Regisztráció Blogot indítok
Adatok
sansavera

0 bejegyzést írt és 12 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az m1 választási műsora megédesítette az első forduló minden vérciki pillanatát, olyan műsor lett belőle, ami egyszerre ekézte az OVB viccparódiáját és ásta alá a közszolgálatiság idiotizmusát. Iszonyú kellemetlen lehet egy ilyen helyzetben közszolgálati médiamunkásnak…..
sansavera 2010.04.13 09:10:45
@Süveges Gergő: az tök jó, hogy ti (Törökkel és Giró-Szásszal) felteláltátok magatokat. Bár én azért a viccelődés közepette hiányoltam néhány információt (az ominózus jogszabályról, az OVB-ről, OPVI-ről, stb.) Az pedig véresen ciki hogy a műsor második felében fogalma sem volt a műsor irányítóinak, hogy mikor hova kellene kapcsolni. Mert arra még gondolni sem merek, hogy direkt nem adták a Lendvait vagy a Mesterházyt, vagy Vonát, vagy Dávid Ibolya lemondását élőben... csak Orbán beszédét...

Szóval, azért ne legyünk már olyannagyon büszkék magunkra.
sansavera 2010.04.13 09:11:48
sansavera 2010.04.13 11:53:14
@Don Bandi: nem a nyivákolás hiányzott, dehogy. hanem az, hogy a közszolg-nak mondott MTV választási műsora ne maradjon le a köztársasági elnök beszédéről, meg egy kivételével minden más pártvezető beszéldéről. Főleg, hogy a Süveges a híradóban előtte még valami olyasmit ígért, hogy "akkor, amikor történnek" a dolgok, megmutatják... ez szimpla szerkesztői/rendezői dilettantizmusnak tűnik.
Hol vannak már azok a szép idők, amikor Bárdos András a stúdióban tette helyre Máté Krisztát, amiért nem mondta elég gyorsan, hogy akkor ki is nyert Borsod-Abaúj-Zemplén megye ötös számú választókerületében. Négy éve még Bárdos saját feleségén demonstrálhatta, hogy ő…..
A Spektrum által felfedezett két, kézikamerás újságírónak, Cseke Eszternek és S. Takács Andrásnak voltak már jól sikerült és kevésbé jól sikerült riportjaik, a szombat este adásba kerülő bolíviai részt azonban mindenkinek érdemes megnéznie, akit csak egy kicsit érdekel,…..
comment:com Ügyesen nyúlt az RTL 2009.10.11 15:47:00
A magyar valóságshow-felhozatal a nemzetközi trendeket követi, kevés olyan reality születik a magyar kertévék berkeiben, aminek nem egy brit, holland, német, vagy amerikai műsor lett volna az eredetije. Az RTL Klub 2007-ben már megpróbálkozott egyszer az össznépi tehetségkutatással,…..
sansavera 2009.10.12 10:15:20
@sansavera: között, bocs
sansavera 2009.10.12 10:14:41
@sixx: szerintem meg a nyúlás az nyúlás. ha "ügyes" is. felháborító, hogy az rtl mit megenged magának. azt használják ki, hogy olyannyira kicsi a magyar piac, hogy a BBC-nek, ITV-nek, stb nem éri meg utánamenni, beperelni, stb. ettől függetlenül a BBC-nél tavaly kivágta a biztosítékot a celebtáncoltatós műsor koppintása, volt is valami a két csatorna köött, már nem emlékszem potnosan. én pl szívesen olvasnék tényfeltáró posztot a gátlástalan műsorlopásokról. ebben abszolút az rtl van az élen.