Regisztráció Blogot indítok
Adatok
BooT

0 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A szart jobbá tenni? Tegyek rá tejszínhabot? Talán attól jobb lesz, hogy édes és sejmes, meg ropogós a tegnapi mexikói pizza kukoricaszemeitől. Ha nem lenne probléma azzal amit elmondok, akkor nem is lett volna szükség blogra. Itt mindenki azt hiszi Bunfitól, a noname…..
BooT 2009.10.08 20:13:52
@hide:

A türelem és a tolarencia nem halálos...
Anno mikor először feltévedtem kartelra, feltettem azt a roppant, hülye kérdést, - mivel nem néztem hova csatlakozok, csak késöbb láttam - hogy vannak-e ott magyarok. Senki nem küldött el az anyámba, hogy takarodjak a csíra fejemmel innen és ne rontsam a levegőt. Normális választ kaptam.
Tudod, hogy hányszor hervadtam el úgy, hogy 2 überes medic töltötte belém a manát? Nem lecseszem hanem azt is elmondom, hogy mit, hogyan, miért és azt is időként, ha szükségesnek érzem, hogy mi egyáltalán az über. Talán nem kell magyaráznom, hogy a medicnek nem annyi a feladata, hogy megnyom egy gombot, lehetőleg még a gyúgyított játékos halála előtt. Pl a sentry lehúzása nem magától értetődő annak aki hetente 5 órát játszik.
Megjelenés óta játszom, mondhatom, hogy aktívan - pár hete vki mindenkit kioktatott, hogy ne legyünk már idóta barmok, hát hogy gyűlne gyorsabban az über ha lesebzett játékost gyógyítasz, hát ez egy emeletes baromság. Ezt a nem éppen kultúrált formába csomagolt információt hangoztatta a nagyérdeműnek. Elmondtam neki, higadtan, - annyi más dolgon felhúhatod magad, majd pont egy 10 éves, akitől mindig elvették a piros homokozólapátot fog felidegesíteni... – hogy nem szégyen mástól, főleg nem tapasztaltabtól tanulni és az se hátrány ha tudod mikor kell hallgatni. Azt is megtehettem volna, hogy bannolom, de minek? Van értelme? Nem az a célom, hogy az összes 10 évest orrbavágjam – és itt fontosnak tartanám hangsúlyozni, hogy a kor egyáltalán nem számít, aki az alapján ítél annak az értékrendszerében valami nincs rendben.
Én már egy éve toltam amikor egy olyan helyzet volt, hogy foglalták castle-n a 2. pálya utolsó pontját. Szédüeltes magasságban van ugyebár - ott volt egy soldier, mondtam neki, hogy ugorjon a pontra, ne húzzák be. És akkor feltette a nagy kérdést. Hogy kell? Körberöhöghettem volna, hogy mit művel, de elmondtam neki és ő megköszönte, hogy mostmár ezt is tudja.
Nem értem hova ez a nagy veremamellem mert tudok valamit amit mást nem. Sajnálod tőle, a játékot? Mert barátom ez az. Ki milyen szinten űzi, az már más kérdés. Az egyszerű játékos publicozik mert mást nem tud, ennyi. Neked kéne inkább valami példával előljárni. Attól még, hogy kezdő valaki lehet nagyon jófej. A közösséget meg nem az általad képviselt felfogás fogja előbbrevinni. Sőt...

Sokkal hosszabbra sikerült mint akartam, lehet unalmasnak fogjátok találni – már aki veszi a fáradtságot, hogy elolvassa – de ezt gondoltam leírom. Csak azért regisztráltam, hogy reagálni tudjak.

Over and out.