Regisztráció Blogot indítok
Adatok
rosszarcz

0 bejegyzést írt és 25 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
w Amire nincs magyarázat 2010.07.05 05:00:00
Amikor nincs magyarázat, akkor a Zemberek költenek maguknak. Spekulálnak, konteókat gyártanak, és nagy élvezettel osztják meg azokat egymással. Ezért nem hibáztathatók, az emberi elme nem tűri a vákuumot, akkor érzi jól magát, ha érti a világot. A kormány eddig majdnem minden…..
rosszarcz 2010.07.05 15:13:48
@agyvihar: Pontosan! Talán az LMP, de az még a jövő zenéje, mit tudnak letenni az asztalra. Szerintem lehetett volna a Fidesz/KDNP a győztes párt, csak a kétharmadot nem lett volna szabad megadni nekik. Abban az esetben lenne ellenzék, köztársasági elnök, stb., akik féken tudták volna őket tartani, és így talán valami építőbb jellegű kormányzás kezdődött volna.
w Fortélyos félelem igazgat 2010.04.08 05:45:00
  A győztes ismert, a győzelem mértéke még kérdéses. Benne volna a pakliban, hogy 2002-höz hasonlóan a biztos eredmény tudatában elalszik a fideszes tábor, de azért van tétje a játéknak: hogy meglesz-e a kétharmad. Ettől várhatja a Fidesz, hogy a már elkötelezetteken felül…..
rosszarcz 2010.04.08 15:12:33
@Tóta W. Árpád: A képek nagyon passzolnak :D, de azért egy linket vagy egy hivatkozást kirakhatnál... Mondjuk ezt: "http://en.wikipedia.org/wiki/Shoggoth"
w A római patkányfogó 2010.04.02 05:45:00
Oké, feladom, eddig bírtam. Direkte igyekszem kerülni már, hogy a vallás, és azon belül a kereszténység abszurditásán rugózzak. Bár nem nagyon értem, miért ne tehetném akár hetente, elvégre a templomban is sok a műsorismétlés, mégis szeretnek az emberek rendszeresen ugyanarról…..
rosszarcz 2010.04.03 10:05:39
Még hogy a hajnali hírolvasás értelmetlen dolog... Részvétem! :-(((

Más. Ami engem a legjobban sokkol ebben a cikkben, azok a kommentek. Sok kis szarból lesz a nagy szar, a pedofil papok (felekezettől függetlenül) pedig már olyan régóta garázdálkodnak büntetlenül, hogy ennél nagyobb szar manapság talán nincs is. Csak a vécén való lehúzásához először mindenkinek egyénileg szembe kéne nézni azzal a szomorú gondolattal, hogy mi is az egyház valójában, hogy Isten nincs, és hogy a koporsóba tényleg Te kerülsz, nem is oly meglepő módon. Ennél azért minden vallás jobbat kínál, és még senki sem reklamált! Oké. És ennél a pontnál váltok át én is, akárcsak Árpád, nyugodt emberről őrjöngő fanatikussá, és most nekem is (képletesen) hab bugyog a szám sarkából, és ezt büszkén vállalom!

HA AZ ÉN KISKORÚ GYERMEKEM ÉLETÉT TENNÉ TÖNKRE BÁRKI IS A BETEG SZEXUALITÁSÁVAL... (öncenzúra)! Nézz meg, vazzeg, egy pornófilmet, és a csaj helyébe képzeld oda a kisfiad, és onnantól már mindegy, hogy ki játssza a nagyfarkú Rocco-t! Ha erre valaki nem ordít fel (magában) állati dühvel, az maga is beteg!

Meddig kell még süllyednünk ahhoz, HÁNY GYEREKET KELL MÉG EZEKNEK A PATKÁNYOKNAK MEGRONTANIUK, hogy az emberek szembenézzenek ezzel? Ez még a gyilkosságnál is súlyosabb bűn, hé, felfognátok már végre!!!

És ha a természetet vagy a történelmet megnézed, mindig azok élték túl, akik megvédték a kicsinyeiket. Innen tudom, hogy ez az indulat jogos és egészséges, innentől nem aggódok. A kérdés tényleg csak az, hogy hány gyermeki élet szenved csírájában totálkárt addig... Száz? Vagy ezer? Mert a jelenlegi állás szerint a bukik a többmilliót tartják esélyesnek... :-((((( És nagyon bízom benne, hogy én tévedek!
Brit kutatók - már rosszul kezdődik. Pedg ezúttal nem állítanak semmi meglepőt: pusztán azt, hogy aki hülye, haljon meg. Illetve, felszólító mód nélkül: aki hülye, meghal. Méghozzá valószínűleg szív- és érrendszeri betegségben.Komolyan: az öt legfontosabb kockázati…..
van amikor egyszerűen nem jön a szemedre álom. valami ismeretlen belső nyugtalanság. kicsit olyan, mint amikor tudod, hogy elfelejtettél valami fontosat... valami nem hagy nyugodni, nem hagy aludni. nem a kávé, nem az a két pohár rozé, nem történt semmi dráma... kavarognak ugyan a…..
rosszarcz 2009.08.05 11:40:22
w Szellem a gépben 2009.07.21 06:00:00
A hit hegyeket mozgat, és ha a hegy éppen a hit útjában áll, akkor annál rosszabb a hegynek. Nem a kereszténységről van szó, azon túl vagyunk. A hitet sokkal szélesebb értelemben értjük, ősibb, atavisztikus, elemi hiedelemről van szó, név szerint a kísértetről. A hazajáró…..
valami történt. rendszerhiba vagy ováció, robbanás vagy kisülés, lavina vagy földcsuszamlás, a csuda tudja melyik. szép volt. remek. naná!  hozzávalók: egy medence, egy szomszéd, egy eldugott kis utca, egy majom, egy kapitány, egy sellő, egypár kedves-rendes ember, egy régen…..
rosszarcz 2009.06.23 17:01:42
@flora: TÉNYLEG!!! :-))))

