Regisztráció Blogot indítok
Adatok
westhammer

64 bejegyzést írt és 231 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A gyökérségnek van az a szintje, amit csak direkt lehet elérni. Amihez nem elég a vele született sötétség, a gyerekkori és/vagy felnőttként elszenvedett frusztráció. Amikor az ember rákészül, vesz egy nagy levegőt, és berúgja a taplóságmétert, hogy hadd pörögjön. És ilyenkor jön ki belőle ez…..
Kedves olvasónk, igen, ön, vagy Ön, maga, vagy te, vagy Te, ha már, szóval önÖnteTemaga egy agyilag és lelkileg sérült barom. Mert olvassa az Indexet, aminek címlapján a kétségkívül figyelemfelkeltő címre (szakmai kifejezéssel élve, pinás címre) klikkolt, és itt van, ezt a posztot olvasva. Akkor is…..
Pankráció: igazinak látszó, de kőkeményen megjátszott, jelmezes-beöltözéses bohóckodással kevert verekedés a ringben. Az amerikaiak valamiért zabálják. A Netflix egyik új sorozata, a GLOW egy olyan világba visz el minket, amiről lehet, hogy hallottunk már, de igazán sokat nem tudunk róla: a…..
westhammer 2017.05.18 16:41:25
Az 576 KByte sokat jelentett nekem régen. A 90-es években szinte csak ott vásároltam, hiszen nem nagyon volt semmi más, meg imádtam az újságjukat, aztán jöttek a kisebb konzolboltok, az újság feledésbe ment, majd szép lassan a kis boltokból is kinőtte magát egy-kettő. Mára ott tartunk, hogy bőven…..
westhammer 2017.05.12 19:32:43
@rozsamarci: A LEGO boltokat nem az 576 üzemelteti, just so you know. Az 576 előző tulajdonosáé a LEGO bolthálózat, de neki már nincs köze az 576-hoz.
A hír, amiről sosem gondoltam, hogy le fogok írni: Rihanna szerepelni fog a Bates Motel következő évadában, ráadásul abban a szerepben, amit Janet Leigh játszott az eredeti, 1960-as Psychóban. Azaz ő lesz Marion Crane, akit a filmtörténet egyik leghíresebb jelenetében a zuhany alatt több…..
westhammer 2016.07.23 20:27:23
A Nintendo neve megkerülhetetlen a videojáték-iparban. Most megnéztük, melyek voltak a vállalat legsikeresebb konzoljai. Jövőre lesz 40 éve, hogy az először kártyagyártásból élő japán cég kiadat az első dedikált videojáték-konzolját. A Color TV Game névre hallgató eszköznek köszönhetően először…..
westhammer 2016.05.03 09:23:05
"A legsikeresebb exkluzív játék kétségkívül a nyitócímek között szereplő Super Smash Bros: Melee volt..." - Melee nem volt nyitócím.
Az se igaz, hogy elpártoltak volna a Gamecube-tól a fejlesztők, bőven jöttek ki rá multiplatform címek. A Gamecube amúgy bőven erősebb volt, mint a PS2 vagy a Dreamcast.
Az N64 nem volt az első konzol, ami képes volt 3D-re, már a Sega Megadrive-ra (Virtua Racing) és a SNES-re (StarFoX) is jelentek meg 3D játékok, de még a PS1 és a Sega Saturn is jóóóóóval hamarabb jött ki.
Animal Crossing azért eléggé ismert volt már a 3DS előtt is, az egy dolog hogy sikeres a 3DS-en, de már a Gamecube-os játék is siker volt.
A SNES meg persze 16 bites.
" a japán cég legelső konzolja." - valójában a NES tette ismertté világszerte a Nintendót, de ha kézikonzolokat nézzük akkor a Game & Watchot már korábban kiadták és Pong-konzolokat meg játéktermi gépeket már gyártott korábban a Nintendo.
