Regisztráció Blogot indítok
Adatok
ádíííh

0 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Komoly veszteségekkel készülnek az élcsapatok az OB I. mai fordulójára. A hétfői és szerdai Dab-Vasas mérkőzések után sok eltiltott van a két csapatban. Ma mindketten egy-egy, a még rájátszást érő harmadik helyért küzdő csapat ellen játszanak, így továbbra is komoly…..
A magyar válogatottnak nemcsak a szövetségi, hanem a csapatkapitánya is új lesz ezentúl. Korábban megírtuk, a döntést jövő héten hozza meg Ted Sator és teamje. Olvasóink közül már többen tippeltek kommentjeikben, most mindenkinek lehetőséget adunk arra, hogy egy kattintással…..
Szinte másodpercre pontosan fél meccsig tartotta magát a Mol Liga-utolsó az elsővel szemben, 30:02-ig 0-0 volt az állás. Ekkor Erdélyi Péter megszerezte a vezetést a Dab.Doclernek, sőt: még ebben a percben megduplázta az előnyt az ifjú Kiss Dániel. A harmadik újvárosi gólt is a 18…..
Szűk egy hónap maradt a Pannon Hoki Kupáig, amelyen az olaszokkal, a horvátokkal és a szlovénokkal méri össze erejét a magyar válogatott. Ekkor debütál a csapat élén Ted Sator kapitány. A szakvezetés a tervek szerint 34 hokist hív meg a keretbe, amelynek valamennyi tagja jégre…..