Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Nyúlcipó

0 bejegyzést írt és 124 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Orsi szerint a Fibernetnél is megindult a fantomtartozások behajtása. Őt és több ismerősét is 2008-as számlatartozásra hivatkozva kapcsoltak le a netről, bár korábban erről nem értesítették őket: Muszáj most írnom Neked gyorsan, hogy mielőbb minél többen olvashassák:…..
Micsoda csodás végkifejlet: a Vodafone olvasta a Homárt, megkereste pórul járt Balázst,  elismerte a hibát és 3 havi ingyen mobilnettel kárpótolta az ügyfelét. Kedves Homár! A Vodafone elolvasta a Homáron a szívfájdalmam és - anélkül, hogy nála panaszt tettem volna -…..
Aki már egyszer beszopott egy üdülési jogot, statisztikailag fogékonyabb lehet a további jóhiszeműségre. Nem csoda, hogy léteznek erre a szegmensre specializálódott csalók: Meghirdettem üdülési jogom eladását, és a cégfelszámolásom miatt viszonylag sürgős lenne. Feltettem…..
Réka osztályát jól megszívatta a fotós cég, akiket a tablófotózással bíztak meg. Mondjuk azt, hogy így felnőttkoruk hajnalán ez volt az első seggberúgás amiből tanulniuk kell: legközelebb előre mindenben megegyezni, szerződést kötni, igazunkért kiállni, asztalt borogatni,…..
A magyar rendőrség elérte azt a tahósági szintet, amit már nem nagyon lehet überelni, legközelebb talán Pintérsanyáék alatt. Naiv kismamát éjjel fél egykor vitték be a disznók egy feljelentés alapján, mondván okirathamisítás miatt országos körözés van ellenük. Reggel 9-ig…..
Gertrúdot azzal találta meg a gas.hu, hogy mostantól átveszi a gázszolgáltatást és ezentúl neki kell fizetni. Gertrúd alá is írta velük a szerződést, de valami gyanús lett neki, ezért utánakérdezett a helyzetnek Fővárosi Gázműveknél. A helyzet pedig az, hogy a…..
A Homár is találkozott már a jelenséggel, amikor egy A4-es lapon kell ismételgetni az aláírást a bankban, amíg nem hasonlít eléggé a 10 éve szkennelt verzióra. Laci a Citibanknál került 22-es csapdába, minthogy régi hitelkártyafotója miatt azt nem biztos, hogy mindenhol…..
Nyúlcipó 2010.02.22 15:40:07
Azt utálom a legjobban, amikor a gyerekeket használják fel a kereskedelmi görénykedéshez. Hangsúlyozom, hogy a lenti történetben nincsen semmi törvénysértő, a Mester kiadó, amennyire innen meg tudom ítélni, mindent szabályosan csinált. Csak éppen alattomosan, hiszen a szándéka a…..
Nyúlcipó 2010.02.19 14:37:03
Nyúlcipó 2010.02.19 14:45:21
@AlulírottFentemlített: Pontosabban Héderné Vince Lilla :D
@akikaztmondjákni: mert nyúl vagy :D
István a szolnoki Corában szeretett volna 3 csomag akciós marhanyelvhez jutni, de úgy látszik, ezzel a biztonsági szolgálat vezetője és így volt, és az egyik csomagot kitépte a kezéből. Pontosan nem is értjük, miért volt erre szükség, ha felvásárolja magának az összes akciós…..
Gábor fotókkal dúsan illusztrált panaszkiáltása következik mindjárt. Ismeretlen helyen, látszatra teljesen legális, ráadásul ingyenes parkolóhelyre állt be, de megbüntették, mert a hely mozgássérülteknek volt fenntartva, a Naiv Ügyfél pedig nem vette észre a táblát. Gábor…..
Nyúlcipó 2010.02.18 09:45:55
@pakesz: mert a kisgyerekek tudnak sétálni 15 métert, de egy lábatlan-kezetlen-sánta-béna-tolókocsisnak nem biztos hogy annyira vidámság az a plusz 15 méter.
de egyébként is, ha ki van írva, hogy itt csak hupikék hummer állhat meg, akkor odébállok (mert az enyém rózsaszínű) és nem kezdek el okoskodni.
nálunk basszus a vélszkijáratba is beparkolnak, és ha egyszer ne adjisten tűz lesz, akkor lehet bennég 200 ember, mert a suttyója nem volt képes még két métert tolatni.
A.-nak elrepedt a bokája, utána meg megbüntették, így olvasónk elkerülhetetlenül feltette a Nagy Téli Homárkérdést: miért büntetnek szabálytalan parkolásért a közterületfenntartók olyan helyeken, ahol az autósok éppen azért kénytelenek tilosba állni, mert a szakemberek…..
Nyúlcipó 2010.02.11 11:27:17
@akikaztmondjákni: azoknak nem lesz kövezés :D
PetiAti valódi boldog ügyféllé tette a Decathlon egy megdöbbentő eljárással: ami az egyik áruházban le volt értékelve, az a másikban még nem, de mivel PetiAti kiment érte, egy szó nélkül odaadták neki olcsóbban. Megható történet egy evezőpadról. Betévedtem a Decathlon…..
Mindenki nézzen magába és döntsön, hogy akkor most érdemes-e hipermarketekbe járni avagy sem:Ezt a gyöngyszemet sajnos, csak akkor sikerült lekapni, amikor már felállt, mert addig GUGGOLT!!! Képzelhetitek...Üdvszmut..
