Regisztráció Blogot indítok
Adatok
abe

1 bejegyzést írt és 3 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Sasszem a széken Tenisz a csúcson 2014.04.29 16:53:23
A világ legmagasabban fekvő teniszpályája a világ negyedik legmagasabb szállodájának tetején található: Dubajban, a Burj al-Arab hotel csúcsán. A pálya érdekessége azon kívül, hogy több mint 300 méter magasra kell fellifteznie a bátor és tériszony-mentes teniszezőknek, az…..
Az elmúlt hetekben többször próbáltam hasznos tanácsokat adni a karácsonyi fenyő kiválasztását, helyes tartását illetően, és az is kiderült, hogy a manapság divatos élő fenyőt milyen módon tudjuk kiültetni a kertbe az ünnepek után. Egy kertészeti témájú blogon…..
Gyerekszoba Sk óriás karácsonyfa 2013.12.16 09:48:00
A padlón hasalva, egy végtelen papírlapra festeni sokkal izgalmasabb, mint egy A4-es papír fölé hajolva az étkezőasztalon. Ezért az alábbi szuper karácsonyi dekoráció elkészítésébe vonjuk be a gyerkőcöket is, garantáltan élvezni fogják. Az óriás karácsonyfa…..
Egyik legkedvesebb témám így karácsony környékén a régi izzók újrahasznosítása. Egyrészt mert híve vagyok az újrahasznosításnak, másrészt ezek igazán szépen, igényesen kivitelezett tárgyak, amelyeket büszkén akaszthatunk fel a karácsonyfára. Az izzók újrahasznosításakor többféle technikát is…..