"sokan szinte tudtában sem voltak annak, hogy melyik cég áll a konzol mögött, jóllehet, a vállalat logója is rá volt nyomva a műanyag felületre a híres kék felirat mellé." - ez nettó hülyeség, nagyon is tudatos reklámkampánnyal vezette fel a GB-t a Nintendo.
"ezen a gépen játszhattak az emberek először a Tetris-szel" - nem, valójában kb. minden máson játszhattak vele, pl. atari pc-ken, IBM PC-ken, NES-en, Famiconon, Apple II-n, BBC Micron, c64-en és kb. a kor összes egyéb számítógépén. a kavarodás ott van, hogy valójában a Gameboyon nagyon-nagyon sikeres lett a Tetris, hiszen a játékot adták a géphez.
Ez most nem átbaszós cím, és nem az derül ki, hogy egy jótékonysági ketrecharc-viadal keretein belül a fejvédős-fogvédős realityhőst kicsit megverte egy szénné varrt ketrecharcos, hanem az, hogy a palit kajakra nagyon szétütötték. ..
westhammer 2016.01.14 14:58:04
Már 8 éve, hogy véget ért minden idők egyik legjobb tévésorozata, a Drót, de vannak akik még mindig nem tudnak lekattanni róla. Ilyen Elliot Lim is, aki a DK Studiosszal a Man Seeking Womannek már gyártottak animált bevezetőt, de most az alkotó feltöltötte egy másik munkáját, az HBO Drót c.…..
Hogy miért annyira jó a Fargo második szezonja, arról majd a jövő heti zárórész után fogunk írni, mindenesetre a kilencedikben olyan történt, amiről muszáj beszélnünk. Figyelem: S P O I L E R! Képzeljük el, micsoda trollkodás lenne, ha az egyik Walking Dead idényzárójának…..
Áll a bál New Yorkban, egy csomóan kiakadtak, hogy a The Man In The High Castle című Amazon-sorozatot úgy hirdetik, hogy a metróban az üléseket náciszerű jelekkel látták el. A Philip K. Dick-adaptáció ugye arról szól, hogy a tengelyhatalmak nyerik a második világháborút, és…..
Nagyon vártuk már a láncfűrészkezű Ash Halloweenre időzített tévés visszatérését, mert már a korábban kiszivárgott werkvideók és előzetesek alapján is egy patakvérben úszó, menően retró állatkodásnak tűnt. Nem csalódtunk: Sam Raimi és Bruce Campbell pontosan…..
westhammer 2015.11.04 20:43:56
Nekem iszonyatosan tetszett a pilot epizód, egyszerűen fantasztikus élmény volt újra látni Ash-t, nagyon bejött, nagyon vicces volt, nagyon látványosra sikerült. A filmeket is imádtam, ez meg hozta a beharangozott színvonalat. 10/10

@Ricz the Ronin: Melyik barom írja le mit jelent, hogy bármikor felolvashassa?

Pont ez a lényeg hogy Ash egy pojáca az életben, hatalmas lúzer barom, aki semmire nem viszi. Viszont amikor előveszi a láncfűrészt meg a Boomsticket, akkor ő a király.
Saját fejlesztésű játékunkban tesztelheti a tudását, két fordulóban, és összesen öt percet kell rászánni, megéri.  Az első körben a férfi csapat válaszát kell kitalálni, és figyelem, nem a helyes válasz a kérdés, hanem az, hogy a két férfi mit tippel majd. Ehhez…..
westhammer 2015.10.22 18:10:57
@PongLenis: valójában az összes focilabda mérete ugyanakkora, a labdák között 5-ös méretű. de persze hülye a kérdés, mert ki a fene tudja fejből mennyi lenne az átmérője?
