Regisztráció Blogot indítok
Adatok
alexm

0 bejegyzést írt és 9 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
w Kegyelem szegény fejüknek 2010.04.26 09:30:00
Elvégeztetett. A jó kormányzásnak csak a matematika szab már határt, azt viszont mostantól érdemes komolyan venni. Sajnos ez bele fog rondítani az eddigi mesékbe, és az ügyesen felszedett, ám csekély értelmű szavazók elvárásaiba. Orbánnak sikerült, ami eddig soha, és ami mindig…..
Nahson Sávit - ez a héber neve annak a három, speciális kialakítású Gulfstream V-ös repülőgépnek, melyet az Izraeli Légi- és Űrerők (IASF) napjainkban elektroniai felderítési feladatokra (SIGINT) használnak, nyugodtan mondhatjuk, hogy világszerte.Tegnap két példány…..
Nem túl régen Sanyi megaposztjában arra kereste a választ, mi az igazán megfelelő "válságautó" azoknak, akiknek feltétlen szükségük van autóra, de a lehető legkevesebb ráfordítással szeretnék megúszni. Konklúzióként eredményt hirdetett, képzeletben az én nyakamba…..
alexm 2010.03.11 10:40:59
Lehet azon keseregni, hogy a két nagy párt tényleg mindenhez pofátlanul odadörgöli, és jól megmutyizza, és még teli szájjal röhögnek is hozzá. Kétségbe lehetünk esve amiatt, hogy tényleg szarnak a botrányra, eladnák ezek az anyjuk is, ráadásul harisnyatartóban, latextangában,…..
Tetszenek még emlékezni a Z+ emlékezetes botrányára, amikor jókedvű és minden bizonnyal jó szándékú technikusok kiszivárogtatták azokat a videókat, amiken a tévé akkori üdvöskéi, köztük az azóta egész szép tévés karriert befutott Lilu meg Sebestyén Balázs illetve a…..