"A rag doll is a children's toy. It is a cloth figure, a doll traditionally home-made from (and stuffed with) spare scraps of material."

en.wikipedia.org/wiki/Rag_doll

LOL
Szellemi étkezde IQ, mint márka 2009.06.02 17:04:35
 Bár az IQ nem minden, egyes vállalkozók mégis úgy gondolják, hogy ez a két betű fejezi ki legjobban termékük imázsát. Az még érthető is, amikor egy laptopnak adják ezt a fantázianevet, hiszen a számítógép dolga az információk gyors feldolgozása és az utasítások…..
rosszarcz 2009.06.02 18:59:23
hoping for a better world gyereknap 2009.05.29 16:08:00
szembesültem megint a ténnyel, hogy még mindig gyerek vagyok, lassan hajlott korom ellenére is :) ez remek. tényleg az. ez úgy merült fel most, hogy fűzöm a drága anyukámat, hogy ugyan hamár egyszer mindene megvan hozzá (ld. tehetség & technika) igazán rávarázsolhatná azt…..
rosszarcz 2009.05.29 19:41:23
w Az aknamunka ünnepe 2009.05.05 04:20:00
Magyarország válságának szép fényes tükrei az ünnepei, amiket helyesebb szabadnapnak hívni, mert ennél szélesebb közmegegyezés nincs egyikről sem. A munka ünnepe évtizedek óta folyik össze a majálissal, ami tényleg semmi mást nem jelent, mint hogy most már elég jó idő van…..
Nemrég olvastam a Pownce (ami egy Turulcsirip-szerű, mikroblogging oldal), bukásáról, és ott láttam, hogy a Pownce egyik alapítója és a vezető fejlesztője az alábbi hölgy volt: Manapság még nem túl gyakori dolog, hogy modell külsejű leányzók vezető fejlesztők legyenek…..
Manapság gyakran kapom azon magam, hogy jól ismert dolgokkal kapcsolatban szokatlan gondolataim támadnak. A legutóbb például a terhes nők reggeli rosszulléte vert hullámokat a fejemben. A rosszullétet általában betegségekhez, hibás működéshez kötjük. Ehhez képest furcsa, hogy…..
rosszarcz 2008.12.07 09:01:39
Az evolúció célja a szaporodás/fajfenntartás, és nem a kényelem. Szülési fájdalmak mellett mégis az ember az "uralkodó faj" ezen a bolygón, szóval az evolúció tökéletesen hatékony volt. Mellesleg - bár nem vagyok nő - a szülési fájdalmakat és reggeli rosszulléteket még abszolút elviselhetőnek tartom, összehasonlítva mondjuk a fekete özvegy párzási szokásaival... :-))))) Szóval azért pár dolgon már túlléptünk! ;-)

hu.wikipedia.org/wiki/Fekete_%C3%B6zvegy

A rosszullétet pedig nem a "hibás", hanem a megszokottól eltérő működéshez kötjük (lásd pölö klimax, másnaposság, stb), és ebbe a definícióba a terhesség simán belefér. A fájdalom is logikus: a méhnyak szélessége mondjuk 80 éven át (nem vagyok orvos, javíts ki, ha tévedek!) 2,5-6 cm-es intervallumban van, pont azért, hogy a "szűkösség" miatt a szex örömet szerezzen, és ezért gyakran csináljuk! :-))) És az életben pár alkalommal ezen kell átnyomni egy 15-20 cm széles gyerkőcöt. Hát még szép, hogy fáj, hisz ez is eltér a megszokottól. Hogy miért nem 15-20 cm széles alapból? Mert akkor ahhoz olyan széles férfi nemi szervek kellenek, ami kicsit kellemetlen lenne... ;-)

hu.wikipedia.org/wiki/M%C3%A9h_(szerv)

Szerintem abszolút nem vagyunk összecsapva.
Agyvihar Nő az űrben 2008.11.24 07:40:00
Egy nő elvesztett egy táskát. Ebből még nem lesz címlapos hír, de ha az űrben teszi, akkor más a helyzet. Heidemarie Stefanyshyn-Piper november 18-án űrséta közben vesztette el a szerszámos táskáját. Egy nagyobb táskából cibálta éppen kifelé, és miután kihúzta,…..
A bulvár mindennek a legalja, térdig gázolunk a mocsokban, az értékek devalválódnak, a vaskos primitívség a menő, a nejlonsztárok, a nulla emberek fénykorát éljük.Amikor néha elitista hangulatban vagyok, akkor én is szoktam ilyeneket gondolni, Ilyenkor jönnek jól az ilyen cikkek,…..
Agyvihar Technikai közlemény 2008.11.21 16:17:58
Aki RSS-ből jön, és a Blogtér után hirtelen itt találja magát, az ne csodálkozzon. Némi kísérleti időszak után a blog átköltözött ide, és itt folytatódik. ..