Annyira magyaros véget ért a hazai labdarúgó-bajnokság közvetítése körüli huzavona, hogyévek múlva tanítani fogják majd valami állami médiaakadémián: a jogok egy részéért nem kevés pénzt fizető Sport TV egy meccset sem adhat a hétvégi bohóckodásból, mert csak. Mindegy,…..
westhammer 2015.07.17 11:57:33
@bombika77: Én személy szerint szívesen nézek magyar focit, arról meg annyit hogy az embereket érdekli, hiszen egyedül a Real Madrid-Barcelona szezononként 7 részes szappanoperát nézik többen nálunk. Szívesen járnék én meccsekre, csak perpillanat 100 kilométert nem tudok utazni minden hétvégén, hogy megnézzem a legközelebbi csapatot, így maradt a hétvégi szombati-vasárnap délutáni tv-s meccsnézés. Legalábbis eddig így volt. Az meg hogy kinek mi a szar, nézőpont kérdése: én nem szeretem nézni az olasz focit, nem szeretem a spanyolokat se különösebben, jobban szórakozok mondjuk egy FTC-Újpesten, vagy egy Videoton-Debrecen meccsen.
És most nemcsak magáról az epizódról beszélünk, mert az is megér egy misét - a második évad sokkal jobb, mint az első volt, és amellett, hogy szétröhögöd az agyad, kicsit belelátsz abba is, milyen lehet egy techstartupnak ma az USA-ban, és hát ugye kurvára nem kolbászból…..
westhammer 2015.05.26 19:15:15
@pocak: érdemes
Andy Weir azonos, The Martian (magyar kiadásban: A marsi) című sci-fi sikerregényét Drew Goddard dolgozta át szkriptté, a főszerepében Matt Damon alakítja Mark Watney amerikai űrhajóst, akinek egyedül maradva kell túlélnie a vörös bolygó támasztotta megpróbáltatásokat, így nem…..
Bizony, nemcsak mi vagyunk böszmék néha, hanem az amerikai kollégák is: a tegnap esti Grace klinikában volt egy SOKKOLÓ momentum, amitől MINDENKI LETETTE A HAJÁT ÉS SÍRT - VOLNA, de az infó már az epizód tévébe kerülése előtt kijött az érintett színészről, és arról, hogy…..
comment:com Napilajos 2015.03.19 10:00:00
..
westhammer 2015.03.19 20:22:33
comment:com A nap képe 2015.02.11 12:00:00
Na, melyik sorozat forog gőzerővel éppen? ..
westhammer 2015.02.11 12:23:06
A tavalyi 24-kaland után a Fox jelezte, hogy nem kizárt a folytatás, de aztán sokáig csend volt Jack Bauer körül - egészen mostanáig. A Fox az X-Akták feltámasztása (és a teljes agyrém kategóriába tartozó Prison Break-folytatás meglebegtetése) mellett bejelentette, hogy 2016-ban…..
Ez az ember gyakorlatilag mindent tud, most Billy Joel tiszteletére énekelt és harmonikázott a PBS-en. Joel megkapta a Gershwin-díjat a Library Of Congresstől, vagyis a kongresszusi könyvtártól, annak örömére közvetítették a tévében ezt a ritmusdáridót: Your browser does not…..
Egyelőre ennyit tudunk: Molly: Makay Andrea Lorne: Kőszegi Ákos Lester: Pusztaszeri Kornél Gus: Zámbori Soma A 2014-es év egyik legjobb újoncát január közepétől az AMC vetíti itthon...
Elbúcsúztunk a napokban a Colbert Reporttól, David Lettermantől, viszont a legszomorúbb késő esti vicces talkshow búcsú a héten egyértelműen Craig Fergusoné. Személyében ugyanis a műfaj jelenlegi legjobbja távozik, akihez foghatót valószínűleg sokáig nem fogunk még látni…..
Esküszöm nem akarok geci lenni, de könyörgöm, ha ma Magyarországon valaki azt hallja, hogy Horti angyalai, nem Horti Gábor új műsorára gondol, hanem arra, hogy ez biztos egy kémfilm az egykori kormányzóról, aki nőket beszervezve igyekezett titkokat kiszedni az ellenséges…..