Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Van_mikrohullámú_sütőtök?

0 bejegyzést írt és 2761 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Sanyi szerencsére nem épp hetekig nyaralt, vagy dobta ki olvasatlanul a cetlit, ami az ajtajában várta. Egyébként feltörte volna a végrehajtó anélkül, hogy ellenőrzi a tulajdoni viszonyokat? Kérdéseinket feltettük volna a végrehajtó cégnek is, hogy mégis ilyen esetben mi a…..
Van_mikrohullámú_sütőtök? 2019.07.04 15:13:06
@szvsz: "Erre (és csak erre) felszólították a díjbeszedőt, hogy mutassa be a papírokat ami alapján követelt... Akkor hirtelen elsikkadt az ügy, a díjbeszedő gálánsan lemondott a követelésekről."

Nnna ez a legrosszabb eset. Téged szivatnak, pazarolják az idődet aki ártatlan és a vége az hogy elengedik a tartozását a vétkesnek.
Ahelyett, hogy a "hivatal" és a "szolgáltató" tenné a dolgát és a link alakot zaklatná, szivatná kamatos kamattal, bepróbálkoznak a tisztességes embereknék akik viszont elérhetőek a címen (nem kell utána 10 percet nyomozni).
Nyár parancsnok alaposan bedurrantott a kályhába. Tombol a kánikula, mindeneddigi  és sohakorábban típusú melegrekordok dőlnek sorra,  az emberek túlélő üzemmódra váltottak, és hirtelen felértékelődik még a légkondis munkahely is, nemhogy a légkondis pláza, a légkondis mozi vagy egy légkondis…..
Van_mikrohullámú_sütőtök? 2019.07.04 14:42:03
@Zabalint:
Biztosan van ilyen. Én azt a megoldást szeretem amikor a buszvezető ha megy a légkondi akkor csak mondjuk a legelső és a legutsó mini ablakot nem zárja be így van elméleti lehetőség a büdös utaso miatt levegőt venni és hűvös(ebb) lehet e lvegő, bár szvsz ha 4 ajtót megállónként kinyit az a 36nm felület elegendő szellőzést jelent.

Ha nem megy a légkondi vagy csak a vezetőfülkében megy, akkor tessék minden ablakot nyithatóvá tenni plusz a tetőablakot. Nem a garázsban kinyitni, mert megtelik kipufogó végtermékkel, majd az utasok megoldják.

