Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Lady Devonshire

3 bejegyzést írt és 26 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ezt a levelet érdemes többször elolvasni, mert egyszerűen hihetetlen. A balatoni nyárban a szerencsétlen mindenes kiscsajt nem elég, hogy megdugják, de még. És ráadásul levélírónk egy borzalmasan pökhendi pöcs. Nem humoros, inkább szomorú és idegesítő történettel van dolgunk.…..
Lady Devonshire 2010.10.12 15:09:59
Gratulálunk a Drogerie Marktnak, nem erről a cégről gondoltuk volna, hogy esélyes lenne a Február Webkettes Vállalata címre, és tessék. A bolthálózat közismert arról, hogy látványosan gyanakvó biztonsági őröket alkalmaz. (Itt egy Homár-poszt egy vetkőztetős esetről. Egy…..
Örök kérdés, de most a fiú volt fiatalabb, de összesen sem idősek. Számít e a korkülönbség vagy nem? Bárcsak soha nem beszéltünk volna arról a szar kocsiról!!!! Egy 24 éves csajszi vagyok, aki másfél évet töltött el egy kapcsolatban 21 éves â01Eálom pasijávalâ01D.…..
Mandiner blog Kórházi horror 2009.12.09 11:01:00
  Sajnos az utóbbi időben rengeteg időt töltök kórházban - látogatóként. Eddig se gondoltam azt, hogy az egészségügyi intézményekben lebzselni amolyan nyaralásféle, de voltak minimális elvárásaim. Például az, hogy a betegeket megpróbálják meggyógyítani. Sőt úgy…..
A pucér lantozás koronázatlan királya az RTL-nek köszönhetően az ország egyik legismertebb agglegénye lett, hetente 1,4 millió néző követi kalandjait a nőszerzés rögös útjain, meg még legalább ennyi a sajtóban megjelenő, "kiszivárogtatott" kamucikkekben, melyek…..
Lady Devonshire 2009.12.09 13:23:23
 Elcsíptem, ORGIA a rendőrtisztin.Ejnye-bejnye Biztos Urak/Hölgyek, mire is kell az a többlettámogatás?Idézet a bulvárjastóból:"Orgián kapták a hallgatókat a Rendőrtiszti Főiskolán. Egy kollégiumi szobában két fiú és két lány elégítette ki egymást erősen ittas…..
Elcsíptem....Illetve sikerült összaraknom egy elszakadt fotót. Háááát csajok, szörnyen kínos, hogy történhetett ez meg?Ördög Nóra és Voksán Virág egy novemberi playboy gálán nyusziskodás helyett az indiánosdit választották. Vajon ki volt a ludas?Ahogy elnézem Nórika…..
Két tanulságos eset két tévécsatornával Igen, fel kel tennem a kérdést, hogy hogyan bánjon a blogger a médiával, mert már másodjára estem pofára ebben a témakörben. Első alkalommal a tv2 nyúlta le szépen az egyik írásomat, miután nemet mondtam arra, hogy a Magellánban…..
Magyaridióta Anyaszomorítók 2009.12.03 09:40:00
Aki világéletében utálta vagy lenézte az iwiw-et, az jelen poszt elolvasása helyett nézzen meg egy japán csajt, esküszöm, jobban jár. A magam fajta nem igazán testesíti meg az iwiw tulajdonosainak célcsoportját, mert ottani jelenlétem kizárólag arról szól, hogy egy helyen tudjam…..
Csacsogi Kinyitom a számat 2009.12.02 13:32:00
Ha én egyszer kinyitom a számat.....Ha én egyszer elkezdek beszélni.Igen, elindítottam a saját blogomat, megannyi komment után. Remélem olvastok, remélem csámcsogtok, "sunáztok" és sok kreálható, öltöztethető story jön a mélemre:)Ne felejtsétek el: Ha valami nem…..
Mielőtt bárki azt hiszi, hogy a Nők Lapja Caféra tévedt, közlöm, hogy ez egy férfias téma, a karácsonyfával kapcsolatos problémák ugyanis alapvetően minket érintenek!Na szóval mához egy hónapra szenteste, ennek apropóján szeretnék még időben eloszlatni egy témába vágó…..
Lady Devonshire 2009.10.09 11:07:56
@FlybyWire:
Igen én is hasonlóképpen gondoltam.
A vágy velünk született, hiszen minden jóra vágyik az ember.
Mégis, nekem szükségem van egy bizonyos alapra, hogy a vágyat tettekig vigyem. És ettől még nem hiszem hogy frigid lennék, sőt egyáltalán nem vagyok az. De csak azért mert a sex jó, nem "nem áll fel" minden pillanatban.
Ha viszont érzem hogy törődnek velem, minden pillanatban alkalmas vagyok rá.
Lady Devonshire 2009.10.09 12:40:32
@Céltalan Gyűlölet :):
Ez aztán a céltalan gyűlölet.
Azt hittem azért lehet kommentelni, mert szabad a véleménynyilvánítás.