Regisztráció Blogot indítok
Adatok
O.Dávid

0 bejegyzést írt és 10 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Pár hete hirtelen felindulásból írtam egy posztot Aladárról, a T3-as Transporteremről, pontosabban arról, hogy aznap reggel a Szentendrei úton gőzfürdővé változott a beltér, mert megadta magát egy vízcső, és ezért nem jutottam el vele a szerelőhöz. Még mielőtt kiment volna a…..
O.Dávid 2013.08.11 14:33:12
@C@raVWelle: A régi "szarra" is oda lehet figyelni! Részemről ez nem csak pénz kérdése (persze az se árt, ha van), de lehet ésszel is csinálni! Én personel imádom a régi "szaromat" (is)!
Lelkileg se nagyon tudtam felkészülve: az ebéd utáni kajakómában kaptunk egy telefont az Autóvadász munkatársától, Vezda Lacitól, hogy a BRFK GBEO nyomozói és az NNI munkatársai autótolvajokat fogtak a Népszigeten, ott egy csomó lopott autó, meg a műhely, meg akarjuk-e nézni.…..
O.Dávid 2011.05.05 21:34:27
@thisisnotsound: A kötél az túl kíméletes...le kell vágni a kezüket, hogy szenvedjenek is eleget...én is átéltem tavaly decemberben, mikor az évekig spórolt pénzen vett 2 éves Civicemet, karácsony előtt ellopták...hát nem kívánom senkinek az érzést...a börtön csak továbbképző ezeknek!!!!
Üdvözlöm önöket tömött standunkról. A standról, ahol tulajdonosok mutogatják autóikat a látogatóknak, a standról, ahol mindent szabad, feltéve ha óvatosan csinálják.Reggeli hivatalos sajtótájékoztatónk után megnyíltak a kapuk és mi – bevallom – kicsit félve…..
Történelmi pillanat, ezért volt minden: az idegölő szervezés, a sok átvirrasztott éjszaka és a kínlódás, a hideg, fagy, véreres szem. Pénz cserélt gazdát, kulcsok csörrentek. De megvan. 13:02-kor került bele az akku, amit vittek, mivel a sajátja lemerült. A belseje csodás, az autó önmagában is…..
  Két hete történt, azóta sem tudok felébredni a sokkból. De igazából minden idegszálammal szeretném, ha benne maradhatnék. Goodwood elnyelt, örökre. Vélemények az azonos című írásunkról...