Mondjuk amikor vonatoztam rendszeresen csináltattam olyan csinos kis négyzet keresztmetszetű ablaknyitó kulcsot mert ezelőtt 10..20.. éve sem volt mindig elviselhető. Persze, csak ha nem volt a környéken a kaller.
Mondjuk nekem háromszög keresztmetszetű kulcsom is volt, az M3 metró miatt.. Ha az alagút megtelt volna füsttel az álmoskönyv szerint kevesen maradnának ülve, hogy szépen megfulladva megvárják amíg a sofőr kinyitja a kocsikat.. ha egyáltalán hátra jönne ;) furcsállom is, h nincs sem üveg kitörő kalapács a buszokhoz hasonlóan szerelve és tűzoltó készülék is csak az újakon, holott buszon, teherautón kötelező de még személyautón is ajánlott. Mondjuk sosem nyitottam ki ajtót, az veszélyes ha nem áll a kocsi, talán be is jelez a sofőrnek, csak vész esetére tartogattam.
Vagy az van, hogy az ingatlanpiacon évek óta tapasztalható óriási pörgés valahogy elkerüli Kistarcsát, vagy olvasónknak tényleg nem a legagilisebb ingatlanközvetítőt sikerült megbíznia. 5 hónap alatt 2 érdeklődő? Egy zsákfaluban talán, de egy fejlődő, fővárosi…..
Avagy így tömegközlekedj havi húszezerért. A duplán vett bérlet oka, hogy az automata az utas szerintem nem nyomtatott, de a gép mást mond. Volt már ilyen sztorink, ott még egy korrekt választ is találtok. Panaszosunknak egyébként egészen jó megoldási javaslatai lennének, de…..
Az eMag sokszor szerepel nálunk garanciális ügyek és panaszkezelési sztrorik kapcsán úgy is, hogy a hozzánk beérkező sztoriknak persze csak a töredéke kerül ki. Egyszerűen rejtély, hogy egy ekkora webshop miért nem fordít nagyobb gondot erre a területre. A vásárlók elsősorban…..
A szakemberhiányról nem győzünk cikkezni, már a csapból is folyik, a jó megoldást sokan abban látják, hogy többet kell fizetni – ez egy fontos előrelépés, enélkül nem is lehet haladni, de csak ettől még nem lesz több szakember az országban. Mivel egy szakember…..
Újabb bizonyíték arra, hogy a csilivili animált honlap egyáltalán nem garancia arra, hogy mögötte valódi, megbízható webshop működik. Olvasónk megjárta a Mediumbutorral, mi összeszedtük, hogy a honlapon mi minden lehetett volna baromi gyanús, és megkértük tanácsadóinkat is, hogy a szakvéleményükön…..
A Hardverapró az egyik legrégebbi és legnagyobb IT apróhirdetési oldalon, ahol közepes boltok és kiskereskedők termékei mellett magánszemélyek is árulják a mindenféle okokból eladóvá vált számítógépeiket, alkatrészeiket, mobil- , játék- , fotóeszközeiket, vagyis bármit és mindent, ami a kütyü…..
A  digitális sivatagnak is becézett Monort és környékét jelentő 29-es körzetről sokszor írtunk már, legutóbb idén márciusban, amikor a UPC azt írta nekünk: "a 29-es körzetben az utóbbi másfél évben nagyon felpörgettük a hálózatfejlesztési munkálatokat, így remélhetőleg ott sem kell már sokáig várni…..
Eljött az ősz, messze már a kikelő zöldség minden nap újdonságokkal szolgáló időszaka. Leérett, száradó növények és gaz veri fel a kertet. Főleg nagy területű, nem megművelt kertek gazdáira vár eltüntetni a gyomokat, különös tekintettel a parlagfűre. A sarló-kapa módszert 1000 m2 felett tízből egy…..
Itt a Homáron már sok mindent láttunk, de az a susnyás, amibe Gyurinak sikerült egy egyszerű vérnyomásmérő vásárlása kapcsán belegyalogolnia, még minket is meglepett. Na, nem az, hogy a kütyü nem működött - ilyen előfordul. És nem is az, hogy a patika nem hajlandó visszavenni a hibásnak bizonyult…..
Milyen módszereket használnak az olyan appok, mint az Instagram, a Facebook és a Tinder, hogy elcsábítsanak és függővé tegyenek téged? Vannak, amiben közösek, de akadnak eltérések is – a cél viszont azonos...
Van_mikrohullámú_sütőtök? 2018.03.08 13:17:29
@Sorrybori77:
" épp 10 ember várakozik a liftre, ami pont abban a pillanatban nyîlik, amikor te odaérsz"

Udvariasan köszönnék, majd sztem a lépcsőn mennék. igen a 13.emeletre felfelé is :) Ki van csukva, hogy várakozzak 10-15 másodpercnél többet vagy hogy 4-nél több emberrel szállnék be egy liftbe. Illetve ha csak ennyi ember vár talán mennék lifttel, de akkor is érkezési sorrendben szállunk be vagy hölgyek előre (Boldog nőnapot!). A közlekedés az pont nem olyasmi amiben törtetnék, az egy szükséges rossz olykor.
Ha viszont mondjuk munkában tudom a megoldást akkor meg fogom csinálni, ha kell előzve másokat. miért is ne, hiszen ez a munkám.
Az egyértelmű helyzeteken túl, mint elviselhetetlen munkahelyi körülmények, balesetveszélyes munkahely, stressz, személyes konfliktusok, van pár olyan speciális faktor, amikor akármilyen jól el is vagy a munkahelyeden, muszáj lenne váltani, a későbbi karriered – de akár csak szimplán a szakmai jövőd…..
"Az ügyben egyértelműen az érintett üzletkötő hibázott, amiért elnézést kérünk." - hát ennél kicsit többet várna az ember kedves Fundamenta, mert az, hogy az illető már nem dolgozik a cégnek, csak önökön és a jövőbeli ügyfeleken segít.  Kedves Tékozló Homár! Egy a Fundamenta Lakáskasszával…..
Hónapok óta nehezen szabadulok egy olyan időutazás emlékeitől, amelyet egy régi, több, mint 60 évvel ezelőtt írt, véletlenül megtalált levélből nyertem. Klára, az akkor 19 éves, fiatal lány februárban ezt írta vőlegényének: Drága Károlyom, ha minden jól megy, és jól spórolok a pénzemből, akkor év…..
Még nincs itt a nyár, de lesz idén is! Sőt, utazni, szállást keresni addig is lehet. Ehhez jöhet jól egy kis Booking.com-os szállásfoglalási okosító. Kedves Tékozló Homár! Idén két baráti családdal foglaltunk szállást a horvát tengerpartra, az Apartments Petricbe. A reklámszöveg:..