi is oda tartott, nem véletlenül, pedig az összes szakoszály ajánlatot tett neki.Fodor Szabolcs miért pont oda? Balázs szépen begyüjti az összes elit volánost, az elmúlt válogatott csk, és a mostani csknak is van volán múltja+ az új Kanadai tréner, és már a szekér halad a megsokott úton. Ákos is azért mozdult a Vasas irányába, mert lök ték neki az infót, hogy innen felecsd el a bekerülést a keretbe, de az amatőr szerződés(ami nembiztos, hogy mindigis így volt), a régi szakosztályhoz köti. Az UTE mint öreg róka pedig merészen legyezgeti a papírt, monván hülye a gyekek, mert eddig is amatőr volt, nincs ebben semmi. Tisztán az alapbér, a többit majd megbeszéljük. :(
Redalert Dabfan 2009.10.09 14:18:47
@westend: Na akkor látom, hogy körvonalazódik benned is a valóság. Egyébként hétfőn biztosan elengedik, mert nemakarják, hogy a könyvelésekbe belenézzenek.