Vannak olyan dolgok, amiket mindenki tud, de soha senki nem tesz ellenük semmit, és nem is beszél róla szinte soha. Ilyen például az, hogy a magyar kéményseprők nem néznek bele a kéménybe, hanem csak elkérnek egy szerény összeget, és aláírnak. Azaz nyilván létezik olyan…..
A Homár félelemmel vegyes megdöbbenéssel tudta meg, hogy még létezik Ready Computers és a levélíró Katt-katthoz hasonlóan még emberek is járnak oda várásolni. Aztán gyorsan kiderült, hogy mégse létezik, csak úgy tűnik: Az a helyzet, hogy tegnap tudtam meg, hogy nincs is olyan…..
Nyúlcipó 2010.02.09 11:33:54
@akikaztmondjákni: Akiaztmondjákni vagy nem akikaztmondjákni, ez itt a kérdés! :)
Speciális időtorzító eszközöket tesztelnek az APEH tudósai, melyek segítségével Béla esetében például addig sikerült kihúzniuk a fizetéskönnyítési kérelem elbírálását, mire befizették a tartozást: Cégünk nemrég az APEH-tól értesítést kapott, hogy…..
Fantasztikus szuperinfós hirdetést hozott nekünk szóviccblogos harcostársunk, Hancu, a reklám azonnal meg is kapta az Évtized árukapcsolása díjat. Először csak simán nevettünk, hogy hahaha, ha sírkövet veszel, tunéziai nyaralást kapsz ajándékba, muhaha, aztán egyszer csak…..
Az előbb a következő üzenetváltás zajlott egy indexes levelezőlistán:XY:avar jános az atv-n az előbb arról spekulált a nemzet nyomán, hogy lehet, hogy a fidesznek nemhogy 2/3-a, de esetleg 50%-a se lesz. de a bréking az, hogy MAJDNEM magyar nemzetnek nevezte a magyar…..
Nyúlcipó 2010.02.02 10:25:19
MesésKrémes egy az elmúlt napok hóhelyzetén kiborult pesti lakosok közül és az a remek ötlete támadt, hogy a reggelenként lesben álló parkolóőrök kezébe nyomhatna valaki egy hólapátot, hogy hasznuk is legyen. Ugyanis a gazdátlan járdákat nem takarítja le senki és ha nincs…..
Nyúlcipó 2010.02.02 07:49:46
@salapapa: írhattam volna Erdélyt is, ott is ellapátolják.
Viszont a múltkor mentem dolgozni és látom, hogy pár marharépa a kocsibeállójából, horgászbolt elől, stb. kidobálja a főútra a havat.
Azért ehhez már igazi csemegeparasztnak kell lenni. :)
Nyúlcipó 2010.02.02 08:19:37
@salapapa: "attól függ, mikor szórja ki a paraszttya"

ez olyan augusztus környékén lehetett :)
Nyúlcipó 2010.02.02 09:12:43
@cso zsi: Pont ugyanolyan ház van húsz az utcánkban, 18-an el tudjuk hányni normálisan, kettő paraszt kitolja az útra.
Valami hatalmas félreértésnek kell lennie a háttérben, mert hogy egy 999 Ft-os termékre ne fogadja el a pénztáros az 1000 Ft-os étkezési utalványt, mondván hogy az kisebb értékű, máshogy egyszerűen nem fordulhat elő. Viki is értetlenül áll az események előtt, vajon mi lehet a…..
Nyúlcipó 2010.02.01 15:51:23
@Gyurma Pappa: egy faszt van igaza. ha 999 forintot 1000 forintos bankjeggyel ki lehet fizetni, akkor egy ugyanolyan értékű utalvánnyal is lehessen már.
készpénz helyettesítő eszköz? ki nem szarja le, oldják meg ahogy akarják, ez már nem a vevő dolga.
ez csak szarakodás.
angliában, ausztriában miért nem szopatnak 1 centért??
váltottam utazási csekket Hollandiában, már éppen zárt a bank. de nem kidobtak, hanem átváltották és mikor kérdeztem, hogy miért nem voltak le 5 guldent kezelési költségnek azt mondta a faszi, hogy már lezárt valamit és ki nem nyitja, majd holnap megoldja valahogy.
így is lehet.
Mai kábeltévés játékosunk, Gang az INGYENESEN szó tágabb értelmével ismerkedhetett meg a UPC-nél. A videotárban elérhető, amúgy közepesen mérsékelt Flash Forward sorozat valójában csak a gold előfizetőknek ingyenes: Néhány hete vagyok csak UPC digitális tv előfizető.…..
  Tavaly júniusban szórakoztunk és szörnyülködtünk a híren, hogy a Penny Market árauházaiban kitört a balhé a fillérekért árult, ám valójában nem kapható, idézőjel közé kívánkozó sajt miatt. Még videónk is volt a remek harcról, ezt most megtekinthetjük újra.A…..
Egy értelmetlenül elhúzódó csere miatt Zso családja nem tud hol fürdeni. Ugyanis amíg a kád előlapja nincs meg, a fürdőszobájukat sem lehet befejezni. A rég kifizetett előlap viszont csak nem bír megérkezni, miután az első példány hibás volt, ezért át sem vették, csak…..
Az S.G-nek ígért 2 hétből 2 hónap lett, a hivatalos szerviz meg ezalatt nem nagyon csinált semmit. Végül egy félig elkészült javításért akarták elkérni a teljes árat, tehát összességében semmi nem teljesült abból, amit eredetileg vállaltak, az ügyfél viszont tehetetlen.…..
Nyúlcipó 2010.01.27 15:44:10